2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

Geçmiş olsun canımya, Allah korusun. Allah şifalar versin.
Nişanlına gelince, çok kararsızmış. Mutfak dolaplarında da aynı şeyi yapmıştı sanırım Beğendiğin bir şeyi hemen aldırmanı tavsiye ederim sana canım. Vakit kaybetmekaydirigubbakcemile3

yok canım ben de almadım daha büyük eşyalarla uğraşmaktan ona bakmaya fırsat bulamadım daha.

anladım cnm olsun büyükler daha önemli, bnm bitti gibi şimdilik eksik ev düzülünce çıkar tabi illaaa kaydirigubbakcemile2 o yüzden sanırım aklıma geldi deterjan kutusuu

Son düzenleme:

Annesi yorum yapmış olabilir canım. Sen yine de son bir defa git, tekrar bakın mobilyalara ve ortak kararınızı verin canım, madem fikir değiştirdi.

gelinlik yorumun için teşekkür ederim meltemcim. dedene geçmiş olsun canım. içini ferah tut.
sonuçta o evde siz ikiniz oturacaksınız. ortak bir karar verseniz daha iyi olur bence aileleri pek karıştırmayın. öptüm canım

Hanne canım sağol...

Yaa bi garip bişeye karar veriyoruz sonra o mu olsa bu mu olsa deniliyor... Dedim bu yüzden vakit kaybediyorsun... Mutfak dolabında da böle yaptı eve usta getirirkende böle yaptı... Babası bile bu yüzden çok kızıyor ona ve annesine...

meltemcim geçmiş olsun canım allah şifa versin
meltemcim bence ne begendiysen onda kal kararından dönme derim sen oturacan o evde

anladım cnm olsun büyükler daha önemli, bnm bitti gibi şimdilik eksik ev düzülünce çıkar tabi illaaa kaydirigubbakcemile2 o yüzdeb sanırım aklıma geldi deterjan kutusuu

çok eksiğimiz çıkacak canım dediğin gibi. bizim de sadece halılarım kaldı almadığımız. eşyalar yerleştirildikten sonra onu da bitirip küçüklere geçeriz artık :))

Delicious canım aileler pek karışmadı yani en azından bakarken felan napcaksınız öle alıp felan demedi...
Ben köşe koltuğu kırmızı istemiştim hatta siyah yastıklarla güzel kombineli olur diye yok diye vazgeçirdi şimdi cicili bicili olsunmuş renkli bişeyler alalım diyor...

çok eksiğimiz çıkacak canım dediğin gibi. bizim de sadece halılarım kaldı almadığımız. eşyalar yerleştirildikten sonra onu da bitirip küçüklere geçeriz artık :))

halılarımız geçen hafta aldık eve geldi bile, sadece gelecek mobilyaları ve koltukları bekliyoruz bakalım :)) yarın perdeler de gelcek şükürr :))

Canım sen yine son bir mobilya avına çık nişanlınla.

ay umarım daha uzun sürmez canım ya saol verdiğin bilgiler için.

valla tatlım bencede öyle olabilir durduk yerde niye fikri değişsin yoksa sana bi tüyo verim bizde gidip beğenmiştik eşimle sonra annemler beğenmedi bende dedim eşime ben vazgeçtim bunlardan başka bakalım dedimkaydirigubbakcemile3 ama napim onlar beğenmeyince içime sinmemişti.kaydirigubbakcemile3

hmm anladım tatlım. nişanlın ani karar değişikliği yapıyor. o zaman istediğiniz bir şeyi nişanlın kararından vazgeçmeden alacaksınız.

meltem geçmiş olsun iyi düşün iyi olsun
eşylar konusunda da erkeklerin çok fazla karışmasını sevmiyorum
tamam fikir beyan etsin ama son noktayı kadın koymalı
annesinin bişiler sölemiş olması olası
çünkü erkek yatıp kalkıp acaba koyumu olsaydı acaba şölemi olsaydı diye düşünmez
emin ol bundan erkek seçer biter gider heleki mobilya rengi falan
sorab,iliosan güzel dille sor annen ne dio bu fikirlerine diye
o ara belki ağzından kaçırır

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Kesin annesi bir şeyler demiş canım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Bu arada rica ederim canım.

Günaydn kızlar. Yine geldik cumaya. Regli oluyorum karnım çok ağrıyor; ve reglim kesin balayına denk geliyor:S:S:S Delicious gelinliğini eklemişsin sanırım çok merak ettim.

halılarımız geçen hafta aldık eve geldi bile, sadece gelecek mobilyaları ve koltukları bekliyoruz bakalım :)) yarın perdeler de gelcek şükürr :))

ooo bitirmişsin canım her şeyi. bizim ev temizlenmeye başladı dün bugün de devam edecek. perdeler h. içi gelecek pazartesi mobilya beyaz eşyalar gelecek. mobilya yerleşmeden halıları almak istemedik. çok fazla halıyla kaplamak istemiyoruz odaları

kesinlikle annesi bişeyler söylemiştir bana da öle geliyor...

kadın benim yanımda ağzını açtığında siz bilirsiniz kızım siz oturacaksınız yaşayacaksınız diyor ama gönlüde bunları almamızı istemiyor kiii duruşu belli ediyor...

zaten dayanamam sorarım ben annen mi bişey söyledi diye... o konuda hiççç çekinmem anne kuzusu olmasın yaa hiç çekilmez...

kesinlikle lepi haklı erkekler biz kadar düşünmezlerki rengini falan, bize mahsus bişidir ince detaylar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…