meltemcim evet canım tşk ederim hannecim sana da. kızlar ben sıvı deterjan kullanmayı düşünüyorum o yüzden deterjan kutusu almayacağım şimdilik
benim biraz moralim bozuk mafoldumben
sabah dedem rahatsızlanmış annem kardeşim felan acile kaldırmışlar şimdilik durumu iyiymiş ama yaşlı insan işte ne olacağı belli değil... Allah korusun bişey olursa düğün öncesi kötü olur...
şimdi de nişanlım aradı beğendiğimiz mobilyaları farklı alsakmış... Tam karar veriyoruz hoooppp diye fikir değişiyor... Oturma odasına köşe alacağız beğendiğimiz beyaz koyu kahve idi şimdi de canlı renkler olsun diyor... Yok benim beğendiğim salon takımı yaşlı işiymiş (ki alakası yok) kendi beğenmedi diye bahane uyduruyor...
Offf yaaa
yok canım ben de almadım daha büyük eşyalarla uğraşmaktan ona bakmaya fırsat bulamadım daha.
napayım kızlar bi akıl verin. yemek odası bildiğimiz beyaz-bambu olacaktı hep böle istemiştim şimdi koyu renk mi alsak diyor...
Acaba annesimi bişeyler dediki... Çünkü karar verildi fiyatlar felan anlaşıldı sadece gidip ödemesi yapılıp imalatı başlayacaktı...
İki anne de gördü eşyaları pek beğenmediler yani onlara göre farklı olduğundan bişeyde demediler olmasın diye... Annesi evde oğlunun aklına girdiyse bilemedimm...
benim biraz moralim bozuk mafoldumben
sabah dedem rahatsızlanmış annem kardeşim felan acile kaldırmışlar şimdilik durumu iyiymiş ama yaşlı insan işte ne olacağı belli değil... Allah korusun bişey olursa düğün öncesi kötü olur...
şimdi de nişanlım aradı beğendiğimiz mobilyaları farklı alsakmış... Tam karar veriyoruz hoooppp diye fikir değişiyor... Oturma odasına köşe alacağız beğendiğimiz beyaz koyu kahve idi şimdi de canlı renkler olsun diyor... Yok benim beğendiğim salon takımı yaşlı işiymiş (ki alakası yok) kendi beğenmedi diye bahane uyduruyor...
Offf yaaa
napayım kızlar bi akıl verin. yemek odası bildiğimiz beyaz-bambu olacaktı hep böle istemiştim şimdi koyu renk mi alsak diyor...
Acaba annesimi bişeyler dediki... Çünkü karar verildi fiyatlar felan anlaşıldı sadece gidip ödemesi yapılıp imalatı başlayacaktı...
İki anne de gördü eşyaları pek beğenmediler yani onlara göre farklı olduğundan bişeyde demediler olmasın diye... Annesi evde oğlunun aklına girdiyse bilemedimm...
anladım cnm olsun büyükler daha önemli, bnm bitti gibi şimdilik eksik ev düzülünce çıkar tabi illaaa kaydirigubbakcemile2 o yüzdeb sanırım aklıma geldi deterjan kutusuu
çok eksiğimiz çıkacak canım dediğin gibi. bizim de sadece halılarım kaldı almadığımız. eşyalar yerleştirildikten sonra onu da bitirip küçüklere geçeriz artık :))
Delicious canım aileler pek karışmadı yani en azından bakarken felan napcaksınız öle alıp felan demedi...
Ben köşe koltuğu kırmızı istemiştim hatta siyah yastıklarla güzel kombineli olur diye yok diye vazgeçirdi şimdi cicili bicili olsunmuş renkli bişeyler alalım diyor...
golcanım kanamanın devam ettiğini söylemişsin,Hapı bırakma ilk aylarda oluyormuş böyle şeyler. Hatta doktorun bana önerdiği hapı araştırmıştım burda abartısız bir ay kanamasının devam ettiğini söyleyen var. Lekelenmeler de normalmiş. İlk ay vücudun hapa alışma dönemiymiş, bırakman önerilmiyor. Sonraki aylarda düzene girermiş. Eğer 2.3. ayda da aynı poroblemleri yaşıyorsan değiştiriyorlar hapı
Delicious canım aileler pek karışmadı yani en azından bakarken felan napcaksınız öle alıp felan demedi...
Ben köşe koltuğu kırmızı istemiştim hatta siyah yastıklarla güzel kombineli olur diye yok diye vazgeçirdi şimdi cicili bicili olsunmuş renkli bişeyler alalım diyor...
ay umarım daha uzun sürmez canım ya saol verdiğin bilgiler için.
valla tatlım bencede öyle olabilir durduk yerde niye fikri değişsin yoksa sana bi tüyo verim bizde gidip beğenmiştik eşimle sonra annemler beğenmedi bende dedim eşime ben vazgeçtim bunlardan başka bakalım dedimkaydirigubbakcemile3 ama napim onlar beğenmeyince içime sinmemişti.kaydirigubbakcemile3
halılarımız geçen hafta aldık eve geldi bile, sadece gelecek mobilyaları ve koltukları bekliyoruz bakalım :)) yarın perdeler de gelcek şükürr :))
meltem geçmiş olsun iyi düşün iyi olsun
eşylar konusunda da erkeklerin çok fazla karışmasını sevmiyorum
tamam fikir beyan etsin ama son noktayı kadın koymalı
annesinin bişiler sölemiş olması olası
çünkü erkek yatıp kalkıp acaba koyumu olsaydı acaba şölemi olsaydı diye düşünmez
emin ol bundan erkek seçer biter gider heleki mobilya rengi falan
sorab,iliosan güzel dille sor annen ne dio bu fikirlerine diye
o ara belki ağzından kaçırır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?