hmm anladım tatlım. nişanlın ani karar değişikliği yapıyor. o zaman istediğiniz bir şeyi nişanlın kararından vazgeçmeden alacaksınız.
meltem geçmiş olsun iyi düşün iyi olsun
eşylar konusunda da erkeklerin çok fazla karışmasını sevmiyorum
tamam fikir beyan etsin ama son noktayı kadın koymalı
annesinin bişiler sölemiş olması olası
çünkü erkek yatıp kalkıp acaba koyumu olsaydı acaba şölemi olsaydı diye düşünmez
emin ol bundan erkek seçer biter gider heleki mobilya rengi falan
sorab,iliosan güzel dille sor annen ne dio bu fikirlerine diye
o ara belki ağzından kaçırır
ooo bitirmişsin canım her şeyi. bizim ev temizlenmeye başladı dün bugün de devam edecek. perdeler h. içi gelecek pazartesi mobilya beyaz eşyalar gelecek. mobilya yerleşmeden halıları almak istemedik. çok fazla halıyla kaplamak istemiyoruz odaları
Günaydn kızlar. Yine geldik cumaya. Regli oluyorum karnım çok ağrıyor; ve reglim kesin balayına denk geliyor:S:S:S Delicious gelinliğini eklemişsin sanırım çok merak ettim.
bizde temizliyoruz yavaş yavaş, kırılacak ıvır zıvırları bile geçen hafta taşıdıkk :)) kesinlikle çok halı kaplamaya hiç gerek yok, bizde ölçü aldık öle aldık halılarımızı, hatta anlaştık dedik bi uyumsuzluk olursa değişiriz diye.. :))
Günaydın canımmm.Günaydn kızlar. Yine geldik cumaya. Regli oluyorum karnım çok ağrıyor; ve reglim kesin balayına denk geliyor:S:S:S Delicious gelinliğini eklemişsin sanırım çok merak ettim.
Ben de bugün yarın başlıyorum temizliğe. İlk önce bir kadın tutacağım. Sonra bir kere de biz üzerinden geçeceğiz. Ben de halıları mob,yalardan eve yerleştirdikten sonra alalım dedim aynen senin gibi canım.ooo bitirmişsin canım her şeyi. bizim ev temizlenmeye başladı dün bugün de devam edecek. perdeler h. içi gelecek pazartesi mobilya beyaz eşyalar gelecek. mobilya yerleşmeden halıları almak istemedik. çok fazla halıyla kaplamak istemiyoruz odaları
Kolay gelsin canım size de.bizde temizliyoruz yavaş yavaş, kırılacak ıvır zıvırları bile geçen hafta taşıdıkk :)) kesinlikle çok halı kaplamaya hiç gerek yok, bizde ölçü aldık öle aldık halılarımızı, hatta anlaştık dedik bi uyumsuzluk olursa değişiriz diye.. :))
Günaydın canımmm.
Ben de bugün yarın başlıyorum temizliğe. İlk önce bir kadın tutacağım. Sonra bir kere de biz üzerinden geçeceğiz. Ben de halıları mob,yalardan eve yerleştirdikten sonra alalım dedim aynen senin gibi canım.
evet canım ilk başta biz de kadın tuttuk. bizim ev daha sıfır inşaat tozu falan var. ben 4 gün uğraşsam ancak yaparım. :))
herkese kolaylıklarr
iyi yapmışsınız canım anlaşmakla
ben de dün gece regl oldum canım benim hiçbirine denk gelmiyor ama bu ay 3 gün erken geldi. stresten öbür ay ne olacağını bilmeiyorm artık belki gelir .
canım bi süreliğine herkese açık yapıcam. profilimden bakabilirsin öptüm
.Kolay gelsin canım size de.
Günaydın canımmm.
Ben de bugün yarın başlıyorum temizliğe. İlk önce bir kadın tutacağım. Sonra bir kere de biz üzerinden geçeceğiz. Ben de halıları mob,yalardan eve yerleştirdikten sonra alalım dedim aynen senin gibi canım.
evet canım ilk başta biz de kadın tuttuk. bizim ev daha sıfır inşaat tozu falan var. ben 4 gün uğraşsam ancak yaparım. :))
herkese kolaylıklarr
Sağ ol tatlım, sizlere de kolay gelsin. Bizim ev de sıfır, aynı durumda yani. Fayanslarrı temizlese, camları silse yeter bana aslında. Bir kere de ben üstünden geçerim.
çok sağol canım sanada, hepimize :))
Sağ ol canım.
:1hug: bu arada gelinliğine baktım çok yakışmış sana çok güzel olmuşş :))
Evet canım baktım şimdi. Gayet hoş duruyor sana çok yakışmış.
Sanırım herkes mobilyalar gekdikten sonra halılarını alacak
ay biz yarın salonumuzu boyicaz gıcık ev sahibi hiçbişe yapmıyo sinir ediyo insanı bide onun masrafı çıkmasın diye beraber boyicaz bakalım içide eşya dolu nasıl yapacaz bilmiyom hiç haftayada bende bi temizlikçi getiririm artık kaynanamda kapitoneleri dikiyo onlar bitmeden yerleştirememde sonrada çeyizimi getirirz artık eve off bi sürü iş ya((
günaydın kızlar geçmişe bakındım biraz delicious gelinliğin çok yakışmış çok mutlu ol inşallah solumate beyaz eşyaların hayırlı olsun gülse evin ve eşyaların çok güzel iyi günlerde otur inşallah meltemcim geçmiş olsun allah şifa versin bizde aynı durumdayız nişanlımın anaannesi rahatsız benimde dedem Allah bütün hastalara şifa versin inşallah içindede onlara canım içine sinen eşyaları al kimseye takılma oturacak olan sensin bolcum canım merak etme ilacın yan etkisi herhalde bende 12 gündür aynı durumdayım
Ha ha ha , çok güldürdün benikaydirigubbakcemile3Biz eşyaları alabilsek ona şükretcem... Mobilyayla uyumlu olsun diye sonra alıncak halılar artık çıkmaz ayın son perşembesi mi olur bilmem.... kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?