2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

hmm anladım tatlım. nişanlın ani karar değişikliği yapıyor. o zaman istediğiniz bir şeyi nişanlın kararından vazgeçmeden alacaksınız.

Bence de bence de.

Valla benim nişanlım da çok karar değiştirdi mobilya konusun da ama sonra benim dediğim oldu. Benim beğendiğimi de beğenir hep ama bir alternatifi daha olurdu hep. Bence karar kıldığınız zaman vakit kaybetmeden alın. Fikir değişikliği olmasın.

bizde temizliyoruz yavaş yavaş, kırılacak ıvır zıvırları bile geçen hafta taşıdıkk :)) kesinlikle çok halı kaplamaya hiç gerek yok, bizde ölçü aldık öle aldık halılarımızı, hatta anlaştık dedik bi uyumsuzluk olursa değişiriz diye.. :))

Günaydn kızlar. Yine geldik cumaya. Regli oluyorum karnım çok ağrıyor; ve reglim kesin balayına denk geliyor:S:S:S Delicious gelinliğini eklemişsin sanırım çok merak ettim.

ben de dün gece regl oldum canım benim hiçbirine denk gelmiyor ama bu ay 3 gün erken geldi. stresten öbür ay ne olacağını bilmeiyorm artık belki gelir .

canım bi süreliğine herkese açık yapıcam. profilimden bakabilirsin öptüm

iyi yapmışsınız canım anlaşmakla

Günaydn kızlar. Yine geldik cumaya. Regli oluyorum karnım çok ağrıyor; ve reglim kesin balayına denk geliyor:S:S:S Delicious gelinliğini eklemişsin sanırım çok merak ettim.
Günaydın canımmm.

Ben de bugün yarın başlıyorum temizliğe. İlk önce bir kadın tutacağım. Sonra bir kere de biz üzerinden geçeceğiz. Ben de halıları mob,yalardan eve yerleştirdikten sonra alalım dedim aynen senin gibi canım.

Kolay gelsin canım size de.

Evet canım baktım şimdi. Gayet hoş duruyor sana çok yakışmış.

ay biz yarın salonumuzu boyicaz gıcık ev sahibi hiçbişe yapmıyo sinir ediyo insanı bide onun masrafı çıkmasın diye beraber boyicaz bakalım içide eşya dolu nasıl yapacaz bilmiyom hiç haftayada bende bi temizlikçi getiririm artık kaynanamda kapitoneleri dikiyo onlar bitmeden yerleştirememde sonrada çeyizimi getirirz artık eve off bi sürü iş ya((

Herkesin uğraşacak bir sürü işi var ya. Keşke bir sihirli değnek olsa da ben uğraşmadan her şey istediğim gibi yapılıverse. şakkıdı

günaydın kızlar geçmişe bakındım biraz delicious gelinliğin çok yakışmış çok mutlu ol inşallah solumate beyaz eşyaların hayırlı olsun gülse evin ve eşyaların çok güzel iyi günlerde otur inşallah meltemcim geçmiş olsun allah şifa versin bizde aynı durumdayız nişanlımın anaannesi rahatsız benimde dedem Allah bütün hastalara şifa versin inşallah içindede onlara canım içine sinen eşyaları al kimseye takılma oturacak olan sensin bolcum canım merak etme ilacın yan etkisi herhalde bende 12 gündür aynı durumdayım

meltemcim içine sinen neyse ondan vazgeçme yoksa bir kaç yıl sonra en iisini almış bile olsan kullanamayıp değiştirmek isteyeceksin.kararlarından vaz geçme olur mu?

Günaydın canımcım. Geçmiş olsun, Allah sizin hastalara da şifa versin.
Biz eşyaları alabilsek ona şükretcem... Mobilyayla uyumlu olsun diye sonra alıncak halılar artık çıkmaz ayın son perşembesi mi olur bilmem.... kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Ha ha ha , çok güldürdün benikaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…