2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

ya cnm sendemi öylesin doktora sordunmu peki hiç?bu kadar uzun sürmesi normalmi yani?

Herkesin uğraşacak bir sürü işi var ya. Keşke bir sihirli değnek olsa da ben uğraşmadan her şey istediğim gibi yapılıverse. şakkıdı

ahh ahh keşke evi öyle dağınık görünce çok moralim bozuluyo zaten(

ya cnm sendemi öylesin doktora sordunmu peki hiç?bu kadar uzun sürmesi normalmi yani?

ahh ahh keşke evi öyle dağınık görünce çok moralim bozuluyo zaten(

evet canım 12 gün oldu bende korktum biraz tam bitti derken bir bakıyorum tekrar olmuş ilk defa böyle oldu benim reglim normaldir hiç düzensiz olmaz amcamın kızına sordum normal dedi vücut alışana kadar olabiliyormuş ilacın yan etkilerindede yazıyordu hatta forumdaki doktorada yazdım ama daha cevap yazmamış canım

[ teşekkür ederim dilekcim :))

Karı kocalar birbirlerine benzermiş yaa bizimkisi tencere kapak misali ben çok çabuk karar verebilen bi insan değilimdir nişanlım benden de betermiş... Tam bişeye karar vercez devamlı alternatifleri çoğaltıyor.... sempatiksalakcinni

evet cnm gerçekten benziyorlar. Ben çok incelerim detaycıyımdır nişanlım da benden daha detaycı.. Alacağnınız şeylere tam odaklanır çok fazla da dağılmazsanız karar vermek daha kolay oluyor.

Zaman yaratamıyoruz iki arada bi derede gidip bakıverdik karar verip ailelere gösterdik... C.tesi de (yani yarın zaman su gibi gidiyor) ödemesini yapıp alacaktık... Bakalım olmadı gene tekrar bakarız oturur konuşuruz orta yol buluruz...
Fazla bekletmenin bi anlamı yok böle olunca kafa karışıyor işte...

Ya aslına bakarsan alınan şeyler de büyük şeyler. Ha deyince karar vermek olmuyor. Bir çırpıda mobilyaları baştan aşağıya yenileyecek olan çok azdır bu devride, o yüzden kararsızlık yaşamak normal. Fakat karar verdikten sonra gezmeye devam edince, araya zaman girince kararsızlık yaşanmaması için de bu arayı uzatmamak lazım sanırım canım.
Neyse evet ya bizde de var kararsızlık, ben daha az kararsızım ama senin gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…