ya cnm sendemi öylesin doktora sordunmu peki hiç?bu kadar uzun sürmesi normalmi yani?günaydın kızlar geçmişe bakındım biraz delicious gelinliğin çok yakışmış çok mutlu ol inşallah solumate beyaz eşyaların hayırlı olsun gülse evin ve eşyaların çok güzel iyi günlerde otur inşallah meltemcim geçmiş olsun allah şifa versin bizde aynı durumdayız nişanlımın anaannesi rahatsız benimde dedem Allah bütün hastalara şifa versin inşallah içindede onlara canım içine sinen eşyaları al kimseye takılma oturacak olan sensin bolcum canım merak etme ilacın yan etkisi herhalde bende 12 gündür aynı durumdayım
Herkesin uğraşacak bir sürü işi var ya. Keşke bir sihirli değnek olsa da ben uğraşmadan her şey istediğim gibi yapılıverse. şakkıdı
Günaydın canımcım. Geçmiş olsun, Allah sizin hastalara da şifa versin.
Ha ha ha , çok güldürdün benikaydirigubbakcemile3
ya cnm sendemi öylesin doktora sordunmu peki hiç?bu kadar uzun sürmesi normalmi yani?
ahh ahh keşke evi öyle dağınık görünce çok moralim bozuluyo zaten(
teşekkür ederim dilekcim :))günaydın kızlar geçmişe bakındım biraz delicious gelinliğin çok yakışmış çok mutlu ol inşallah solumate beyaz eşyaların hayırlı olsun gülse evin ve eşyaların çok güzel iyi günlerde otur inşallah meltemcim geçmiş olsun allah şifa versin bizde aynı durumdayız nişanlımın anaannesi rahatsız benimde dedem Allah bütün hastalara şifa versin inşallah içindede onlara canım içine sinen eşyaları al kimseye takılma oturacak olan sensin bolcum canım merak etme ilacın yan etkisi herhalde bende 12 gündür aynı durumdayım
Davetiyelerin siparişini verenler kimler? Sayısını nasıl belirlediniz kızlar? Bir de ne kadara mal oluyor?
yarın veriyoruz siparişleri gidicez bakalım, 800-850 arası birşey vericezzz :))
Hanne napayım canım biraz dalgaya vurayım nasıl olsa hallederim bi şekilde...
Karı kocalar birbirlerine benzermiş yaa bizimkisi tencere kapak misali ben çok çabuk karar verebilen bi insan değilimdir nişanlım benden de betermiş... Tam bişeye karar vercez devamlı alternatifleri çoğaltıyor.... sempatiksalakcinni
Karı kocalar birbirlerine benzermiş yaa bizimkisi tencere kapak misali ben çok çabuk karar verebilen bi insan değilimdir nişanlım benden de betermiş... Tam bişeye karar vercez devamlı alternatifleri çoğaltıyor.... sempatiksalakcinni
sizin düğün maşallah kalabalık olacak :))
kızlar alacağımız yatak odası bu yanlız karyola yerine baza olacak başlığıda farklı olacak
http://www.bellonabayi.com/images/resimler/urunler/Yatak_Odalari/LifeYatakOdası.jpg
Güle güle kullanın canım, güzelmiş.
sizin düğün maşallah kalabalık olacak :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?