2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

kızlar merhaba. sizinle önemli birşey paylaşmak istiyorum. bunu dikkate alırsanız çok sevinirim. çünkü hepimiz evlenicez inş sorun yaşamayalım.
ben yaklaşık 1 ay sonra evlenicem diye yasmin kullanmaya başladım. diğer arkadaşlarım da kullanıyor. hatta yeni evlenenler de öyle.. hepsinde şöyle bir sıkıntı var. bende bunu hissettim yani kulaktan dolma değil. yasmin son derece büyük bir kuruluk yapıyor ve ilk gece ilişkisi çok zor ve acılı geçiyor bu yüzden. ikincisi cinsel isteksizlik yapıyor. bu durumda evliliğin ilk aylarında bucak bucak kocanızdan kaçıyorsunuz ve problemlere neden oluyor. bunu kendimde keşfedip arkadaşlarıma da söyleyince onlar da evet ya aynen öyle ben de problem var sanmıştım dediler ve hepsi bıraktılar kullanmayı. ilk gece zor bir ilişki ve sonrasında isteksizlik istemiyorsanız bunu kullanmayın bence. çünkü hap sonuçta yumurtlamayı durduruyor hormonlar üreme olmayacak şekilde vücudu etkiliyor. e bu durumda kuruluk ve isteksizlik olması çok normal.. bence bunu dikkate alın ilk geceniz kabus olmasın.. ben kullanıyordum bugün bıraktım.

benim sandığım yok... bizde de erkek tarafı alıyor ben istemediğimden sadece şu küçükleri varya ondan almış kayınvalidem... Küçük olduğu için süs eşyası gibi de kullanabileceğim...

ya ben hiç böle bişe duymamıştım tedirgin oldm şimdi doktora danışmak gerek ozaman?

şekerler dün siparişini verdiğim elektrik süpürgem az önce elime ulaştı. çok şaşırdım bu kadar kısa sürede göndermelerine :))

tuya yazdıklarında haklı olabilirsin... ben anlamadım bu ilaçtan bişey... arkadaşlara danışıyorum sen niye korunuyorsun o korunsun diyorlar... ben saat 22:00 de içiyorum ilacı... o yüzden pek anlamıyorum yan etkisini... ilaçtan sonra midem bulanıyor gibi ama sonra yattığımdan pek uzun sürmüyor...
Ama dediğin doğru olabilir yaaa zaten kafam karışık kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

ya ben hiç böle bişe duymamıştım tedirgin oldm şimdi doktora danışmak gerek ozaman?

ben doktora başvurdum öyle kullanmaya başladım. amabütün doktorlar ağız birliği etmiş gibi bişi olmas bişi olmas diyorlar. ama ben bunu yaşadım ve mantıklı olarak düşündüğünde yumurtalıkları çalışmayan vücudun böyle bir tepki vermesi çok doğal. yeni evlenen arkadaşlarımın hepsi de beni teyid ettiler. biz de düğün stresi evlili stresi die böyle olduk sanıyorduk hap kullanmadan önce hiç böle isteksiz değildik diyorlar.ben de sizinle paylaşmak istedim.

Kızlar sizlerin çeyiz sandığı var mı acaba? Yoksa almayı düşünüyor musunuz?

annemin tüm ısrarlarına rağmen almadım sandık, sadece nişanda aldık ufak bişi onuda yatak odasında dekor yaparım bi köşeye :)) içine ya albümleri koyarım yada seccade tesbih falan :))

benim sandığım yok... bizde de erkek tarafı alıyor ben istemediğimden sadece şu küçükleri varya ondan almış kayınvalidem... Küçük olduğu için süs eşyası gibi de kullanabileceğim...

Sağ ol tatlım cevabın için.

Haftaya kadın doğumcuya gidiyorum tekrar, bunu ona soracağım.

bana da akşam 10 da l ilacı dedi doktor işte yan etkisi hissetmessin filan die ama önemli olan bulantı filan değil. 1 hafta sonra aşırı bir kuruluk başlıyor. ilk gece mümkün değil yani öyle kupkuru ilişkiye girmek. benim arkadaşım bebek yağıyla zar zor ilişkiye girdi. ama doğal olarak hiç öle bişeye gerek olmamalı aslında. hem öle maddeler kullanmak orasının ph dengesini bozabilir. alerji vs yapabilir.

Tuya yazdıklarını okudum ama hiç duymamıştım öyle birşey, başka bir hap kullanıyorum ben de doktorum hiçbir sorun yaşamazsın demişti ama bakalım, aslında o kuruluk da eşle ilgili birşey, hazırlamayla ilgili birşey..

öncelikle geçmiş olsun canımmmmmm Allah şifa versin

alalaal bişi diim mi bambu beyaza mı yaşlı işi oldu diye nişanlın o tam genç işi be ben de öle yaptırdım canım ve çok doru bir tercih yapmışım ne toz ne bişi hiç belli etmiyor ve gerçekten çok hoş duruyor kesinlikle koyuyla değşitrmeyin derim

tuya cım öncelikle teşekkürler uyarın için.ama ben şöle düşünüyorum.kuruluğu giderici kremler var zaten.o kuruluk yani çok açık olacak ama eğer ki ilişkiden önce yeteri kadar vücud kendini hazırlamazsa da olurmuş.sadece hapla alakalı değil.ayrıca ben bütün hapların bu etkisi var diye biliyorum.bunun haricinde okuduğum yorumlarda libidoyu bırak düşürmek arttırmış olanını bile duydum.bi de nacizane önerim vücudnun dengesi açısından doktor bana kesinlikle hapı yarıda bırakmamamı önermişti.sorun olsa dahi kutuyu bitirmelisin.bence sen de öle yap.vücudun hasar görmesin

bu ara enimse m nerde yaaaaa merak ettim.inş herşey yolundadır

canım benim hazırlamayla da ilgili tabi ama ben kendimde gördüm bunu yani. hiç bu kadar kuruluk hissetmemiştim ve ne yapsan normal hale gelmedi..ilişkiye girmedim ama kendim denedim açıkçası. valla siz daha ii bilirsiniz tabi ama ilk gece beni hatırlarsınız:)

şekerler dün siparişini verdiğim elektrik süpürgem az önce elime ulaştı. çok şaşırdım bu kadar kısa sürede göndermelerine :))

Gözün aydın canım, güle güle kullan.

Birkaç yerde okumuştum Yasmin'in cinsel isteksizlik yaptığını bazı yorumlarda falan.
annemin tüm ısrarlarına rağmen almadım sandık, sadece nişanda aldık ufak bişi onuda yatak odasında dekor yaparım bi köşeye :)) içine ya albümleri koyarım yada seccade tesbih falan :))

Bende de küçük bir şey var işte ona da dediğin gibi şeyler koyulabilir ancak canım.

biras önce kuruluk mevzuuna cvp yazdım. gerçekten aşırı bir kuruluk oluyor. hazırlamak konusu ayrı bişi tabi ama onunla ilgili değil şu aşamada. kutuyu bitirirsem evliliğe kadar kullanmış oluyorum.. annemin arkadaşı da aynı şikayetteymiş. aşırı isteksizlik olmuş sonuçta koca kadın yani düzenli bi cinsel yaşamı var o bile isteksiz olmuş. doktora gitmiş başka ilaç vermiş ama doğum kontrol hapını bırakınca geçmiş o sıkıntı

belki bünyeden bünyeye değişebilir cnm, hakkımızda hayırlsı diyorum

ilaç konusunda sana katılıyorum ozzy bende merak ettim enimseyi dün mevlütleri vardı ama belki bugünde izin almıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…