Kızlar sizlerin çeyiz sandığı var mı acaba? Yoksa almayı düşünüyor musunuz?
canım benim çeyiz sandığım var erkek tarafı alıyormuş onlar getirdi
kızlar merhaba. sizinle önemli birşey paylaşmak istiyorum. bunu dikkate alırsanız çok sevinirim. çünkü hepimiz evlenicez inş sorun yaşamayalım.
ben yaklaşık 1 ay sonra evlenicem diye yasmin kullanmaya başladım. diğer arkadaşlarım da kullanıyor. hatta yeni evlenenler de öyle.. hepsinde şöyle bir sıkıntı var. bende bunu hissettim yani kulaktan dolma değil. yasmin son derece büyük bir kuruluk yapıyor ve ilk gece ilişkisi çok zor ve acılı geçiyor bu yüzden. ikincisi cinsel isteksizlik yapıyor. bu durumda evliliğin ilk aylarında bucak bucak kocanızdan kaçıyorsunuz ve problemlere neden oluyor. bunu kendimde keşfedip arkadaşlarıma da söyleyince onlar da evet ya aynen öyle ben de problem var sanmıştım dediler ve hepsi bıraktılar kullanmayı. ilk gece zor bir ilişki ve sonrasında isteksizlik istemiyorsanız bunu kullanmayın bence. çünkü hap sonuçta yumurtlamayı durduruyor hormonlar üreme olmayacak şekilde vücudu etkiliyor. e bu durumda kuruluk ve isteksizlik olması çok normal.. bence bunu dikkate alın ilk geceniz kabus olmasın.. ben kullanıyordum bugün bıraktım.
ya ben hiç böle bişe duymamıştım tedirgin oldm şimdi doktora danışmak gerek ozaman?
Kızlar sizlerin çeyiz sandığı var mı acaba? Yoksa almayı düşünüyor musunuz?
benim sandığım yok... bizde de erkek tarafı alıyor ben istemediğimden sadece şu küçükleri varya ondan almış kayınvalidem... Küçük olduğu için süs eşyası gibi de kullanabileceğim...
kızlar merhaba. sizinle önemli birşey paylaşmak istiyorum. bunu dikkate alırsanız çok sevinirim. çünkü hepimiz evlenicez inş sorun yaşamayalım.
ben yaklaşık 1 ay sonra evlenicem diye yasmin kullanmaya başladım. diğer arkadaşlarım da kullanıyor. hatta yeni evlenenler de öyle.. hepsinde şöyle bir sıkıntı var. bende bunu hissettim yani kulaktan dolma değil. yasmin son derece büyük bir kuruluk yapıyor ve ilk gece ilişkisi çok zor ve acılı geçiyor bu yüzden. ikincisi cinsel isteksizlik yapıyor. bu durumda evliliğin ilk aylarında bucak bucak kocanızdan kaçıyorsunuz ve problemlere neden oluyor. bunu kendimde keşfedip arkadaşlarıma da söyleyince onlar da evet ya aynen öyle ben de problem var sanmıştım dediler ve hepsi bıraktılar kullanmayı. ilk gece zor bir ilişki ve sonrasında isteksizlik istemiyorsanız bunu kullanmayın bence. çünkü hap sonuçta yumurtlamayı durduruyor hormonlar üreme olmayacak şekilde vücudu etkiliyor. e bu durumda kuruluk ve isteksizlik olması çok normal.. bence bunu dikkate alın ilk geceniz kabus olmasın.. ben kullanıyordum bugün bıraktım.
tuya yazdıklarında haklı olabilirsin... ben anlamadım bu ilaçtan bişey... arkadaşlara danışıyorum sen niye korunuyorsun o korunsun diyorlar... ben saat 22:00 de içiyorum ilacı... o yüzden pek anlamıyorum yan etkisini... ilaçtan sonra midem bulanıyor gibi ama sonra yattığımdan pek uzun sürmüyor...
Ama dediğin doğru olabilir yaaa zaten kafam karışık kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
Sağ ol tatlım cevabın için.
Haftaya kadın doğumcuya gidiyorum tekrar, bunu ona soracağım.
öncelikle geçmiş olsun canımmmmmm Allah şifa versinbenim biraz moralim bozuk mafoldumben
sabah dedem rahatsızlanmış annem kardeşim felan acile kaldırmışlar şimdilik durumu iyiymiş ama yaşlı insan işte ne olacağı belli değil... Allah korusun bişey olursa düğün öncesi kötü olur...
şimdi de nişanlım aradı beğendiğimiz mobilyaları farklı alsakmış... Tam karar veriyoruz hoooppp diye fikir değişiyor... Oturma odasına köşe alacağız beğendiğimiz beyaz koyu kahve idi şimdi de canlı renkler olsun diyor... Yok benim beğendiğim salon takımı yaşlı işiymiş (ki alakası yok) kendi beğenmedi diye bahane uyduruyor...
Offf yaaa
alalaal bişi diim mi bambu beyaza mı yaşlı işi oldu diye nişanlınnapayım kızlar bi akıl verin. yemek odası bildiğimiz beyaz-bambu olacaktı hep böle istemiştim şimdi koyu renk mi alsak diyor...
Acaba annesimi bişeyler dediki... Çünkü karar verildi fiyatlar felan anlaşıldı sadece gidip ödemesi yapılıp imalatı başlayacaktı...
İki anne de gördü eşyaları pek beğenmediler yani onlara göre farklı olduğundan bişeyde demediler olmasın diye... Annesi evde oğlunun aklına girdiyse bilemedimm...
tuya cım öncelikle teşekkürler uyarın için.ama ben şöle düşünüyorum.kuruluğu giderici kremler var zaten.o kuruluk yani çok açık olacak ama eğer ki ilişkiden önce yeteri kadar vücud kendini hazırlamazsa da olurmuş.sadece hapla alakalı değil.ayrıca ben bütün hapların bu etkisi var diye biliyorum.bunun haricinde okuduğum yorumlarda libidoyu bırak düşürmek arttırmış olanını bile duydum.bi de nacizane önerim vücudnun dengesi açısından doktor bana kesinlikle hapı yarıda bırakmamamı önermişti.sorun olsa dahi kutuyu bitirmelisin.bence sen de öle yap.vücudun hasar görmesinkızlar merhaba. sizinle önemli birşey paylaşmak istiyorum. bunu dikkate alırsanız çok sevinirim. çünkü hepimiz evlenicez inş sorun yaşamayalım.
Tuya yazdıklarını okudum ama hiç duymamıştım öyle birşey, başka bir hap kullanıyorum ben de doktorum hiçbir sorun yaşamazsın demişti ama bakalım, aslında o kuruluk da eşle ilgili birşey, hazırlamayla ilgili birşey..
şekerler dün siparişini verdiğim elektrik süpürgem az önce elime ulaştı. çok şaşırdım bu kadar kısa sürede göndermelerine :))
tuya yazdıklarında haklı olabilirsin... ben anlamadım bu ilaçtan bişey... arkadaşlara danışıyorum sen niye korunuyorsun o korunsun diyorlar... ben saat 22:00 de içiyorum ilacı... o yüzden pek anlamıyorum yan etkisini... ilaçtan sonra midem bulanıyor gibi ama sonra yattığımdan pek uzun sürmüyor...
Ama dediğin doğru olabilir yaaa zaten kafam karışık kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
annemin tüm ısrarlarına rağmen almadım sandık, sadece nişanda aldık ufak bişi onuda yatak odasında dekor yaparım bi köşeye :)) içine ya albümleri koyarım yada seccade tesbih falan :))
öncelikle geçmiş olsun canımmmmmm Allah şifa versin
alalaal bişi diim mi bambu beyaza mı yaşlı işi oldu diye nişanlıno tam genç işi be ben de öle yaptırdım canım ve çok doru bir tercih yapmışım ne toz ne bişi hiç belli etmiyor ve gerçekten çok hoş duruyor kesinlikle koyuyla değşitrmeyin derim
tuya cım öncelikle teşekkürler uyarın için.ama ben şöle düşünüyorum.kuruluğu giderici kremler var zaten.o kuruluk yani çok açık olacak ama eğer ki ilişkiden önce yeteri kadar vücud kendini hazırlamazsa da olurmuş.sadece hapla alakalı değil.ayrıca ben bütün hapların bu etkisi var diye biliyorum.bunun haricinde okuduğum yorumlarda libidoyu bırak düşürmek arttırmış olanını bile duydum.bi de nacizane önerim vücudnun dengesi açısından doktor bana kesinlikle hapı yarıda bırakmamamı önermişti.sorun olsa dahi kutuyu bitirmelisin.bence sen de öle yap.vücudun hasar görmesin
bu ara enimse m nerde yaaaaa merak ettim.inş herşey yolundadır
canım benim hazırlamayla da ilgili tabi ama ben kendimde gördüm bunu yani. hiç bu kadar kuruluk hissetmemiştim ve ne yapsan normal hale gelmedi..ilişkiye girmedim ama kendim denedim açıkçası. valla siz daha ii bilirsiniz tabi ama ilk gece beni hatırlarsınız:)
öncelikle geçmiş olsun canımmmmmm Allah şifa versin
alalaal bişi diim mi bambu beyaza mı yaşlı işi oldu diye nişanlıno tam genç işi be ben de öle yaptırdım canım ve çok doru bir tercih yapmışım ne toz ne bişi hiç belli etmiyor ve gerçekten çok hoş duruyor kesinlikle koyuyla değşitrmeyin derim
tuya cım öncelikle teşekkürler uyarın için.ama ben şöle düşünüyorum.kuruluğu giderici kremler var zaten.o kuruluk yani çok açık olacak ama eğer ki ilişkiden önce yeteri kadar vücud kendini hazırlamazsa da olurmuş.sadece hapla alakalı değil.ayrıca ben bütün hapların bu etkisi var diye biliyorum.bunun haricinde okuduğum yorumlarda libidoyu bırak düşürmek arttırmış olanını bile duydum.bi de nacizane önerim vücudnun dengesi açısından doktor bana kesinlikle hapı yarıda bırakmamamı önermişti.sorun olsa dahi kutuyu bitirmelisin.bence sen de öle yap.vücudun hasar görmesin
bu ara enimse m nerde yaaaaa merak ettim.inş herşey yolundadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?