2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

belki bünyeden bünyeye değişebilir cnm, hakkımızda hayırlsı diyorum

valla benim bütün arkadaşlar bu halde ben de aynı şeyi hissettim. kullanmak istiyorsanız umarım sizde olmaz ne diim. ilk gece acı çekmeyelim istiyorumhihoyyyt

Bence de yarıda bırakma hapı, kutuyu bitir. Ya da doktoruna danış da bırak.. Ben adaşıma katılıyorum, vücudun kendini hazırlaması ile ilgili çoğunlukta. Cinsel isteksizliği duymuştum ama kuruluk problemini ilk defa senden duyuyorum.

Biraz açık olacak ama bence bu kuruluk meselesini eşin yanındayken anlarsın.

tabi ki hayatım herkeste aynı şey olacak değil.muhakkak.sana inanmadığım için değil.ama kendi balına çat diye bırakmamalısın bence.önce doktora git onla konuş bırak.bu hapları öle çat diye yarıda bırakmak doru deilmiş onu diyorum yoksa doktorum da bana dedi.kullan eğer olumsuz bir durum olursa öle kutuyu yarıda bırakma gel değşitirelim dedi.

kızlar yeni konu nerden açılıyo bulamadım bu kuruluk ve isteksilik olayını sormak istiyorum_?

hap kullanmadığım zamanla şimdiki durum çok farklı. evlenenlere de sordum hemen kurumuş ilk gece ve çok zor olmuş tekrar normal hale getirmek. getirememişler hatta 1-2 hafta normal yolla olmamış değişik maddeler kullanmışlar ancak öyle. ama be her zaman doğal yollarla olmasını istiyorum. sonuçta Allah krem kullanınca olsun die bir vücut yaratmamış. eşleri de öle höt höt değil yani ikisi de istio ama aşırı bi kuruluk var.. başka bi yöntem bulmak evet zor olabilir ama vücuta bu tür zararları var bence ve cinsel hayatınıza..

anladım sorabilirim tabi ama gerçekten bu haptan nefret ettim tekrar başka hap kullanır myım bilmiyorum

ozzyy canım mobilya işini erkekler pek anlamaz bizimki anne dolduruşuna geliyor... Beyaz-bambuya bişi demiyorda beğendiğim krem salon takımı var ona böle söyledi...
Bi ayar çekcez bakalım... zemuszemus

bol sen konuyu aç madem başkaları ne diyecek herkes kendi kararını versin.. ben paylaşmak istedim umarım faydalı olurum. Allah hepimize mutlu bir evlilik hayatı versin.. ben kaçıyorum kızlar yine görüşürüz öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…