belki bünyeden bünyeye değişebilir cnm, hakkımızda hayırlsı diyorum
tuya cım öncelikle teşekkürler uyarın için.ama ben şöle düşünüyorum.kuruluğu giderici kremler var zaten.o kuruluk yani çok açık olacak ama eğer ki ilişkiden önce yeteri kadar vücud kendini hazırlamazsa da olurmuş.sadece hapla alakalı değil.ayrıca ben bütün hapların bu etkisi var diye biliyorum.bunun haricinde okuduğum yorumlarda libidoyu bırak düşürmek arttırmış olanını bile duydum.bi de nacizane önerim vücudnun dengesi açısından doktor bana kesinlikle hapı yarıda bırakmamamı önermişti.sorun olsa dahi kutuyu bitirmelisin.bence sen de öle yap.vücudun hasar görmesin
canım benim hazırlamayla da ilgili tabi ama ben kendimde gördüm bunu yani. hiç bu kadar kuruluk hissetmemiştim ve ne yapsan normal hale gelmedi..ilişkiye girmedim ama kendim denedim açıkçası. valla siz daha ii bilirsiniz tabi ama ilk gece beni hatırlarsınız:)
ama olmamışşşş(
biras önce kuruluk mevzuuna cvp yazdım. gerçekten aşırı bir kuruluk oluyor. hazırlamak konusu ayrı bişi tabi ama onunla ilgili değil şu aşamada. kutuyu bitirirsem evliliğe kadar kullanmış oluyorum.. annemin arkadaşı da aynı şikayetteymiş. aşırı isteksizlik olmuş sonuçta koca kadın yani düzenli bi cinsel yaşamı var o bile isteksiz olmuş. doktora gitmiş başka ilaç vermiş ama doğum kontrol hapını bırakınca geçmiş o sıkıntı
ama olmamışşşş(
bende değiştim cnm şimdi oldu, tekrar dene
ama olmamışşşş(
Bence de yarıda bırakma hapı, kutuyu bitir. Ya da doktoruna danış da bırak.. Ben adaşıma katılıyorum, vücudun kendini hazırlaması ile ilgili çoğunlukta. Cinsel isteksizliği duymuştum ama kuruluk problemini ilk defa senden duyuyorum.
Biraz açık olacak ama bence bu kuruluk meselesini eşin yanındayken anlarsın.
kızlar yeni konu nerden açılıyo bulamadım bu kuruluk ve isteksilik olayını sormak istiyorum_?
İkinzin de profil resmi değişmişşş.
tabi ki hayatım herkeste aynı şey olacak değil.muhakkak.sana inanmadığım için değil.ama kendi balına çat diye bırakmamalısın bence.önce doktora git onla konuş bırak.bu hapları öle çat diye yarıda bırakmak doru deilmiş onu diyorum yoksa doktorum da bana dedi.kullan eğer olumsuz bir durum olursa öle kutuyu yarıda bırakma gel değşitirelim dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?