bol sen konuyu aç madem başkaları ne diyecek herkes kendi kararını versin.. ben paylaşmak istedim umarım faydalı olurum. Allah hepimize mutlu bir evlilik hayatı versin.. ben kaçıyorum kızlar yine görüşürüz öpüyorum hepinizi
İkinzin de profil resmi değişmişşş.
ayarını severim seninnnn höhöytttttttttttt bu benim işim çekil kenara deozzyy canım mobilya işini erkekler pek anlamaz bizimki anne dolduruşuna geliyor... Beyaz-bambuya bişi demiyorda beğendiğim krem salon takımı var ona böle söyledi...
Bi ayar çekcez bakalım... zemuszemus
bol sen konuyu aç madem başkaları ne diyecek herkes kendi kararını versin.. ben paylaşmak istedim umarım faydalı olurum. Allah hepimize mutlu bir evlilik hayatı versin.. ben kaçıyorum kızlar yine görüşürüz öpüyorum hepinizi
selam kızlar
selam kızlar
selam hoşgeldin feoz nasılsın
Selam canım hoşgeldin...
sağol iyiyim canım ya sen nasılsın?
selam kızlar
kızlar d. kontrol hapının etkisinden bahsetmişsiniz eğğer kafanızı karıştıran bi durum varsa gidin doktora sorun yarım kutu içip bırakmayın iacı
sitede de doktor var buarada
bahçeci kliniği başlığı altında jinekoloji bölümüne girin konu açın sorun bii iki güne cevap gelir
doğum kontrol hapları araştırdığım kadarıyla hamile gibi hissettirip vücudu kandırıo biyerde
mide bulanmaları ara kanamalar iştahın açılması vs bundan
ama kuruluğu bilmiyorum
kuruduğunuzu nasıl anladınız yav ayıptır sorması
sonuçta ilişki olmadan bunu bilmezsinizki
kayganlşığı salgılayan madde için uyarılmak gerek
bolcum nerede açmak istiyorsan konuyu orada altta yeni konu aç var
canım hoş geldinnnnnnnnn :1hug:
kızlar d. kontrol hapının etkisinden bahsetmişsiniz eğğer kafanızı karıştıran bi durum varsa gidin doktora sorun yarım kutu içip bırakmayın iacı
sitede de doktor var buarada
bahçeci kliniği başlığı altında jinekoloji bölümüne girin konu açın sorun bii iki güne cevap gelir
doğum kontrol hapları araştırdığım kadarıyla hamile gibi hissettirip vücudu kandırıo biyerde
mide bulanmaları ara kanamalar iştahın açılması vs bundan
ama kuruluğu bilmiyorum
kuruduğunuzu nasıl anladınız yav ayıptır sorması
sonuçta ilişki olmadan bunu bilmezsinizki
kayganlşığı salgılayan madde için uyarılmak gerek
wowwwww ne guzelmis ....kızlar çeyiz sandığı demişsiniz ben bir mobilya mağazasının muhasebesindeydim 2 ay öncesine kadar. kendime evde yeğenimin oyuncaklarını koymak için kırmızı bir puf yaptırmıştım içi sandıklı annem onu evine götür oturma odana uyuyor dedi ben şimdi içine kışlıklarımı paketleyip koydum. kıyafetlerim gidecek onda. zaten çeyizlerim gitti. fotoğrafı ekliyorum buna benziyor ama benimkinin önünde o düğmeler yok düz kadife sadece üstünde taşlar var
kızlar çeyiz sandığı demişsiniz ben bir mobilya mağazasının muhasebesindeydim 2 ay öncesine kadar. kendime evde yeğenimin oyuncaklarını koymak için kırmızı bir puf yaptırmıştım içi sandıklı annem onu evine götür oturma odana uyuyor dedi ben şimdi içine kışlıklarımı paketleyip koydum. kıyafetlerim gidecek onda. zaten çeyizlerim gitti. fotoğrafı ekliyorum buna benziyor ama benimkinin önünde o düğmeler yok düz kadife sadece üstünde taşlar var daha kibar en olarak da. ben internetten bunu bulabildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?