2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

tşk ederim hatige ben şimdi evime geçiyorum kızlar akşam fotolarımı eklicem görüşürüz opuyorumnanaktan

dugun bitsin birakicam zaten hapi..sismanlik falan yapmadi bende bu arada zira hala vitamin aliyorum kilo vermemek icin..

cnm ben yasmin kullaniyorum, sonucta henuz bi sey yapmadik esimle dugun sonrasina biraktik ama iliskiye girmeden anliyor insan kuruluk yaptigini..isteksizlik de yapti biraz evet cnm..

Hımmm, enteresan.

dugun bitsin birakicam zaten hapi..sismanlik falan yapmadi bende bu arada zira hala vitamin aliyorum kilo vermemek icin..

canım benim yaaa.olumunekankayizsmile

kızlar nasıl sizce ekimde eylülde gerekirmi böyle cici bir yelpaze bizlere

kızlarrr ben geldımm istanbuldn kuzenlerım geldiii bende kahvaltıyı bırlıkte yapalım die izin aldımm yenı geldım iştee hatta bugun eşofmanla geldımm cunku benım odamda küçük bi adam uyuyodu şekerlemesini bölmiyim dedımm

beğenip almak isteyen varsa eminönü diyorum ozaman
orda görmüştüm bunlardan
kadının teki herrengini almıştı
elimden bunu bırakında bunu da almıştı
fotolarda falan aksesuar olabilir gibi
5 lira falandı yanlış hatırlamıosam

hoşgeldin tatlım bizde merak ettik oh ne güzel eşofmanla rahat rahat

şekerler nişanlım yeni bi link göndermıs sabah balayı için biliyosunuzdur bız 2-3 gun düşünüyoruz ve yakın bı yer dusunuyoruz aılelerle zaman gecırmek için sizce nasıl bı bakın bu arada gelısmeler var abıme söledım nişanlımın nıkah ıstedıgını konusmus nısanlımla abım gece msj cektı düğünün olcak haberın olsun die artık karara baglandı bundan sonrada kım ne der die düşünmicem bılıyorum cok konusulcak ama eglence kısa tutulur zaten nıkah pasta takı töreni derken 2 saat gecıo gerı kalan bı saattede bıraz eglence olur eglenmek ısteyen oynar

CLUB OTEL LALE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…