2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

haklısın canım valla. teyzemler benim de gelir; ama kendileri öderler. annem, kardeşim ve benim masrafımı da damat bey hallediversin artık :)

evet canım biri balıkesir, diğeri kayseri fiyatı. ikisi de şık kuaförler. nişanda da aynı yere yaptırmıştım balıkesir'de. annem, ben, kardeşim 155 lira tutmuştu. onların normal makyajdı sadece. bi de pedikür yoktu. kardeşimle ikimiz manikür yaptırmıştık sadece. blk uygun kuaför anlamında.

bursa mesela acayip pahalı, orda öğretmenim normalde ben. şimdi eş durumu tayini bekliyorum işte.

çok şık bence, ben de düşünebilirim bunu :) nasılsa 2 düğün olacak.

porselen makyaj+gelin başı= 190 olacak ordakinde.
burdaki düğünde de bunlara ek olarak bir de manikür pedikür var 225 lira.
aa süper ya hemde istanbulda biz burda kazık yiyoruz resmen ozaman.

evet cnm baya pahalı ama hani makyajı içinden çıkarıp başka yerde yaptıracak olsam ne kadar dicek daha onu konuşmadım en fazla 300 e iner diye düşünüyorum öylede olursa mecbur orda yaptırırım gerçi onlarda güzel yapıyo mac ve kraylon kullanıyolar bana sadece malzemeler benim olacak diye cazip geldi bakalım zaten gidip konuşmam gerekiyo..

bu arada bi işe bi size bakıyorum, ben ispanyol tarzı aşağıdan bi saç istiyorum Gemze Özçelik vari bişiler :)) nişan saçımı çok beğenmiştim kuaförüm belli zaten her zamanki yere gidicem :))

luxxorcum en yakın bu modeli bulabildim. benim taranış şekli çok farklı olacak.

canım gayet güzel anladım şimdi. olumunekankayizsmile

Aslında benim de o konuda sıkıntım yok kuaförüm 100Tlye yapıcak benim am ben kimden duyduysam 300-400 diyor. Benimki istisna sanırım ama böyle kuytuda köşede bi kuaför benim kuaförüm çook yetenekli o ayrı::))
Makyajımı da annem yapacak zaten güzellik uzmanı

ya valla çok şanslıymışsın canım ne güzel..

süper, annenle ilgili kısım özellikle büyük şans. senin adına çok sevindim. :CüvCüv:

çok şanslıymışsın tatlım kaydirigubbakcemile

ay ben hem burdayımmm hemdee yokummm ay anlamadım heee cok özledım sizlerle muhabbet etmeyı ama pek fırsat olmuo cıldırıcammmmm

kızlar mesai biter hatige gider :)) kendinize çok iyi bakın akşam giremem heralde kına gecesine gitcez annemle çok tanımıyorum ama anneme eşlik edicem :)) iyi tatillerrr :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…