Clementine canım çok uygun fiyata anlaşmışsın yaa... O fiyata sadece gelinbaşını yapıyorlar...
Yaaa bi de bu kuaför olayında yanında gelenlerde var o zaman fiyat epey bi artıyor... Geçen sene kardeşimin düğününde kız tarafından 7 kişi felan geldi bi de başlarına teyzeleri geldi teyze manikür pedikür bile yaptırdı yuuuhh artık dedim yaa... fırsatçılık yapanda çok yani...
gerçi ben pek kimse istemiyorum yanımda zaten sinirim tepeme çıkıyor acaip fena bişey oluyorum herkese bağırıp çağırıyorum nedense... :))
aa süper ya hemde istanbulda biz burda kazık yiyoruz resmen ozaman.çok şık bence, ben de düşünebilirim bunu :) nasılsa 2 düğün olacak.
porselen makyaj+gelin başı= 190 olacak ordakinde.
burdaki düğünde de bunlara ek olarak bir de manikür pedikür var 225 lira.
evet cnm baya pahalı ama hani makyajı içinden çıkarıp başka yerde yaptıracak olsam ne kadar dicek daha onu konuşmadım en fazla 300 e iner diye düşünüyorum öylede olursa mecbur orda yaptırırım gerçi onlarda güzel yapıyo mac ve kraylon kullanıyolar bana sadece malzemeler benim olacak diye cazip geldi bakalım zaten gidip konuşmam gerekiyo..valla canım çok güzel makyaj yaparlar bence. aslında makyaj çok önemli. ben nişan alışverişinde makyaj malzemeleri alınırken rimelimi lancome aldırmıştım. diğerleri watsons'tan. güya ekonomik davrandım. max factor ve loreal aldım. ama kampanya fln yoktu. her parça yine 50 küsurdu. allık, pudra, fondöten bilmem ne. üst gruptan alsaydım da 70 olurdu. diğerleri ztn kullandığım markalardı watsonstakiler yani. açıkçası pişman oldum. az alıp öz alsaydım keşke. üst grup ürünlerim olurdu.
yalnız saç 300-400 pahalı gibi. bilemedim ki.
valla canım çok güzel makyaj yaparlar bence. aslında makyaj çok önemli. ben nişan alışverişinde makyaj malzemeleri alınırken rimelimi lancome aldırmıştım. diğerleri watsons'tan. güya ekonomik davrandım. max factor ve loreal aldım. ama kampanya fln yoktu. her parça yine 50 küsurdu. allık, pudra, fondöten bilmem ne. üst gruptan alsaydım da 70 olurdu. diğerleri ztn kullandığım markalardı watsonstakiler yani. açıkçası pişman oldum. az alıp öz alsaydım keşke. üst grup ürünlerim olurdu.
yalnız saç 300-400 pahalı gibi. bilemedim ki.
canım gayet güzel anladım şimdi. olumunekankayizsmile
Aslında benim de o konuda sıkıntım yok kuaförüm 100Tlye yapıcak benim am ben kimden duyduysam 300-400 diyor. Benimki istisna sanırım ama böyle kuytuda köşede bi kuaför benim kuaförüm çook yetenekli o ayrı::))
Makyajımı da annem yapacak zaten güzellik uzmanı
Aslında benim de o konuda sıkıntım yok kuaförüm 100Tlye yapıcak benim am ben kimden duyduysam 300-400 diyor. Benimki istisna sanırım ama böyle kuytuda köşede bi kuaför benim kuaförüm çook yetenekli o ayrı::))
sempatiksalakcinni
dimiiiiboshayallersmile
azıcık kaldır kafanı bizlerle ilgilen bakayım şekerrr
bak benim gelinliğim bitti profilime ekledim
belki yorum yaparsın demiştim ama görmemişsin ki daha
dimiiiiboshayallersmile
ayy kusum gecmısı okumadım bugunn hemen bakıormm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?