teşekkür ederim cnm seninkini de allah bağışlasın. bende çikulata ve gofrete dayanamıyorum bir de çok uyuyorum(
ne yapalım anne olmanın bedeli de buymuş demekama bundan sonra kontrolü elden bırakmamak lazım. doğumdan sonra verirriz kiloları benim arkadaşım 25 kilo almıştı toplam o da zayıf hamile kalanlardandı hepsini verdi 1.5 senede yine zayıf moral vereyim dedim:)
merhaba arkadaşlar bende temmuz hamilelerindenim temmuzu bulamadım buraya yazmaya karar verdim....doğumumuz yaklaştı artık allah izin verirse 10 nisanda bekliyoruz kızımızı....
merhaba arkadaşlar bende temmuz hamilelerindenim temmuzu bulamadım buraya yazmaya karar verdim....doğumumuz yaklaştı artık allah izin verirse 10 nisanda bekliyoruz kızımızı....
merhaba arkadaşlar bende haziran annesi olucam inş 19 haftalık hamileyim bizimki göstermedi cinsiyeti tam öğrenemedik ama dr%80 kız dedi merak ediyorum bir yandanda sağlıkla kucağıma almak için dua ediyorum
benim de aynısı olmuştu 21. haftada gösterdi kız kesinleşti:) başta sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
Benim ki o zaman pek bi arsız hemencik gösterdi
arkadaşlar kız erkek hiç farketmez sağlıkla kucağımıza alalım inş ama insan elinde olmadanda merek ediyor.arkadaşlar aramızada ikici düzey ultrason testi yaptıran varmı?
selam arkadaşlar bende eylül hamişlerdenimsat:2 eylül.. Ama 3 haftadır amniosentez sonucu bekliyorum , umarım herşey yolunda gider.
İkili tarama testim 8180 cıktı üçlü tarama testim 180 cıktı.. dr um normalde üçlü taramaya gerek yok demişti. ama ben kendim yaptırdım sonrada sonuc 180 cıkınca kafan karısmaması için yaptır dedi.. ense kalınlığı ve burun kemiği normal.. sırf rakamlardan dolayı yani(
hmm anladım canım, tabi en ufak bi şüphe kalsın istemiyo insan , en iyisini yapmışsın
peki bişi sorucam aranızda aşı yaptıran oldu mu??
ben aşı falan yaptırmadım, kimse bana bişey demedi gerçi cumt. günü randevum var o zaman doktoruma sorucam ama
bende eylül hamişlerindenim...siteye üye oldum oyuzden yenı yazıyorum.bebegım 19. haftalık va kız inşallah...........=)
Ne aşısı bu.. Ben 20. haftada tetanoz aşısı yaptırdım. Sağlık ocaklarında yapıyorlar. Gebe old. bildiriyorsun aile hekimine , onlar günü gelince seni çagırıyorlar.. Başka aşı bilmiyorum ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?