2010 eylül hamişleri:):) tanışalım paylaşalım.

İnşallah bizde verebiliriz, herşeyden önce iyi olarak geldiğini bir göreyim meleğimin gerisi ayrıntı

merhaba arkadaşlar bende temmuz hamilelerindenim temmuzu bulamadım buraya yazmaya karar verdim....doğumumuz yaklaştı artık allah izin verirse 10 nisanda bekliyoruz kızımızı....

merhaba arkadaşlar bende temmuz hamilelerindenim temmuzu bulamadım buraya yazmaya karar verdim....doğumumuz yaklaştı artık allah izin verirse 10 nisanda bekliyoruz kızımızı....

Allah meleklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin, senin doğumun yaklaşmış benimkisi daha 30 Haziranda. Doktorum sezeryan yapalım diyor, ben normal doğum istiyorum riske atmak istemiyorum diyor doktor ama anlamıyorum normal doğum ne zamandan beridir risk? Allah hayırlı kolay doğumlar versin inşallah

ne güzel allah bağışlasın:) benim de 17 haziranda gelicekti kızım ama dün ayrıntılı ultrosonda bebiş 2 hafta önden gidiyormuş dr 4 haziran olarak tahmini doğum tarihi görünüyor dedi hatta mayıs sonu da olabilirmiş. tombalak benimki şimdiden 470 gr dr makrozomik iri bebek olduğunu söyledi. ben korktum budurumdan ama dr iyi beslemişsin ne yediysen aynen devam dedi moral verdi. erken mi doğurcam acaba biraz tırstım

merhaba arkadaşlar bende haziran annesi olucam inş 19 haftalık hamileyim bizimki göstermedi cinsiyeti tam öğrenemedik ama dr%80 kız dedi merak ediyorum bir yandanda sağlıkla kucağıma almak için dua ediyorum

merhaba arkadaşlar bende haziran annesi olucam inş 19 haftalık hamileyim bizimki göstermedi cinsiyeti tam öğrenemedik ama dr%80 kız dedi merak ediyorum bir yandanda sağlıkla kucağıma almak için dua ediyorum

benim de aynısı olmuştu 21. haftada gösterdi kız kesinleşti:) başta sağlıkla kucağımıza alırız inşallah

arkadaşlar kız erkek hiç farketmez sağlıkla kucağımıza alalım inş ama insan elinde olmadanda merek ediyor.arkadaşlar aramızada ikici düzey ultrason testi yaptıran varmı?

arkadaşlar kız erkek hiç farketmez sağlıkla kucağımıza alalım inş ama insan elinde olmadanda merek ediyor.arkadaşlar aramızada ikici düzey ultrason testi yaptıran varmı?

ben yaptırdım. herşeye ayrıntılı olarak bakıyorlar. midesine idrar torbasına kadar görüyorsun:) herşeyi sağlıklı benim bebişin 2 hafta önden gidiyor iri bebek olcakmış hepinizin ki iyi çıkar inşallah sağlıkla kucağımıza alırız

selam arkadaşlar bende eylül hamişlerdenim sat:2 eylül.. Ama 3 haftadır amniosentez sonucu bekliyorum , umarım herşey yolunda gider.

İkili tarama testim 8180 cıktı üçlü tarama testim 180 cıktı.. dr um normalde üçlü taramaya gerek yok demişti. ama ben kendim yaptırdım sonrada sonuc 180 cıkınca kafan karısmaması için yaptır dedi.. ense kalınlığı ve burun kemiği normal.. sırf rakamlardan dolayı yani (

Son düzenleme:

hmm anladım canım, tabi en ufak bi şüphe kalsın istemiyo insan , en iyisini yapmışsın
peki bişi sorucam aranızda aşı yaptıran oldu mu??
ben aşı falan yaptırmadım, kimse bana bişey demedi gerçi cumt. günü randevum var o zaman doktoruma sorucam ama

Ne aşısı bu.. Ben 20. haftada tetanoz aşısı yaptırdım. Sağlık ocaklarında yapıyorlar. Gebe old. bildiriyorsun aile hekimine , onlar günü gelince seni çagırıyorlar.. Başka aşı bilmiyorum ben..

bende eylül hamişlerindenim...siteye üye oldum oyuzden yenı yazıyorum.bebegım 19. haftalık va kız inşallah...........=)

bende eylül hamişlerindenim...siteye üye oldum oyuzden yenı yazıyorum.bebegım 19. haftalık va kız inşallah...........=)

hoşgeldin sümeyye.. bende 19+1 hamileyim ve benim bebeğim de kız Allah kucağımıza da almayı nasip etsin, ben 6 gündür resmen sürünüyorum öyle bir grip oldum ki. sünizitim arttı griple ve burun akıntısı çok fenayım ya hiç hafiflemedi bile neyse inşallah atlatırız bunu da

Bende 19+2 oldum ... 2 hafta önce amniyosentez yaptırdım ..dörtlü testim çok kötü çıktı 1/43.. Allah izin verirse salı günü öğrenicem sonucumu, benim için dua edin arkadaşlar , oğlumu sağlıklı bir şekilde kucağıma almak istiyorum ..bu beklemek, işlemi yaptırmaya karar vermekten zor..
Allah herkese sağlıklı bebekler versin...(amin)

cnm sen aminosentezi nerde yaptırdın hangi hasntanede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…