2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bence uklanın oğluşu olacak:) özge ve aysey için yaptığım tahminler tuttu:) ikisinede kız demiştim.yine medyumluğa mı başladım nekaydirigubbakcemile3
banada yaparmisin sinha,daha cinsiyetimizi ögrenemedik malesef

Son düzenleme:
bence uklanın oğluşu olacak:) özge ve aysey için yaptığım tahminler tuttu:) ikisinede kız demiştim.yine medyumluğa mı başladım nekaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3bakalım bizde yarın öğrencez cinsiyetimiziii

20likler fena çekiyorum hala alttan ikisininde yarısı çıktı fena zorladı beni. şimdilerde bişi yok. geçmiş olsun..:Saruboceq:

yeni sürmeye başlamış anladığım kadarıyla cnm.bence göstermende bi fayda var çünkü normalde bile diş sürerken sürmeye bağlı enfeksiyon gelişebiliyor ki bizim diş etlerimizin daha hassas olduğunu söylemiştim.ama çektirme konusunda acele etme ve o bölgenin temizliğine dikkat et ekstra.fırçayla oraları temizlemek biraz daha güç olabiliyor,ekstra dikkat gerekiyor.benimde 20yaş dişimde çürüme başladı(biraz daha dayanıksız dişler oldukları için çabuk çürüyorlar) ve pozisyonu doğru değil yanağımı ısırıyorum ama doğum snrasına erteledim çekimi bende.en önemlisi bence hekes bi diş hekimine gidip diş taşı temizliği yaptırsın kızlar

Uklacım nasıl geçti bugün hafiflemişsinizdir :))))
Siz yarın İzmite gidiyodunuz dimi kuzenlerin bebişin cinsiyetine nezman bakarlar fırsat bulabilirsen bizede haber ver merak ederiz.
valla yolunduk geldikkk kaydirigubbakcemile3çok şükür ya atlattık ben hamile kalmadan öncede gidiyordum ağdaya ama dr sık gidince jilet yapmıştım e tabii artık dr a uzun ara verince dedim ağdaya geri döneyim e benim tabi ilk kez gibi oldu kuaförümde kızdı zati bana sanki alttan bakıyor diyekaydirigubbakcemile3
daemon dah iyiydi o geçen seferden aldırmışya daha hafif atlattı ama zaten bitince ağda hiç bişey olmamış gibi oluyo çok rahatladık valla

evet canım yarın gidiyoruzzzz benim kereta gösterirse kendisinii tabiii:1ninca:

ben en iyisi şu bizim buluşma olayından sonra bi gideyim dr a
diş taşını ben hamile kalmadan önce yaptırmıştım şimdilik o konuda rahatım neysekii
ama 20 lik canımı sıktı 32 yaşındayım daha allttan bi tane çıktı yada çıkmadı desem daha doğruu

ay canım allah kızını sağlıkla kucağına almayı ve hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip eder inşallah

bu gün daemonla çok komiktik kuaföre gittik ardından da şöyle bir dolaştık mağazaları kısa sürdü
acıktık, insan bi saat düşünürmü ne yesek diyeee e adama bişey sormuştum adamda bana karar verin dedi sonra :)))))))))) dövcek gibi

tam zamanında çıkmıyorlar genelde cnm.ben 50yaşın üzerinde ve 20yaş dişi hala gömük duran o kadar çok insan gördümki :) bazende hiç oluşmamış bile olabiliyor 20yaş dişleri.

iyi bari bende, bende bir tualıkmı var diyordummm

senin içinden ne geçiyor beyzacım

ben rüyalarımdaa hep erkek görüorumm canımm ama eşime sölemiorum kaydirigubbakcemile3 hayırlısı olsunn ama erkek doğuyoo arada kız gibide gelio karışık yanii ama rüyamdaa hep erkek bebek gördümm

Kızlar bugün karşıya geçerken köprü girişinin biraz ilerisinde polis çevirdi.Evimize hırsız girmişti biliyosunuz kimliklerimizi falan çalmıştı eşim hala ehliyetini çıkarmadı tabi ehliyet yok ama allahtan ehliyet numarasını biliyoruz. Arabayıda yeni aldık (geçen hafta hatırlarsının aynı günün içinde arabaya 2 kere hırsız girmişti iki camımızı kırmıştı) daha arabayı üzerimize bile almadık. Polis demezmi bu arabanın plakası sahte diye. Eşim indi ben dinliyorum bi baktılar gerçekten mühürleri yok plakanın. Yani plaka doğru ama daha koyu baskı olsun diye eski sahibi sahte plaka taktırmış.ışte bunları duyduğum an benim delirdiğim an oldu. Başladım ağlamaya herşey bizim başımıza geliyor diye nasıl ağlıyorum polisler acıdı herhalde halime eşimde biraz para bayıldı arabayı bağlamadılar.Bizi bıraktılar. Ama tabi beni susturabilene aşk olsun sonraki yarım saat boyunca bağıra bağıra ağladım. Eşim ne yapcağını şaşırdı sonrada başladık gülmeye işe yaradı ağlamam polis bizi bıraktı diye. Ama şimdi aklıma geldikçe gözlerim doluyor. Sizcede çöldeki bahtsız bedevi benim yanımda solda sıfır kalmaz mı????

ayy canımmm yaaa :sinifsinif:

bu gidişle bahtsız bedevi hakkaten solda sıfır kalacak zynpcm.çok geçmiş olsun.ama ağlaman hakkaten işe yaramış keşke hamile olduğunuda söyleseydin daha da etkili olabilirdiyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…