2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben dün mothercare gittim %50 indrim var ve süper şeyler var kızlar.chiccodada %40 indirim varrdı ama bana sanki önce fiyatları arttırıp sonra indirmişler gibi geldikaydirigubbakcemile3

bu gidişle bahtsız bedevi hakkaten solda sıfır kalacak zynpcm.çok geçmiş olsun.ama ağlaman hakkaten işe yaramış keşke hamile olduğunuda söyleseydin daha da etkili olabilirdiyerimseniben

Yok arabadan inip hamile olduğumu gözlerine soktum resmen. Üzerimde hamile bodysi vardı. Zaten ben şişko hamile kaldığım için göbeğimim hepinizden fazla çıkmış durumda direk anladılar. Umarım bununla kalır annem hep sizde göz var kesin diyor inanmıyordum ama haklı galiba

olabilir cnm ben nazara çok inanırım.Allah sizi ve kızınızı nazarlardan korusun

Sinhacım haklısın valla bu akşam bi rehavet var herkesde.
Beyzaa sana arkadaşlık isteği gönderdim canım kabul edersin demii :)

ben rüyalarımdaa hep erkek görüorumm canımm ama eşime sölemiorum kaydirigubbakcemile3 hayırlısı olsunn ama erkek doğuyoo arada kız gibide gelio karışık yanii ama rüyamdaa hep erkek bebek gördümm
bende senin gibi erkek hissediyorum canım hatta rüyalarımda da erkek bebek görüyorumm sonra diyorumkiş acaba kızmıı bi karar veremedimm..

aa geçmiş olsun canım ya neyseki arabayı bağlamamışlar ağlaman işe yaramışta kendini üzmüşsünn ee ne yapacaksınız şimdi plaka işini??
çöldeki bedevi olayını bilmemde bi nazar duası felan okut canım senn benceee

bende senin gibi erkek hissediyorum canım hatta rüyalarımda da erkek bebek görüyorumm sonra diyorumkiş acaba kızmıı bi karar veremedimm..

yaa erkek doğuyoo sonra diorumkii ayy yokk kız bi karar veremedimm ama hepp erkek görüorumm

Sinhacım haklısın valla bu akşam bi rehavet var herkesde.
Beyzaa sana arkadaşlık isteği gönderdim canım kabul edersin demii :)

benimde aksine bu gece çenem düştü delikafadulden kızımda saolsun içerden kıpır kıpır durmuyor,o hareket ettikçe benimde enerjim artıyor sanki.sen hissetmeye başladınmı zeynepcm

olabilir cnm ben nazara çok inanırım.Allah sizi ve kızınızı nazarlardan korusun

Bende inanırım canım ama öyle ahım şahım bi hayatı olan insanlarda değiliz. Kendi halinde bir çifttiz kimseye bi kötülüğümüzde yok. Birbirimize karı koca çok düşkünüz. Benim hatam herşeyimi dışa vurmak ben genelde kimseden bişey saklamam başıma ne geliyorsa bundan geliyor zaten. Anlatmamak lazım esasında. Allah hepimizi ve bebişlerimizi nazarlardan korusun

ya yavaşız bu gece az kişiyiz ya
özgecay,archi, daemon,esmer,tatlı,bebişşş e çenebazlarda yokkk
laf kalmasa bile deliliğe vurup geyik yapıyo cadılarrkaydirigubbakcemile3

biz bugün ağdadan çıktıkya yorgun düştük galiba baksanıza daemon gelemedi bilee
ay bide bana ismimle bile hitap etmiyo ukla diyo dışarda bileee alışmış ya burdan :roflol:

benimde aksine bu gece çenem düştü delikafadulden kızımda saolsun içerden kıpır kıpır durmuyor,o hareket ettikçe benimde enerjim artıyor sanki.sen hissetmeye başladınmı zeynepcm

Yok güzelim ben hissetmiyorum henüz ama benim hissetmemem normal işte kilolu olmanın zararları.Gerçi tek sıkıntım bu şimdilik allahtan kilo konusunda başka bir sıkıntım yok. Ben herhalde 20. haftada hissedebilirim diye düşünüyorum.

hımm bence kızın olacak senin kanaryacım.ayy nasılda atıyorum kızlar.aman bana bakmayın.ama ne hissediyorsanız o doğru çıkıyor %90.hislerinize güveninyerimseniben
sagol sinhacim.sagliklisi olsun da inan farketmiyor,ama böyle tahminlerde hosuma gidiyor.

gerçek adınn ne canımm sakıncası olmassa sorabilirmiyim?? sengözlerimebaksanab

ya canım ekstra bişeyin olmasına gerek yokki illa birinin öle kötü düşünmesine bile gerek yok aslında insan bazen kendi bile kendine nazar değdirebiliyo
bende senin gibiyim kimseyi kötü bilmediğimden bende anlatırım öle
ama işte bazen nazar duası gerekiyo ben okuyorum arada e bebişlerimizde var artıkk

içine ne doğuyorsa o'dur cnm,hangi his daha kuvvetliyse.annelik hisleri cnm yanılmıyor pekyerimseniben

enn çokk erkek doğuyoo doluu doluu eşim kız istioo yaa bükülerekk oğlumuz olursa seversinn dimi diorumm sen delirdinmii beyza aşk olsun ya dioo tabi severim dio kaydirigubbakcemile3 anam ne bilim korktummm kız istioya erkek olursa bana gıcık olur bebeğini sevmez diee öle biri deil ama ne bilimm kız cocuk hastası bnmkiii 3 erkek kardeşler bide babasıda öle 4 erkek kardeşlermişş halası yok eşiminn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…