bu gidişle bahtsız bedevi hakkaten solda sıfır kalacak zynpcm.çok geçmiş olsun.ama ağlaman hakkaten işe yaramış keşke hamile olduğunuda söyleseydin daha da etkili olabilirdiyerimseniben
Yok arabadan inip hamile olduğumu gözlerine soktum resmen. Üzerimde hamile bodysi vardı. Zaten ben şişko hamile kaldığım için göbeğimim hepinizden fazla çıkmış durumda direk anladılar. Umarım bununla kalır annem hep sizde göz var kesin diyor inanmıyordum ama haklı galiba
bende senin gibi erkek hissediyorum canım hatta rüyalarımda da erkek bebek görüyorumm sonra diyorumkiş acaba kızmıı bi karar veremedimm..ben rüyalarımdaa hep erkek görüorumm canımm ama eşime sölemiorum kaydirigubbakcemile3 hayırlısı olsunn ama erkek doğuyoo arada kız gibide gelio karışık yanii ama rüyamdaa hep erkek bebek gördümm
Sinhacım haklısın valla bu akşam bi rehavet var herkesde.
Beyzaa sana arkadaşlık isteği gönderdim canım kabul edersin demii :)
Kızlar bugün karşıya geçerken köprü girişinin biraz ilerisinde polis çevirdi.Evimize hırsız girmişti biliyosunuz kimliklerimizi falan çalmıştı eşim hala ehliyetini çıkarmadı tabi ehliyet yok ama allahtan ehliyet numarasını biliyoruz. Arabayıda yeni aldık (geçen hafta hatırlarsının aynı günün içinde arabaya 2 kere hırsız girmişti iki camımızı kırmıştı) daha arabayı üzerimize bile almadık. Polis demezmi bu arabanın plakası sahte diye. Eşim indi ben dinliyorum bi baktılar gerçekten mühürleri yok plakanın. Yani plaka doğru ama daha koyu baskı olsun diye eski sahibi sahte plaka taktırmış.İşte bunları duyduğum an benim delirdiğim an oldu. Başladım ağlamaya herşey bizim başımıza geliyor diye nasıl ağlıyorum polisler acıdı herhalde halime eşimde biraz para bayıldı arabayı bağlamadılar.Bizi bıraktılar. Ama tabi beni susturabilene aşk olsun sonraki yarım saat boyunca bağıra bağıra ağladım. Eşim ne yapcağını şaşırdı sonrada başladık gülmeye işe yaradı ağlamam polis bizi bıraktı diye. Ama şimdi aklıma geldikçe gözlerim doluyor. Sizcede çöldeki bahtsız bedevi benim yanımda solda sıfır kalmaz mı????
bende senin gibi erkek hissediyorum canım hatta rüyalarımda da erkek bebek görüyorumm sonra diyorumkiş acaba kızmıı bi karar veremedimm..
Sinhacım haklısın valla bu akşam bi rehavet var herkesde.
Beyzaa sana arkadaşlık isteği gönderdim canım kabul edersin demii :)
olabilir cnm ben nazara çok inanırım.Allah sizi ve kızınızı nazarlardan korusun
benimde aksine bu gece çenem düştü delikafadulden kızımda saolsun içerden kıpır kıpır durmuyor,o hareket ettikçe benimde enerjim artıyor sanki.sen hissetmeye başladınmı zeynepcm
sagol sinhacim.sagliklisi olsun da inan farketmiyor,ama böyle tahminlerde hosuma gidiyor.hımm bence kızın olacak senin kanaryacım.ayy nasılda atıyorum kızlar.aman bana bakmayın.ama ne hissediyorsanız o doğru çıkıyor %90.hislerinize güveninyerimseniben
yaa erkek doğuyoo sonra diorumkii ayy yokk kız bi karar veremedimm ama hepp erkek görüorumm
ya yavaşız bu gece az kişiyiz ya
özgecay,archi, daemon,esmer,tatlı,bebişşş e çenebazlarda yokkk
laf kalmasa bile deliliğe vurup geyik yapıyo cadılarrkaydirigubbakcemile3
biz bugün ağdadan çıktıkya yorgun düştük galiba baksanıza daemon gelemedi bilee
ay bide bana ismimle bile hitap etmiyo ukla diyo dışarda bileee alışmış ya burdan :roflol:
Bende inanırım canım ama öyle ahım şahım bi hayatı olan insanlarda değiliz. Kendi halinde bir çifttiz kimseye bi kötülüğümüzde yok. Birbirimize karı koca çok düşkünüz. Benim hatam herşeyimi dışa vurmak ben genelde kimseden bişey saklamam başıma ne geliyorsa bundan geliyor zaten. Anlatmamak lazım esasında. Allah hepimizi ve bebişlerimizi nazarlardan korusun
içine ne doğuyorsa o'dur cnm,hangi his daha kuvvetliyse.annelik hisleri cnm yanılmıyor pekyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?