2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aşkkk olsunn ettimmm bileeee vereliniortak

beyzacım belki görmessin diye burdanda yazmıştım yoksa kabul edersin biliyodum:)

Eski sahibini aradık salı günü orjinal plakaları gönderecek bize. Gerçi ben arabadan çok soğudum. Şu yılbaşı telaşı geçsin evimde bir dua okutmayı düşünüyorum zaten

birbirinize düşkün olmanız bile birilerinin nazarını çekmeye yetiyordur cnm.amin amin cnm bebişlerimiz ve ailemizi nazarlardan korusun Allah

Eski sahibini aradık salı günü orjinal plakaları gönderecek bize. Gerçi ben arabadan çok soğudum. Şu yılbaşı telaşı geçsin evimde bir dua okutmayı düşünüyorum zaten[/QUOTE]

okut canım iyi olur, okutamazsan bile annenlere felan söyle arkanızdan okusun bile olurr

bende biraz kilolu hamile kaldım cnm ama bence bi avantajımız var zayıflar daha fazla kilo alıyormuş.ben henüz hiç almadım -1.le 4.ayı tamamladım mesela.inşallah da böyle gider.hakkaten daha fazla kiloyu kaldıramaz vücudum heralde.boyum uzun çok belli olmuyor ama rakam olarak fazla kilom.benim kız biraz daha büyük ya heralde ondan rahat hissediyrum bende.en büyük sanırım benim kızım topikte.ablası topiğin:)

kızlar ben azcık kaçayım bütün gün eşimle hiç ilgilenemedim ..
azcık sonra belki uğrarımmm

hımm o zmanben tahmini mi değiştiriyorum senin oğluşun olacak bence beyzakaydirigubbakcemile3 amma da kurnazlık yapıyorum.benim eşimde erkek hissediyorum diyordu ama şimdi kızımda kızım diye durmuyr.pabucumu dama attı bilekafamçokkarıştı

Ben baya bildiğin tostoparlak hamile kaldım :) Boyum çok uzun değil.1,64 kilo 95 ama ben söylemeyince kimse anlamıyor 95 kilo olduğumu hani böyle bi bölgede toplanma olmadığı için. Heryerde eşit dağılım :) bide benim göğüslerim çok büyük rahat 10 kilosu onlarda zaten . İkinci bebişide kısmet ederse Allah sonrasında küçülttürücem göğüslerimi çünkü çok sırt ağrısı yapıyor.

genedee belli olmazz belki kızımm olurr :ecrin_bebek: allah hayırlısınıı versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…