bilge canım :1rolleyes:gerçek adınn ne canımm sakıncası olmassa sorabilirmiyim?? sengözlerimebaksanab
aşkkk olsunn ettimmm bileeee vereliniortak
aa geçmiş olsun canım ya neyseki arabayı bağlamamışlar ağlaman işe yaramışta kendini üzmüşsünn ee ne yapacaksınız şimdi plaka işini??
çöldeki bedevi olayını bilmemde bi nazar duası felan okut canım senn benceee
Bende inanırım canım ama öyle ahım şahım bi hayatı olan insanlarda değiliz. Kendi halinde bir çifttiz kimseye bi kötülüğümüzde yok. Birbirimize karı koca çok düşkünüz. Benim hatam herşeyimi dışa vurmak ben genelde kimseden bişey saklamam başıma ne geliyorsa bundan geliyor zaten. Anlatmamak lazım esasında. Allah hepimizi ve bebişlerimizi nazarlardan korusun
uklaa oooo pro üyeesinn senn ayrıcalıklıı üyee senii yerimseniben
kaydirigubbakcemile5
yok kıs bi ayrıcalığımız bi rengim kırmızı o kadar kaydirigubbakcemile3
benimkiside:ecrin_bebek:eşimm kız istioo zatennn :ecrin_bebek:
Yok güzelim ben hissetmiyorum henüz ama benim hissetmemem normal işte kilolu olmanın zararları.Gerçi tek sıkıntım bu şimdilik allahtan kilo konusunda başka bir sıkıntım yok. Ben herhalde 20. haftada hissedebilirim diye düşünüyorum.
benimkiside:ecrin_bebek:
memnun oldum canımmkaydirigubbakcemile3bende beyzaa kaydirigubbakcemile3
beyzacım belki görmessin diye burdanda yazmıştım yoksa kabul edersin biliyodum:)
yanii etmemmii canımm sositososito
memnun oldum canımmkaydirigubbakcemile3
enn çokk erkek doğuyoo doluu doluu eşim kız istioo yaa bükülerekk oğlumuz olursa seversinn dimi diorumm sen delirdinmii beyza aşk olsun ya dioo tabi severim dio kaydirigubbakcemile3 anam ne bilim korktummm kız istioya erkek olursa bana gıcık olur bebeğini sevmez diee öle biri deil ama ne bilimm kız cocuk hastası bnmkiii 3 erkek kardeşler bide babasıda öle 4 erkek kardeşlermişş halası yok eşiminn
bende biraz kilolu hamile kaldım cnm ama bence bi avantajımız var zayıflar daha fazla kilo alıyormuş.ben henüz hiç almadım -1.le 4.ayı tamamladım mesela.inşallah da böyle gider.hakkaten daha fazla kiloyu kaldıramaz vücudum heralde.boyum uzun çok belli olmuyor ama rakam olarak fazla kilom.benim kız biraz daha büyük ya heralde ondan rahat hissediyrum bende.en büyük sanırım benim kızım topikte.ablası topiğin:)
hımm o zmanben tahmini mi değiştiriyorum senin oğluşun olacak bence beyzakaydirigubbakcemile3 amma da kurnazlık yapıyorum.benim eşimde erkek hissediyorum diyordu ama şimdi kızımda kızım diye durmuyr.pabucumu dama attı bilekafamçokkarıştı
kızlar ben azcık kaçayım bütün gün eşimle hiç ilgilenemedim ..
azcık sonra belki uğrarımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?