koc canim.kayinvalide hele tam bir kiz hastasi.esim kiz istiyorum diye acik acik söylemiyor tabi ama cok sevdigini biliyorum.sagliklisi olsun hic farketmez diyor ama kizdan söz edilincede gözlerinin ici parliyor.hadii yaaa burcu ne eşinin bakalımm ondanmıı kaydirigubbakcemile3 benim eşim terazi burcu
Ben baya bildiğin tostoparlak hamile kaldım :) Boyum çok uzun değil.1,64 kilo 95 ama ben söylemeyince kimse anlamıyor 95 kilo olduğumu hani böyle bi bölgede toplanma olmadığı için. Heryerde eşit dağılım :) bide benim göğüslerim çok büyük rahat 10 kilosu onlarda zaten . İkinci bebişide kısmet ederse Allah sonrasında küçülttürücem göğüslerimi çünkü çok sırt ağrısı yapıyor.
Beyzoşşşşşşş erkek olursa eşim sevmez diye düşünme sakın. Benimde eşim erkek istiyordu (ailede herkesin kızı varda ondan bizimki erkek olsun diyodu) Hatta kendini inandırmıştı erkek olacağına doktor kız deyince tansiyonu düştü resmen :) Ama şimdi kızımda kızım diye deli oluyor.
koc canim.kayinvalide hele tam bir kiz hastasi.esim kiz istiyorum diye acik acik söylemiyor tabi ama cok sevdigini biliyorum.sagliklisi olsun hic farketmez diyor ama kizdan söz edilincede gözlerinin ici parliyor.
kızlar sohbetinize doyum olmuyr ama ben kaçayım artık.bugun seminerde öğrendiğim egzersizleri yapıcam.hepinizi öpüyorum bebişlere ve kendinize iyi bakın..opuyorumnanaktan
kızlar sohbetinize doyum olmuyr ama ben kaçayım artık.bugun seminerde öğrendiğim egzersizleri yapıcam.hepinizi öpüyorum bebişlere ve kendinize iyi bakın..opuyorumnanaktan
aynen katiliyorum beyzacim.bakalim heyecanla bekliyoruz 14 ocagi.kaydirigubbakcemile3 biizm bu kocişler bi garipp genelde erkekler erkek ister :uhm:
beyzoş bende biraz eşimle ilgilenecem haberin olsun pc açık ama ben başında değilim
iyiyim canım çok belim agrıyo bugün bide oglum hasta biraz ona caanım sıkkın çok öksürüyo ateşi yok ama çok hassas ya hemen hasta ooluyo bu çocuk:sinifsinif:selamm kuşummm nasılsınnn
iyiyim canım çok belim agrıyo bugün bide oglum hasta biraz ona caanım sıkkın çok öksürüyo ateşi yok ama çok hassas ya hemen hasta ooluyo bu çocuk:sinifsinif:
şekerlerini gördüm çok şekerler insanın hepsinden yaptırası geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?