2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Beyzoşşşşşşş erkek olursa eşim sevmez diye düşünme sakın. Benimde eşim erkek istiyordu (ailede herkesin kızı varda ondan bizimki erkek olsun diyodu) Hatta kendini inandırmıştı erkek olacağına doktor kız deyince tansiyonu düştü resmen :) Ama şimdi kızımda kızım diye deli oluyor.

hadii yaaa burcu ne eşinin bakalımm ondanmıı kaydirigubbakcemile3 benim eşim terazi burcu
koc canim.kayinvalide hele tam bir kiz hastasi.esim kiz istiyorum diye acik acik söylemiyor tabi ama cok sevdigini biliyorum.sagliklisi olsun hic farketmez diyor ama kizdan söz edilincede gözlerinin ici parliyor.

yaaa kızlarr şu ara toygar ışıklı dinliorumm harika şarkıları varr süper bi sess kalbimdeki sancı adlı şarkısı harikaaaaaaa delikafadulden dinlemenizi tavsiye ederimm bittim şarkıyaa hihoyyyt

bende 1.75 boy 80 kiloyla kaldım cnm.ama şuanda 79dayım.hımm bende boydan kurtarıyorum cnm anlayacağın.bebişlerimiz sağlıklı olsunda kilo dediğin nedirki veririz inşallah.kaydirigubbakcemile2

haklısınn canımm zatenn eşimm öle biri değill ama okadar cokk kızımm diokii karnımdakinee ne bilim ister istemezz korkuorumm

koc canim.kayinvalide hele tam bir kiz hastasi.esim kiz istiyorum diye acik acik söylemiyor tabi ama cok sevdigini biliyorum.sagliklisi olsun hic farketmez diyor ama kizdan söz edilincede gözlerinin ici parliyor.

kaydirigubbakcemile3 biizm bu kocişler bi garipp genelde erkekler erkek ister :uhm:

kızlar sohbetinize doyum olmuyr ama ben kaçayım artık.bugun seminerde öğrendiğim egzersizleri yapıcam.hepinizi öpüyorum bebişlere ve kendinize iyi bakın..opuyorumnanaktan

arkadaslar bende cikiyorum artik.gideyim azicik dinleneyim artik.tv izleyeyim birazda.kendinize iyi bakin

beyzoş bende biraz eşimle ilgilenecem haberin olsun pc açık ama ben başında değilim

şekerlerini gördüm çok şekerler insanın hepsinden yaptırası geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…