2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın koca göbüşleeeeer.
çok fenayım ben bu sabah yine bebeğimin öldüğünü gördüm rüyamda neden böyle oluyo ya bu kaçıncı oldumafoldumben

ilk haftalarda bende defalarca düşük yaptığımı gördüm ama geçti sonra,sürekli bebişleri düşündüğümüzden bilinçaltı oluyo bence kuşum

geçmiş olsun , bende 2 li test sonucumu yarın alacağım. heyecan bastı nasıl acaba test sonucu diye??

günaydın koca göbüşleeeeer.
çok fenayım ben bu sabah yine bebeğimin öldüğünü gördüm rüyamda neden böyle oluyo ya bu kaçıncı oldumafoldumben

böyle rüyalar görmek hamilelikte normalmiş. bende geçen haftalarda düşük yaptığımı görmüştüm. insan çok etkileniyor malesef. ama çok da kafana takmamaya çalış sonuçta rüya işte.

elhamraaa, Alatariell+, archimim
amanin 3 kişi kalıvemişiz

bebek doğmuş oluyo ve ben onu düşürüp öldürüyorum alamayacam kucağıma heralde doğunca bu korku yüzünden

elhamraaa, Alatariell+, archimim
amanin 3 kişi kalıvemişiz

pazar günü kim olur burada. herkes gezmeklerde. eşim tv izliyor bende pc karşısında pinekliyorum

bebek doğmuş oluyo ve ben onu düşürüp öldürüyorum alamayacam kucağıma heralde doğunca bu korku yüzünden

yok canım ya bebek doğana kadar unutursun bu rüyanı. öyle düşmekle bebek ölseydi hiçbir bebeğin sağ kalmaması lazımdı.
sen kafana takma bunları sonra iyice kötü olup başka kabuslar göreceksin. en iyisi kafanı başka şeylerle meşgul et.

yarın babanem geliyo. bir hafta kalıcak benimle. temizlik yapmam lazım. ama o kadar keyifsizim ki bugün

pazar günü kim olur burada. herkes gezmeklerde. eşim tv izliyor bende pc karşısında pinekliyorum

[/B]

eşim çalışıyo,bu haftalık bende çalışıyorum çarşambaya bizim hafta tatili bakalım napalım,gezsin bizim gebe hatunlar...

iyiym canım ben sen nasılsın buarada bbekte iyi herhalde teyzesi ayın 4 ünde 3 lü test var onu sabırsızlıkla bekliyorum

bende iyiyim mayıştım gene hiç birşey yapmıyorum. eşimle markete gideceğiz birazdan
yemek hazırlamam lazım.
bende yarın 2 li test sonucunu alacağım. bakalım 3 lü testi ne zaman yapacak doktorumuz.

hellloo ... I camee kaydirigubbakcemile3

BEYZACIM H.G NASILSIN ;?BEBEĞİ,NİN CİNSYITİ BELLİ OLDUMU TATLIM.BEN DÜN GİTTİM DR A HENÜZ NET BİŞİ YOK MALESEF.MİLLETE BAKIYORUMDA KIZLAR BİLE ERKENDEN BELLİ OLMUS

BEYZACIM H.G NASILSIN ;?BEBEĞİ,NİN CİNSYITİ BELLİ OLDUMU TATLIM.BEN DÜN GİTTİM DR A HENÜZ NET BİŞİ YOK MALESEF.MİLLETE BAKIYORUMDA KIZLAR BİLE ERKENDEN BELLİ OLMUS

hb tatlımm iyiyimm sen nasılsınn yok canımm benimde belli olmadı henüz kontrol zamanımı bekliorum en son 12. haftada gittim öğrenemedim aynen net göremedi anlayamadı bizde öğrencez inşallahh yakında

hb tatlımm iyiyimm sen nasılsınn yok canımm benimde belli olmadı henüz kontrol zamanımı bekliorum en son 12. haftada gittim öğrenemedim aynen net göremedi anlayamadı bizde öğrencez inşallahh yakında

inşallah canım hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsunda .kız erkek çok önemli değil..ama insan merak edio işte :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…