canım erkek çocuğu erken hissedilir derler
:hulya:
günaydın koca göbüşleeeeer.
çok fenayım ben bu sabahyine bebeğimin öldüğünü gördüm rüyamda neden böyle oluyo ya bu kaçıncı oldumafoldumben
günaydın kızlar carsamba yapılan iğneden sonra daha yeni kendime geliyorum eşi aşşağıdaymış bebeğin onun içiniğne vurdular 2 li test sonucunu yarın alacam insallah iyi çıkar izinde olduğumuz için giremiyorum fazla aklımda burda kalıyo valla kaynatıyonuz iyice
günaydın koca göbüşleeeeer.
çok fenayım ben bu sabahyine bebeğimin öldüğünü gördüm rüyamda neden böyle oluyo ya bu kaçıncı oldumafoldumben
elhamraaa, Alatariell+, archimim
amanin 3 kişi kalıvemişiz
bebek doğmuş oluyo ve ben onu düşürüp öldürüyorumalamayacam kucağıma heralde doğunca bu korku yüzünden
merhaba kızlar hepinize iyi pazarlar
pazar günü kim olur burada. herkes gezmeklerde. eşim tv izliyor bende pc karşısında pinekliyorum
[/B]
merhaba zeyhat nasılsın. minik bebeğin nasıl
yarın babanem geliyo. bir hafta kalıcak benimle. temizlik yapmam lazım. ama o kadar keyifsizim ki bugün
iyiym canım ben sen nasılsın buarada bbekte iyi herhalde teyzesi ayın 4 ünde 3 lü test var onu sabırsızlıkla bekliyorum
hellloo ... I camee kaydirigubbakcemile3
BEYZACIM H.G NASILSIN ;?BEBEĞİ,NİN CİNSYITİ BELLİ OLDUMU TATLIM.BEN DÜN GİTTİM DR A HENÜZ NET BİŞİ YOK MALESEF.MİLLETE BAKIYORUMDA KIZLAR BİLE ERKENDEN BELLİ OLMUS
hb tatlımm iyiyimm sen nasılsınn yok canımm benimde belli olmadı henüz kontrol zamanımı bekliorum en son 12. haftada gittim öğrenemedim aynen net göremedi anlayamadı bizde öğrencez inşallahh yakında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?