bizde oğluşumuza
huzeyfe yasir koycaz inş.
elhamraaa
bunada kup takacan mı kaydirigubbakcemile3
bizde oğluşumuza
huzeyfe yasir koycaz inş.
elhamraaa
bunada kup takacan mı kaydirigubbakcemile3
zaten önemli olan sizin içinize sinmesi
ve sizin beğenmeniz tatlım..
:1hug:
taam :1hug:cıx,bak bunu beğendim...
amanda aman benim özgemin kuzusunun adıda güzel,güzel olmamı,geçen günkü espriyi şeediyim dedim:ecrin_bebek:
günaydın hoşgeldin ikizimm...herkese selam
özgecim ne çabuk koydun kızının ismini öyle. çisem ismini duymuştum ama hiç canlı bir çisemle tanışmamıştım. demekki gelinimin adı çisem olacak:roflol:
cıx,bak bunu beğendim...
amanda aman benim özgemin kuzusunun adıda güzel,güzel olmamı,geçen günkü espriyi şeediyim dedim:ecrin_bebek:
taam :1hug:
günaydın hoşgeldin ikizimm...
hahahahaha gelin demek :roflol:
senin kızın olacak bak görürsün.. sen unut gelini fln :jeyyar:
aynen öyle.. kocam da çok zor begeniyo.. az duyulmus bi isim de olsun istiyo.. hayret bi buna kulp takmadı bizde bu olsun dedik..
sonra da dedik ki kmseye fikir sormayacaz, aileler bile begenmese koyacaz.. biz begendik bu kadar..
yoksa oooooooo herkese aynı ismi begendirmeye çalışırsak ortadan ikiye çatlarız valla
işte ben de kız isterdim öncedenyaa doğru dedin , eski erkek fikrim nedense kırıldı. artık hiçbir şey içime doğmuyor
kızım olursa da şaşırmayacağım artık. yerimseniben
benimde kayınvalidem bi isim tutturdu biara,eşimde bende höyt deyince kimse ses edemedi,aferüm kızlar,biz doğuruyoz biz ne istiyosak o olacak:jeyyar:
kesinlikle öyle valla kızlarAllah herkese hayırlısını nasip etsin
ßebişlerimiz sağlıklı olsun da..
cinsiyet önemli değil qerçekten (ßence)
kızlar ben cıktım.. kocamla alışverişe gidecez cevahir e..
öpüyom sizi görüşürüz sonra
günaydın kızlar carsamba yapılan iğneden sonra daha yeni kendime geliyorum eşi aşşağıdaymış bebeğin onun içiniğne vurdular 2 li test sonucunu yarın alacam insallah iyi çıkar izinde olduğumuz için giremiyorum fazla aklımda burda kalıyo valla kaynatıyonuz iyice
ya kızlar dün gece benim bebiş çok hareketliydi,eşim elini koydu ya ben bunu hissediyorum diyo ciddende ben nereye kaydığını hissediyosam o da orda dedi,daha erkenmi biz dellendikmi bu bebiş yüzünden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?