2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bizde oğluşumuza
huzeyfe yasir koycaz inş.
elhamraaa
bunada kup takacan mı kaydirigubbakcemile3

cıx,bak bunu beğendim...
amanda aman benim özgemin kuzusunun adıda güzel,güzel olmamı,geçen günkü espriyi şeediyim dedim:ecrin_bebek:

herkese selam
özgecim ne çabuk koydun kızının ismini öyle. çisem ismini duymuştum ama hiç canlı bir çisemle tanışmamıştım. demekki gelinimin adı çisem olacak:roflol:

zaten önemli olan sizin içinize sinmesi
ve sizin beğenmeniz tatlım..
:1hug:

aynen öyle.. kocam da çok zor begeniyo.. az duyulmus bi isim de olsun istiyo.. hayret bi buna kulp takmadı bizde bu olsun dedik..
sonra da dedik ki kmseye fikir sormayacaz, aileler bile begenmese koyacaz.. biz begendik bu kadar..
yoksa oooooooo herkese aynı ismi begendirmeye çalışırsak ortadan ikiye çatlarız valla

cıx,bak bunu beğendim...
amanda aman benim özgemin kuzusunun adıda güzel,güzel olmamı,geçen günkü espriyi şeediyim dedim:ecrin_bebek:
taam :1hug:

herkese selam
özgecim ne çabuk koydun kızının ismini öyle. çisem ismini duymuştum ama hiç canlı bir çisemle tanışmamıştım. demekki gelinimin adı çisem olacak:roflol:
günaydın hoşgeldin ikizimm...
hahahahaha gelin demek :roflol:
senin kızın olacak bak görürsün.. sen unut gelini fln :jeyyar:

taam :1hug:

günaydın hoşgeldin ikizimm...
hahahahaha gelin demek :roflol:
senin kızın olacak bak görürsün.. sen unut gelini fln :jeyyar:

yaa doğru dedin , eski erkek fikrim nedense kırıldı. artık hiçbir şey içime doğmuyor
kızım olursa da şaşırmayacağım artık. yerimseniben

benimde kayınvalidem bi isim tutturdu biara,eşimde bende höyt deyince kimse ses edemedi,aferüm kızlar,biz doğuruyoz biz ne istiyosak o olacak:jeyyar:

Allah herkese hayırlısını nasip etsin
ßebişlerimiz sağlıklı olsun da..
cinsiyet önemli değil qerçekten (ßence)

bizim aileler karışmadı
zaten fırsatta vermedik..
biz bu isimleri ayarlamıştık zaten
kızımız olsaydı hiranur koyucaktık..
yani kimseye laf düşmeden biz iki cinsiyete de isim bulmuş hazırlamıştık eşimle kaydirigubbakcemile3

yaa doğru dedin , eski erkek fikrim nedense kırıldı. artık hiçbir şey içime doğmuyor
kızım olursa da şaşırmayacağım artık. yerimseniben
işte ben de kız isterdim önceden
sonra herkes istediğin olmaz modunda erkek erkek dedi..
bende kendimi inandırdım ama sonradan herşey kayboldu içimden
ama kız cıktııı
delikafadulden

kızlar daemona bişi örüyom çok komikkaydirigubbakcemile3

kızlar ben cıktım.. kocamla alışverişe gidecez cevahir e..
öpüyom sizi görüşürüz sonra

ya kızlar dün gece benim bebiş çok hareketliydi,eşim elini koydu ya ben bunu hissediyorum diyo ciddende ben nereye kaydığını hissediyosam o da orda dedi,daha erkenmi biz dellendikmi bu bebiş yüzünden

günaydın kızlar carsamba yapılan iğneden sonra daha yeni kendime geliyorum eşi aşşağıdaymış bebeğin onun içiniğne vurdular 2 li test sonucunu yarın alacam insallah iyi çıkar izinde olduğumuz için giremiyorum fazla aklımda burda kalıyo valla kaynatıyonuz iyice

hayırlı haberler ver canım inşallah bize

günaydın koca göbüşleeeeer.
çok fenayım ben bu sabah yine bebeğimin öldüğünü gördüm rüyamda neden böyle oluyo ya bu kaçıncı oldumafoldumben

ya kızlar dün gece benim bebiş çok hareketliydi,eşim elini koydu ya ben bunu hissediyorum diyo ciddende ben nereye kaydığını hissediyosam o da orda dedi,daha erkenmi biz dellendikmi bu bebiş yüzünden

canım erkek çocuğu erken hissedilir derler
:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…