2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
inşallah canım hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsunda .kız erkek çok önemli değil..ama insan merak edio işte :)))

haklısınn yaa önemli olan sağlıklı olmasıda içimdeki lşeyin ne olduğunu çok merak ediorum kaydirigubbakcemile3

Kizlarr bende daha ögrenemedim ya cinsiyetini bebegimin doktor randevumun gelmesinini sabirsizlikla bekliyorum.
Masallah benim randevu gunun gelsiyede nerdeyse 5 aylik olucamm

Ilk bebegimde 3 bucuk aylikken ögrenmistim ama bu sefer gec oldukca heycanim kat kat artiyo gel 7 ocak gell :gitme:

benimde kontrlm 5 ocakta sabırsızlıkla bekliorum :))) hala cinsiyetini öğrenemedim :S çok meraklııyım yaaaaaaaaa

hayırlısı olsun canımm allah gönlüne göre versin a.s.

yürüyüşşş yaptım bu sabah ilk defaa :CüvCüv: tehlike zamanı hiç kalkmıodumya çok hantallaşmışım hemen yoruldum kaydirigubbakcemile3

(( sorma beyzacım benki nerelere yürürdüm .. tehlikeli die 3 aydır yatıodum daha yeni kalktım anneme filan gidebiliyorum. ama ondada haşatım çıkıyo sanki. bu sefer doktora gidince sorucam. çok sıkıldım. hep ağlıyorum ya senağlama

kızlar benım bebek su yutup durmadan hıçkırıo :) dün ultrasonda gördük dvd yapıo dr umuz her gidişimizde bize o hıçkırdıkça kafası yukarı değio arada hissediorum kıpırtı sizde hissedıomusunuz

Alatariell, elhamraaa+, melis16 napıyosunuzzzzzzzz herhalde geçmişi okuyolar :)

Insallah hepimizin gönlündeki olur kizlarr benim bir oglum var 3 yasinda bide kizim olsa hic fena olmaz hani zemuszemus

aaa hiç duymadım böle bişi... acaba bi zararı varmıymış doktor ne dedi ??

yürüyüş yapmamız lazım kızlar her ne kadar çabuk yorulsakta yürümek cok ii hamişlere.çağla şikel hergün bir saat yürümüş bebği için demekki faydalı

yürüyüş yapmamız lazım kızlar her ne kadar çabuk yorulsakta yürümek cok ii hamişlere.çağla şikel hergün bir saat yürümüş bebği için demekki faydalı

işte bende öle dedm yürüdüm sonra kanamam oldu:S doktor yat dedi bana o yüzden... aslında hiç yerimde durmayan bi insandım. direk böle eve kilitlendim sanki. insallh gecmıstır tehlikeli durum

aaa hiç duymadım böle bişi... acaba bi zararı varmıymış doktor ne dedi ??

yok canım zararı yok dr gördü zaten.aminiyo sıvısını içerken bende gördüm ağzını açıp kapıodu :) bbekler hıçkırır anne karnında küçük dıe hissetmiyosundur.

canımm yaa bende aynen öleydimmde yeni yenii çıkıorumm alışveriş yapmadımm hiç daha bebeğe kendime mafoldumben ama yakında cıkıcam bugün sadece sitede yürüyüş yaptım

inşalah allah gönlüne göre versin :))

Insallah canim insallah hepimizinkini.

Ilk evlat olunca insan diyo kizda olsa erkekde olsa farketmez ama ikincisinde illaki bi degisik cinsiyet olsun isteniyo.Ama erkek olsada hic uzulmem tabi erkek olsada kiz olsada su merak biran önce kalksin istiyorum artik yedi bitirdi bu merakmbeni sanirim hamileligin en heycanli taraflarindan biride sinciyet ögrenmek olsa gerek :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…