inşallah canım hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsunda .kız erkek çok önemli değil..ama insan merak edio işte :)))
kızlar selamlar ben geldimmmm :))) nabersiniz bakalımm :)
hoşgeldinnn canımm a.s.
Kizlarr bende daha ögrenemedim ya cinsiyetini bebegimin doktor randevumun gelmesinini sabirsizlikla bekliyorum.
Masallah benim randevu gunun gelsiyede nerdeyse 5 aylik olucamm
Ilk bebegimde 3 bucuk aylikken ögrenmistim ama bu sefer gec oldukca heycanim kat kat artiyo gel 7 ocak gell :gitme:
hosbuldummmm :)))kaydirigubbakcemile2
Kizlarr bende daha ögrenemedim ya cinsiyetini bebegimin doktor randevumun gelmesinini sabirsizlikla bekliyorum.
Masallah benim randevu gunun gelsiyede nerdeyse 5 aylik olucamm
Ilk bebegimde 3 bucuk aylikken ögrenmistim ama bu sefer gec oldukca heycanim kat kat artiyo gel 7 ocak gell :gitme:
yürüyüşşş yaptım bu sabah ilk defaa :CüvCüv: tehlike zamanı hiç kalkmıodumya çok hantallaşmışım hemen yoruldum kaydirigubbakcemile3
kızlar benım bebek su yutup durmadan hıçkırıo :) dün ultrasonda gördük dvd yapıo dr umuz her gidişimizde bize o hıçkırdıkça kafası yukarı değio arada hissediorum kıpırtı sizde hissedıomusunuz
Insallah hepimizin gönlündeki olur kizlarr benim bir oglum var 3 yasinda bide kizim olsa hic fena olmaz hani zemuszemus
yürüyüş yapmamız lazım kızlar her ne kadar çabuk yorulsakta yürümek cok ii hamişlere.çağla şikel hergün bir saat yürümüş bebği için demekki faydalı
aaa hiç duymadım böle bişi... acaba bi zararı varmıymış doktor ne dedi ??
(( sorma beyzacım benki nerelere yürürdüm .. tehlikeli die 3 aydır yatıodum daha yeni kalktım anneme filan gidebiliyorum. ama ondada haşatım çıkıyo sanki. bu sefer doktora gidince sorucam. çok sıkıldım. hep ağlıyorum ya senağlama
inşalah allah gönlüne göre versin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?