2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

işte bende öle dedm yürüdüm sonra kanamam oldu:S doktor yat dedi bana o yüzden... aslında hiç yerimde durmayan bi insandım. direk böle eve kilitlendim sanki. insallh gecmıstır tehlikeli durum

Canim doktora gidene kadar dikkatli ol benimde kahverengi akintim vardi doktor ayakta cok durmucaksin dedi sukur atlattim o tehlikeli gunleri.
Sende sabret bebegin icin yurusu falan sonrasina birak daha cok zamanin olucak insallah yurumek icin,

yok canım zararı yok dr gördü zaten.aminiyo sıvısını içerken bende gördüm ağzını açıp kapıodu :) bbekler hıçkırır anne karnında küçük dıe hissetmiyosundur.
he iyi ozaman :)))) bişi olmasında.. ben minik minik kıpırtılar hissediyorum acaba nedir diye düşünüyorum :))) belkide oda bişiler ypıodur içerde :)
kaydirigubbakcemile3

canımm yaa bende aynen öleydimmde yeni yenii çıkıorumm alışveriş yapmadımm hiç daha bebeğe kendime mafoldumben ama yakında cıkıcam bugün sadece sitede yürüyüş yaptım

bende yapamadım bi izin koparimm çılgıncaa alışveriş yapcem :kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yok canım zararı yok dr gördü zaten.aminiyo sıvısını içerken bende gördüm ağzını açıp kapıodu :) bbekler hıçkırır anne karnında küçük dıe hissetmiyosundur.

ayyy keşke bende hissetsem yakında hissederimm heralde meliscimm sen hareket falan hissediomusun bebeğin yani

bende yapamadım bi izin koparimm çılgıncaa alışveriş yapcem :kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 ebruya gitt harika şeyler var ben bitane beğendimm göstersem aklın hayalin durur kaydirigubbakcemile3 gecen kızlar bayıldı

Canim doktora gidene kadar dikkatli ol benimde kahverengi akintim vardi doktor ayakta cok durmucaksin dedi sukur atlattim o tehlikeli gunleri.
Sende sabret bebegin icin yurusu falan sonrasina birak daha cok zamanin olucak insallah yurumek icin,

işte bende öle yapıyorumm zaten kilioydu bi 12 kilo verdim hamile kalmak için.. dedim alırsamda artık sonra veririz. yeter ki iyi olsun o :)

neyse canlar ben bi namaz kılayım çok ihmal ettim kac aydır..
hemen dönerimm

he iyi ozaman :)))) bişi olmasında.. ben minik minik kıpırtılar hissediyorum acaba nedir diye düşünüyorum :))) belkide oda bişiler ypıodur içerde :)
kaydirigubbakcemile3

:) belkide cnm mutlaka oda yutuodur :) tesadüf bize denk geldi görmek şnsa RABBBİM KORUSUN YAVRULARIMIZI :Saruboceq:

ayyy keşke bende hissetsem yakında hissederimm heralde meliscimm sen hareket falan hissediomusun bebeğin yani

CANIM BEN 3,4 DEFA BALIK GİBİ BİŞYN VURUP KAÇIŞI ŞEKLİNDE BİŞİ HİSSETTM.ARTIK HİSSEDERİZ BUNDAN SONRA İNŞALLAH

meliscimmm bebek şekeri topiği açtımm baktınmıı çokk harika şeylerr varr hangisini yapcağını şaşırıoo insann

Elevıte kullanan varmı kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…