işte bende öle dedm yürüdümsonra kanamam oldu:S doktor yat dedi bana o yüzden... aslında hiç yerimde durmayan bi insandım. direk böle eve kilitlendim sanki. insallh gecmıstır tehlikeli durum [/QUOTE
aman dr u dinle sen cnm ilerde yürürsün daha zamnımız cok
işte bende öle dedm yürüdümsonra kanamam oldu:S doktor yat dedi bana o yüzden... aslında hiç yerimde durmayan bi insandım. direk böle eve kilitlendim sanki. insallh gecmıstır tehlikeli durum
he iyi ozaman :)))) bişi olmasında.. ben minik minik kıpırtılar hissediyorum acaba nedir diye düşünüyorum :))) belkide oda bişiler ypıodur içerde :)yok canım zararı yok dr gördü zaten.aminiyo sıvısını içerken bende gördüm ağzını açıp kapıodu :) bbekler hıçkırır anne karnında küçük dıe hissetmiyosundur.
canımm yaa bende aynen öleydimmde yeni yenii çıkıorumm alışveriş yapmadımm hiç daha bebeğe kendime mafoldumben ama yakında cıkıcam bugün sadece sitede yürüyüş yaptım
işte bende öle dedm yürüdümsonra kanamam oldu:S doktor yat dedi bana o yüzden... aslında hiç yerimde durmayan bi insandım. direk böle eve kilitlendim sanki. insallh gecmıstır tehlikeli durum [/QUOTE
aman dr u dinle sen cnm ilerde yürürsün daha zamnımız cok
evet canım kontrole kadar sabrediyorum...:kedi:
yok canım zararı yok dr gördü zaten.aminiyo sıvısını içerken bende gördüm ağzını açıp kapıodu :) bbekler hıçkırır anne karnında küçük dıe hissetmiyosundur.
bende yapamadım bi izin koparimm çılgıncaa alışveriş yapcem :kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Canim doktora gidene kadar dikkatli ol benimde kahverengi akintim vardi doktor ayakta cok durmucaksin dedi sukur atlattim o tehlikeli gunleri.
Sende sabret bebegin icin yurusu falan sonrasina birak daha cok zamanin olucak insallah yurumek icin,
kaydirigubbakcemile3 ebruya gitt harika şeyler var ben bitane beğendimm göstersem aklın hayalin durur kaydirigubbakcemile3 gecen kızlar bayıldı
nerede ebru :)))))))))))))))
neyse canlar ben bi namaz kılayım çok ihmal ettim kac aydır..
hemen dönerimm
he iyi ozaman :)))) bişi olmasında.. ben minik minik kıpırtılar hissediyorum acaba nedir diye düşünüyorum :))) belkide oda bişiler ypıodur içerde :)
kaydirigubbakcemile3
ayyy keşke bende hissetsem yakında hissederimm heralde meliscimm sen hareket falan hissediomusun bebeğin yani
neyse canlar ben bi namaz kılayım çok ihmal ettim kac aydır..
hemen dönerimm
CANIM BEN 3,4 DEFA BALIK GİBİ BİŞYN VURUP KAÇIŞI ŞEKLİNDE BİŞİ HİSSETTM.ARTIK HİSSEDERİZ BUNDAN SONRA İNŞALLAH
meliscimmm bebek şekeri topiği açtımm baktınmıı çokk harika şeylerr varr hangisini yapcağını şaşırıoo insann
meliscimmm bebek şekeri topiği açtımm baktınmıı çokk harika şeylerr varr hangisini yapcağını şaşırıoo insann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?