2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ahaaa yakaladım bizi anmışsınız delikafadulden
dua edin haftasonu da gezmeye gittik kocamla yoksa daha çok çene çalardık
bu arada bodrum döneri yemeğe gittik kadıköye kaç gündür sayıkladığım döner.
ama istediğim gibi çıkmadı çok uyduruk yapmışlardı döneri
bir tek bakırköyde istediğim gibi yapıyorlar. oraya gitmek farz oldu artık. kocam bana da bodrum dönerine de başlayacak yakında az kaldı :icecream:

ne ısın var kıs bu saattee

bir saattir okuyorum yani kızlar amma çok yazmışsınız:) çenesi düşük koca göbüşler siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ben de bu saatte ayaktayımm inanılır gibi değil kaydirigubbakcemile2
annemlerden geldik... dayısı da gelmişti kızımınn.. ona mothercare den üzerinde fil olan krem-kırmızı battaniyeli tulumlu takımlardan almıışş.. kızlar zeynep galiba sende almıştın ondan kuzum öyle hatırladım resimlerden.. :))) çok tatlı yaa..

bidee geçmişi okudum rahatladımm.. neyse aşırı ilerlememişsiniz..

ayy inanamıyorm hala kızım mı olacak benim yaa.

yan komsu da aksamüstü aşure getirdi, ılıktı daha ama öyle canım istedi ki dayanamadım yedim birazını kaydirigubbakcemile3

neyse öpüyorum kızlaaaarr iyi geceleerr

günaydınnnn

ya biz izmite gidecektikk ya kuzenimin oğlunun ateşi çıkmış 39 derece boğazı ağrıyormuş
belki biz gidemiycez çok hastaysa felan diye...
şimdi aradılar maske taksın diyolar ya karar veremedim bi türlü
cinsiyetide öğrenecektikk

Uklacım bu bi işaret herhalde bak bi şekilde bebişinin cinsiyetini öğrenmemen gerekiyo demekki:) Şaka bi yana dikkat et eğer gitmeye kalkarsan kesin maske tak ve başka odada otur. Ama sanırım bu durumda çocuk ateşliyken doğumgünü kutlamasıda yapmazlar. Sırf bebiş cinsiyeti için gitme bence.Ama bak çok dayanamıyosan benden sana tavsiye ümraniyedeki hastanelerden birine git içim daraldı bebişime bakarmısınız lütfen de o sırada belki cinsiyetide öğrenmiş olursun.

Günaydın arkadaşlarrrrrrr...
ay çok uyumuşum yaaa..
dün temizlik yaptımmm
bide akşam eşimle qezmeye çıktık alışveriş falan yaptık..
her yerim ağrıyoo..
bu arada cosmopoli nin hediyeside dün qeldi..
diğer topicde paylaştım..

Son düzenleme:
günaydın kızlaaarrr...

bu arada kızıma isim olarak en son ÇıSEM de karar kıldık gibi şimdilik.. tabi ben bu kararsızlıkla daha sonra baska bişi begenip değiştirmezsem..
çiseleyen yağmur anlamındaymış..

Özgem benim orta okulda bi arkadaşım vardı Çisem çok güzel bir kızdı. Başkada kimsede duymasım bugüne kadar. Güzel bir isim bence. Umarım seninde kızın çok güzel bir kız olur tabi herşeyden önce bahtı güzel olsun kuzularımızın

zeynep biz de araba konusunda bahtsız bedeviyiz son zamanda...
bu sabah kociş bakkala gitti bi sinirle döndü.. apartmanın önünden arabayı çekmişler..
şimdi onu bulmaya gitti garibim.. artık nereye çektilerse

çiş gibi:umursamaz:

Gunaydin hatunlar nasilsiniz? kaydirigubbakcemile2

Ozgecay gozun aydin canim cinsiyetini ogrenmisin. opuyorumnanaktan

aminn canım aminn..
aynen öyle bahtları güzel olsun..
ayy tatlişlerimiz yaa, birkaç ay sonra yanımızda olacaklar..
ilk doğduklarında kimbilir ne kadar çirkin şiş ve buruşuk olacaklar.. ama bize kimbilir ne kadar güzel gelecekler

bizde oğluşumuza
huzeyfe yasir koycaz inş.
elhamraaa
bunada kup takacan mı kaydirigubbakcemile3

çok ayıp.. kızımın ismine..

ama gerçi geçen gün su ismine de çiş gibi demenden sonra senden bunu bekliyordum..

çiş gibi miş gibi.. ben begendim koyacam delikafadulden

zaten önemli olan sizin içinize sinmesi
ve sizin beğenmeniz tatlım..
:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…