ya görmedim şekerim.bu forumdamı açtn bakaym bi
ben gördüm gercekten çok güzeller :)
sheida canımm bakk bitanesii bu beğendiğim
Beyza Şekerler Çok gÜzel canm oy oy oy Şu kırmızılıya ben hastaym kırmızı ayakkabılı resme.İnŞ alcam kendıme daha kıyafet almadm
kız yok ben alamadım hala baksana bende sorun var galba :S 83 le hamıle kaldm enson doktora gttim gedm tartıldım 81dim simdi 82 yim :Szayıfladım zaten herkes de öle dio .. normalde iri yapılıyım hiç bellli olmuyo :S erkek bebek böle zayflatırmıs diyolar ama bilemiyorum cinsiyetini daha :)
Capitole gebe diye bi mağaza var oradada güzel seyler var ama biraz tuzlu... zaten kiloluyken zor buluyodum kendime şişcem ileriki aylarda napcam bilmiyorum. suan sürekli eşofman giyorum hep spor :)
sen ilaç kullanmıomusunn bana ilaçlar aldırıoo yoksa okadar kusmayaa vermem lazımdı kaydirigubbakcemile3
ebruda tuzluu baya kaydirigubbakcemile3 şekerli değil :roflol:
aynen tatlımm bende almadım daha evden cıkmıorumki kontrolden kontrole düşük tehlikesini atlattım çok şükür dra diyim cıkıcamm bende yaa harika dimii bu 3üne bitiorum
Canım benim çok mide bulantım oldu ama kusmadım şükür.. Bide bademciklerim şişti iice fena oldum yiyemedim. bide düşük tehlikesi hep yattım. ilac kullanamadım bi süre. bademciklerim sürekli sisiodu. konusamıodum. ondan herhalde bişi yiyemedim.
doktor en son vitamin olarak elevit verdi onu kullanıorum. hala midem bulanıyo. iştahım pek acılmadı. diyorum ya hamile kalmadan önce uğrasıodum zar zr kilo verıodumkorkuyodum hatta cok alıcam die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?