2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende 3 kilo aldım vitaminin çok aldırıo olmasn senın ne kullanıyosun canım.kıyafet konusunda artık şart oldu almalıyız.çok geçmiş olsun sevindim atlatmana.

sağoll tatlımmm ben vitamin hapı olarak megadyn verdi onu kullanıorum

bana elevit ve solgarın omega3 700 hapını verdi zeka gelişimi için çok iyiymiş.arkadasım elevıt kilo aldırıo dıe değiştrmiş vitaminini ama bana anormal kilo aldırmadı çok şükür.

ben neden resim ekleyemiyorum yaa :S eskide yapıyodum hep. unutmuşum..

kaydirigubbakcemile3 ama hamileliğin sonlarında aşermeler başlıcak alıcaz illaki kaydirigubbakcemile3

ya kızlar bende süt ve balıktan nefret ediyorum. nrmaldede sevmem nasıl tüketicem bunları bilemiyorum. bu aya kadar kusmadım bunları yersem kusarım :S doktor hap versin onun yerine olmazmı

ben folik asidi ilk ay kullandım. ondan sonra eleviti verdi işte..

beyzacım sen kullan tabi her drun düşüncesi farklı.aslında bende istedm ama gerek görmedi bakalm artk.

beyzacım sen kullan tabi her drun düşüncesi farklı.aslında bende istedm ama gerek görmedi bakalm artk.

eeee canımm nasıl gidiyoo ağrın oluyomuu ?duygusallık varmı ben durduk yere ağlıorum bu ara kaydirigubbakcemile3 yeni başladı

eeee canımm nasıl gidiyoo ağrın oluyomuu ?duygusallık varmı ben durduk yere ağlıorum bu ara kaydirigubbakcemile3 yeni başladı

biraz var evt cnm ama hamişliğin ilk ayında daha cok vardı.ağrım oluo rahim büyüyo sanırım ondan ince sancılar da oluo .

biraz var evt cnm ama hamişliğin ilk ayında daha cok vardı.ağrım oluo rahim büyüyo sanırım ondan ince sancılar da oluo .

benimm karnımm sabahlarıı ağrıyoo geneldee eskisi gibi mide bulantılarımda fazla değil ilk zamanlar acayipti şimdi o kadar yoğun değil sabahları öğürtü oluyoo nadir kusuorumda

kıslarr acıktım ben kaçıyorummm görüşürüz yine akşama doğru bakarım yazılanlara. Öpüyorum kendinize çok iyi bakın :))))) yerimseniben

selam anneler ben de geldiimm.Benim dr bana hiç folik asid vermedi direk elevitle başladım ben.niye vermedi ki?

hımmm anladım canım.bide biz 15.haftayı bitirdik ve 2 gündür karnımda pır pır eden bişeyler oluyo acaba hareketlerini hissetmeye başlamış olabilir miyim?daha 16 haftalık ve ilk gebeliğim yani daha erken gibi geliyor bana ama gaz olmadığına eminim çünkü çok gazlı bi gebelik geçiriyorum.Ne zaman gazı karnımda hissetsem bi yerden çıkıyo zaten ama 2 gündür hissettiğim şeyden sonra bi çıkış olmuyo :)

benimm karnımm sabahlarıı ağrıyoo geneldee eskisi gibi mide bulantılarımda fazla değil ilk zamanlar acayipti şimdi o kadar yoğun değil sabahları öğürtü oluyoo nadir kusuorumda

maşallah diyim canım benimde öğürmeler gitti inş geri gelmezler.:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…