bende 3 kilo aldım vitaminin çok aldırıo olmasn senın ne kullanıyosun canım.kıyafet konusunda artık şart oldu almalıyız.çok geçmiş olsun sevindim atlatmana.
Canım benim çok mide bulantım oldu ama kusmadım şükür.. Bide bademciklerim şişti iice fena oldum yiyemedim. bide düşük tehlikesi hep yattım. ilac kullanamadım bi süre. bademciklerim sürekli sisiodu. konusamıodum. ondan herhalde bişi yiyemedim.
doktor en son vitamin olarak elevit verdi onu kullanıorum. hala midem bulanıyo. iştahım pek acılmadı. diyorum ya hamile kalmadan önce uğrasıodum zar zr kilo verıodumkorkuyodum hatta cok alıcam die
bana elevit ve solgarın omega3 700 hapını verdi zeka gelişimi için çok iyiymiş.arkadasım elevıt kilo aldırıo dıe değiştrmiş vitaminini ama bana anormal kilo aldırmadı çok şükür.
folik asit kullanıomusunn tatlımm
o hamile kalmadan alınca daha faydalıymış dedi dr um.planlı hamişlik olsaydı alıcaktm.ama şimdi vermedı.sen ?
beyzacım sen kullan tabi her drun düşüncesi farklı.aslında bende istedm ama gerek görmedi bakalm artk.
eeee canımm nasıl gidiyoo ağrın oluyomuu ?duygusallık varmı ben durduk yere ağlıorum bu ara kaydirigubbakcemile3 yeni başladı
biraz var evt cnm ama hamişliğin ilk ayında daha cok vardı.ağrım oluo rahim büyüyo sanırım ondan ince sancılar da oluo .
kıslarr acıktım ben kaçıyorummm görüşürüz yine akşama doğru bakarım yazılanlara. Öpüyorum kendinize çok iyi bakın :))))) yerimseniben
selam anneler ben de geldiimm.Benim dr bana hiç folik asid vermedi direk elevitle başladım ben.niye vermedi ki?
benimm karnımm sabahlarıı ağrıyoo geneldee eskisi gibi mide bulantılarımda fazla değil ilk zamanlar acayipti şimdi o kadar yoğun değil sabahları öğürtü oluyoo nadir kusuorumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?