2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cosmooo gecen sana kıyafet gösterdim bayıldınyaa bikaç tane daha göstercem sakın bayılma tamammıı kaydirigubbakcemile3

gaz çıkaramama durumunda en iyi yardımcı bir şişe soda gızlar.sonrasında gaarrkk gguurrrkk ne varsa atıyor vücut

mrb bende son adet t.29 ağustos tahmini doğum t. 5 haziran
ve bebişimiz erkek olcak nasıl cetvel oluşucak anlamadım

merhabalar ben de buraya katılmak istiyorum abone oldum ama olmadı galiba özel mesaj falanda yazamıyorum çünkü öyle hakkım henüz yokmuş geçmiş mesajlar maille gelmiyo yani hiç katılamıyorum yardımcı olursanız sevinirim:) sat 27 ağustos doğum tarihimiz nasipse 3 haziran inşaallah

hoşbulduk sheida kaydirigubbakcemile2

saricicek sende hoşgeldin aramıza :CüvCüv:

bugunku konunuzu cok sevdım:lepi:
ama kacırmısım gecmıs okudum azda olsa..
aynı sorun bendede var..
gaz sorunu kabızmafoldumben
ıkı gundur resmen canım acıyormafoldumben
kaysı suyu ıcemıyorum mıdem bulanıyor kabızlık ıcınmafoldumben
ılac varmı hamıslerın kullanabılecegı

rapunzel bana doktorum eczanelerde satılan eu carbon diye doğal bişi varmış.. bişey kömürü mü diyorlarmış ne. gaz sorununa yardımcı olur tuvalete cıkmana da yardımıcı olur dedi..
yemeklerle alabilirsin günde 1-2 tane dedi..
6 milyon gibi bişey fiyatı.
aldım bende ama denemedim daha
sadece bitki ve minerallerden oluşuyormuş

içeriği şöyle

Eucarbon® Tablet, sadece bitkisel ve mineral orijinli aktif maddeleri içerir; bileşiminde herhangi bir sentetik laksatif bulunmaz.

Eucarbon® Tablet'in içeriğinde bulunan bitkisel kömür, bağırsaktaki muhtelif orijinli toksinleri adsorbe ederek detoksifiyan; sinameki yaprağı, kuru ravent ekstresi ve kükürt ise doza bağlı laksatif veya purgatif etki yapar. Ayrıca sinameki yaprağı, kuru ravent ekstresi, kükürt, nane ve rezene yağının hafif dezenfektan; nane ve rezene yağının ise spazmolitik etkileri bulunmaktadır.

ENDıKASYONLARI
Eucarbon® Tablet; bağırsak tembelliği, konstipasyonun bütün formları, gastroenteritler, intestinal fermentasyon, meteorizm (Gaz, diyafram yükselmesi), aşırı, alışılmamış ve uygun olmayan yiyeceklerin yol açtığı hazımsızlık, bağırsak otointoksikasyonu ve hemoroidal kabızlık durumlarında kullanılır.

Eucarbon® Tablet, ayrıca röntgen muayenesine hazırlıkta sindirim sisteminin temizlenmesi ve gazların çıkartılmasında endikedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…