2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

a.s bebeğin hareketleri olabilir canımm kimisi erken hisseder ama genelde 19-20. haftada başlarmışş az kalmıs zatenn odur cnm delikafadulden

bebektir o canım artık hissedersn. gaz olunca haklısın çıkıo :))))

a.s bebeğin hareketleri olabilir canımm kimisi erken hisseder ama genelde 19-20. haftada başlarmışş az kalmıs zatenn odur cnm delikafadulden

ayyyy o zaman kuzumu hissediyorum ben yani.karnımın içinde bi kuş varda kanat çırpıyormuş gibi oluyor :CüvCüv: allahım çok güzel bişey yaa

hamilelik bende de çok gaz yaptı rezillik hakkaten hahahah

Selam miillet bu akşamın konusu gaz sanırım kaydirigubbakcemile3
dünden beri acayip gazım var ama çıkaramıyom kaydirigubbakcemile3

vallaha kocam diyo ki : ''çok gaz çıkarınca'' hatun sen kesin bi canavar falan doğracaksın diye.

hamilelik bende de çok gaz yaptı rezillik hakkaten hahahah

kaydirigubbakcemile3 şimdi karnımda gaz var tamammı eşim bebeğim diye seviyoo falann yaa o bebek değil diorumm saçmalama şişmiş işte o dioo offfffff illa gaz dememimi bekliosunn o gaz iştee dedimm koptuu gülmekten piss :roflol:

kızlar pırtlı anneler olarak çocuklarımıza kötü örnek oluyoruz :))) bağırsaklara bebek baskı yapıo sanırım ondan gaz sorunumuz var.inş oda geçer.çok öptüm hepinizi ben uzanayım biraz çabuk yoruluyorum artık pc başındabile bye şekerler.

by byy tatlımm görüşürzz :icecream:

delikafaduldenhihoyyyt:sm_cool::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…