hımmm anladım canım.bide biz 15.haftayı bitirdik ve 2 gündür karnımda pır pır eden bişeyler oluyo acaba hareketlerini hissetmeye başlamış olabilir miyim?daha 16 haftalık ve ilk gebeliğim yani daha erken gibi geliyor bana ama gaz olmadığına eminim çünkü çok gazlı bi gebelik geçiriyorum.Ne zaman gazı karnımda hissetsem bi yerden çıkıyo zaten ama 2 gündür hissettiğim şeyden sonra bi çıkış olmuyo :)
maşallah diyim canım benimde öğürmeler gitti inş geri gelmezler.:))
hımmm anladım canım.bide biz 15.haftayı bitirdik ve 2 gündür karnımda pır pır eden bişeyler oluyo acaba hareketlerini hissetmeye başlamış olabilir miyim?daha 16 haftalık ve ilk gebeliğim yani daha erken gibi geliyor bana ama gaz olmadığına eminim çünkü çok gazlı bi gebelik geçiriyorum.Ne zaman gazı karnımda hissetsem bi yerden çıkıyo zaten ama 2 gündür hissettiğim şeyden sonra bi çıkış olmuyo :)
a.s bebeğin hareketleri olabilir canımm kimisi erken hisseder ama genelde 19-20. haftada başlarmışş az kalmıs zatenn odur cnm delikafadulden
ayyyy o zaman kuzumu hissediyorum ben yani.karnımın içinde bi kuş varda kanat çırpıyormuş gibi oluyor :CüvCüv: allahım çok güzel bişey yaa
bebektir o canım artık hissedersn. gaz olunca haklısın çıkıo :))))
sorma meliscim hemde nasıl çıkıyo ne işyeri dinliyo ne de misafir :roflol:
hamilelik bende de çok gaz yaptı rezillik hakkaten hahahah
Selam miillet bu akşamın konusu gaz sanırım kaydirigubbakcemile3
dünden beri acayip gazım var ama çıkaramıyom kaydirigubbakcemile3
vallaha kocam diyo ki : ''çok gaz çıkarınca'' hatun sen kesin bi canavar falan doğracaksın diye.
Selam miillet bu akşamın konusu gaz sanırım kaydirigubbakcemile3
dünden beri acayip gazım var ama çıkaramıyom kaydirigubbakcemile3
kızlar pırtlı anneler olarak çocuklarımıza kötü örnek oluyoruz :))) bağırsaklara bebek baskı yapıo sanırım ondan gaz sorunumuz var.inş oda geçer.çok öptüm hepinizi ben uzanayım biraz çabuk yoruluyorum artık pc başındabile bye şekerler.
kaydirigubbakcemile3 şimdi karnımda gaz var tamammı eşim bebeğim diye seviyoo falann yaa o bebek değil diorumm saçmalama şişmiş işte o dioo offfffff illa gaz dememimi bekliosunn o gaz iştee dedimm koptuu gülmekten piss :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?