2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydınlaarr..
bugün çok işim vaarr.
özellikle sabahtan

aa özge senin kızın mı olcaaakkk delikafadulden
hadi hayırlı olsun canım öğrenebilmene sevindim..

benim de perşembe kontrolüm var 3lü test için ama sabredemiyorum artık ya..heleki bebeğini kaybedenleri filan duydukça iyice endişeleniyorum..haftasonu oğluma anneannesiyle bişeyler aldık, sonra düşündümki ya perşembe kontrolde bebeğimin artık yaşamadığını öğrenirsem naparız o kadar hevesle bişeyler alıyoz ediyoz..Allahım korusun..sanırım bugün telefon edip kontrolümü yarına aldırcam..
can parçalarımız bi tekmelemeye başlasalar da varlıklarından daha çok emin olsak artık.. :Saruboceq:
bu arada sana da günaydın cadıcık..

Allah korusun canım..
Rabbim kimsenin hevesini kursağında bırakmasın ..
inşallah bebeklerimize kavuşucaz sağlıklı bir şekilde..
olumsuz düşünme hiç bir şeyi.
bu arada dayısı dün oğluşuma bir sürü şeyler almış birazdan resmini çekip sizinle paylaşcam opuyorumnanaktan

buarada ilk sayfaya baktım da araba sürenler örgü örenler çoğalmış :))
haftasonu ne kadar cinsiyet öğrenilmiş öyle..

sağol canım, inşallah..

Recep ivedik canım allah korusunnn öle düşünme
Bende çok özlüyom bebeğimi devamlı görmek istiyom

Günaydın kızlar, ben de sizi bugün ara ara takip etmeye çalışacam.

Bu arada bu sabah sağlık ocağına gidip kayıt yaptırdım. Bebeğimi görürüm yada en azından kal atışını duyabilirim diye heveslenmiştim ama ultrason cihazları yokmuş, dopplerle de ancak 18.haftadan sonra kalp atışını duyabiliyorlarmış. Doktor kontrolüne de daha 2 hafta var, çok merak ediyorum. endişeleniyorum. Bir de bende ödem başlamış , 1 pozitif dedi. Sizde böyle bişey var mı?

güzel annişler nasılsınz bakalımmm herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.............bnm yine mide bozuduu duzelcekd erkenofffffffffff

günaydın millet
bugün rüyamda hep sizinle uğraştım. topicteki annelerle buluşmuşuz otobüsle bir yerlere gidiyorduk
recepcim bu sıralar öyle endişelerimizin olması normal sanırım. doğuma kadar tedirgin olabiliriz ama yapılacak fazla birşey de yok malesef.
en iyisi çok fazla kafaya takmamaya çalışmak.

Günaydın kızlarrrrrrrrr

Dün akşam cevahirdeki mothercare'e uğradım yenidoğan hiçbişey kalmamış

kızlar şu anda erkek ve kızlar başabaş gidiyor

15 kız :hulya:
15 erkek gamyoncuiremsu

herkese günaydın... iyi haftalar diliyorum... haftasonu giremedim tam 100 sayfa geçmiş var... okumak zor geldi valla direk daldım... Hayırdır günesim senin niye moralin bozuk??

evet kızlar olumlu düşünmek lazım doğru söylüyosunuz..
bişey sorcam..
geçen gün bi markette 80 liraya 1,8 kg kapasiteli mini çamaşır makinesi gördüm, aa aslında baya kullanışlı olur bebeğin giysilerini yıkamak için diye düşündüm..çünkü benim makine 7,5 kilo kapasiteli ve bebeğin giysilerini baya biriktirmek gerekcek..ama o zaman üstünde durmadım..şimdi ciddi ciddi düşünüyorum tabi o markette kalmamıştır ama internetten araştırdım yorumlar genelde olumlu..
sizin çevrenizde kullananlar filan var mı hiç? ya da bilginiz?

Günaydın kızlarrrrrrrrr

Dün akşam cevahirdeki mothercare'e uğradım yenidoğan hiçbişey kalmamış

anaaammm
bizde dün oraya gittik kıızz delikafadulden

hatta yazıştım burda cevahire gidiyoz alışverişe diye.. delikafadulden

ama biz gündüz gittik, tüh be neredeyse karşılaşacakmışız delikafadulden

aynen hiçbirşeyy yoktu..

ben 3lü body aldım bir tek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…