ozasfa geçmiş olsun canım... inşallah iyi gelecek sonuçların... bu zeka ölçümü için yapılan değilmi?
amin canım.
evet benim kontrol pazartesi ama kendimi tutmasam şimdi gidecem iyi mi değilmi diye. hareket edince en azından bebişin iyide hareket ediyo dersin. hissetmeyince acaba yaşıyomu diye bile tedirgin oluyorum. neyse biraz daha sabretmeliyim.
sağol canım ilgilendiğin için
neyse cıkıyorum ben arkadaslar
selamımıda almadınınz zaten öptüm görüşürüz:gitme:
neyse cıkıyorum ben arkadaslar
selamımıda almadınınz zaten öptüm görüşürüz:gitme:
Baksanıza konuşmayı da çabuk öğrenirlermiş zaten bu topikteki annelerin çocukları geç konuşsa şaşardım kaydirigubbakcemile3
sağol cnmmmm amniyosentez kromozomm probleminde yapılıyor sakat olup olmamasıyla alakalıopuyorumnanaktan
Baksanıza konuşmayı da çabuk öğrenirlermiş zaten bu topikteki annelerin çocukları geç konuşsa şaşardım kaydirigubbakcemile3
Allahım gözümün önüne geldi o görüntü laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaedelikafadulden
Ya arkadaslar benim yasadigim ulkede her doktor bebegin cinsiyetini söylemiyor bende bebegime kiyafet felan almak istiorum ama cinsiyetini bilmedigim icin alamicambabam diyo kizin olcak karnimdanmi, yuzumdenmi bilkmis bilemiorum öle bisi varmi. Hani diyorlarya hamile insan eski yerse kiz tatli yerse oglan.Hamile kadinin yuzu guzel olursa erkek cirkin olursa kiz. Benim yuzum simdilik tombis olmus ve guzel ama bi yandanda tatli yiyemiorum hep limon yiorum:)
senin de iyice üstün açık kalmış valla...inanırmısın dün gece bi rüya gördüm hala etkisindeyim,bebeğm doğmuş erkek,onu sert bi yere yatırmışlar,odada buz gibi,beni doktorlar kontrole almış bi döndüm,bebeğim ağlıyo yırtıyo ortalığı...içimden bi canavar çıktı o sırada bunu nasıl yaparsınız minik kuşuma diye,sonra bebişkom konuşmaya başladı benle, o sakinleştirdi beni...
ayol hayır olsun bana,gündüz niyetine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?