2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ozasfa geçmiş olsun canım... inşallah iyi gelecek sonuçların... bu zeka ölçümü için yapılan değilmi?

sağol cnmmmm amniyosentez kromozomm probleminde yapılıyor sakat olup olmamasıyla alakalıopuyorumnanaktan

Bu da çocukların özellikleriymiş. Sanırım biraz uğraşacağız ama bence çok sevimli olacaklar ben severim enerjik ve pratik zekalı çocukları :ecrin_bebek:

ıKıZLER BURCU ÇOCUĞU (21 Mayıs - 20 Haziran)

Hava elementinden olan ıkizler tamamıyla akıl ve zekayla bağlantılıdır. Çok enerjik ve hareketli bebeklerdir, yürümeyi ve konuşmayı çabuk öğrenirler, kısa zamanda etraflarıyla ilgilenmeye başlarlar. ıkizler çocukları, dikkatini çeken yerlere dokunmaktan çok hoşlanırlar. Ebeveynlerini çok koştururlar. Bu burcun çocukları çok neşeli ve güler yüzlü olurlar. Devamlı hareket halindedirler, çok gürültülüdürler, hayal gücü geniş ve çok zekidirler, el becerileri gelişmiştir, etrafları nda gördükleri her şey hakkında soru sorarlar, merak ederler ve öğrenmek isterler, aynı anda bir çok şeyle ilgilenip, faklı alanlara yönelebilirler, küçük yaşlar da bile esprilidirler, taklit yetenekleri vardır.

Genellikle sosyal yönü kuvvetli olan ikizler, kolay dostluk ve arkadaşlık kurarlar, özgüvenleri güçlüdür. Özgürlüklerinin kısıtlanmasına tahammülleri yoktur, bu onları çılgına çevirir. ıkizler burcunun en belirgin özelliği ise, hiç bir zaman tek bir şey ile yetinmeyip çok çabuk sıkılmalarıdır, çabuk sıkıldıklarından bir konu ile fazla ilgilenemezler. ılgilerini çabuk kaybettiği için okulda sorun yaşayabilirler, fakat pratik zekaları ile başarılı olurlar ve çabuk yükselirler.

neyse cıkıyorum ben arkadaslar
selamımıda almadınınz zaten öptüm görüşürüz:gitme:

içini ferah tut cnm bebişin gayet sağlıklıdır inşallah.2hafta sonra sende rahata ereceksin inşallah.inan o hareket ettikçe rahatlıyor insan.

kızlar bebısın hedıyelrının arasında bıde yakalık var uzerınde opme benı yazıyooo ayy ben öperimm onu ama kımse opmesın baska hele bıde eldıvenlerı varkı mıncıık mınıcık yirimm onu yiriimmmm bennnnn

Baksanıza konuşmayı da çabuk öğrenirlermiş zaten bu topikteki annelerin çocukları geç konuşsa şaşardım kaydirigubbakcemile3

neyse cıkıyorum ben arkadaslar
selamımıda almadınınz zaten öptüm görüşürüz:gitme:

asya ben diğer msjına cevap yazdım ama onlar sayılmıyor sanırım.
selam verip direkt konuya dalsanız hiç böyle sorunlar olmayacak bence.çünkü sadece selam yazılınca ne cavap yazacağız ki ??

Baksanıza konuşmayı da çabuk öğrenirlermiş zaten bu topikteki annelerin çocukları geç konuşsa şaşardım kaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol:

artık birkaç yıl sonra çocuklarla birlikte görüşürsek
onlar ayrı masada çançan dedikodu ederler, biz ayrı masada :roflol:

ben yemeğe gidiyorummmm açızda kaydirigubbakcemile3

sağol cnmmmm amniyosentez kromozomm probleminde yapılıyor sakat olup olmamasıyla alakalıopuyorumnanaktan

ya o karnından sıvı alma olayına eşim çok karşı benim... bence çok zararlı diyor... suyun içine metal girecek diyor.. hem sonuç kötü çıksa bile ben bebeğime kıyamam aldıramam onu, onun için olmaz diyor...

artık birkaç yıl sonra çocuklarla birlikte görüşürsek
onlar ayrı masada çançan dedikodu ederler, biz ayrı masada :roflol:[/QUOTE]

Allahım gözümün önüne geldi o görüntü laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaedelikafadulden

DAEMON
OZGE
LOVFUN
SAĞOLUN KIZLAR ıNŞALLAHH DEDıĞıNıZ GıBı OLUR
OZGECıMMM ÖYLE OLUCAK ARTIK EVE GıDıNCE DıNLENıCEMMMM
opuyorumnanaktan

inanırmısın dün gece bi rüya gördüm hala etkisindeyim,bebeğm doğmuş erkek,onu sert bi yere yatırmışlar,odada buz gibi,beni doktorlar kontrole almış bi döndüm,bebeğim ağlıyo yırtıyo ortalığı...içimden bi canavar çıktı o sırada bunu nasıl yaparsınız minik kuşuma diye,sonra bebişkom konuşmaya başladı benle, o sakinleştirdi beni...
ayol hayır olsun bana,gündüz niyetine...

O ekşi tatlı oayına pek inanma canım, benimki erkek ama inanılmaz derecede canım turşu çekiyor (yiyemesem de)

ozgecım cevabın ıcın saol canım opuyorumnanaktan
bır ıkı gun daha durup dr arıycam
senın soyledıgın ılacı artık soylerım...
bu arad kızın olcakmıs :ecrin_bebek:
cısem ısmı bencede cok guzelopuyorumnanaktan

ukla handecık gostermıs kendınıopuyorumnanaktan
ben tahmın etmıstım ama yetısmedım kız dıyezemuszemus

mıde bulantılarnız gectımı sızlerın..benım gectı cook sukur
ama bu seferde nıye bulanmıyorkı dye dusunuyorum:kedi:
benım hamıslık rısklı olunca hep tedırgın oluyorumda:kedi:

senin de iyice üstün açık kalmış valla...
ben rüya görmeyen insan ben bile garip rüyalar görmeye başladım...
totomuz açıkta kalıyo herhalde kaydirigubbakcemile3
yani düşün o kdr kendinden geçmişsin ki bebek dile gelip seni sakinleştirmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…