- Konu Sahibi daemon
-
- #20.601
ben de badem yağı kullanıyom krem almicam..
yannız kızlar benim bu mini çamaşır makinesi sorusu da güme gittiklava:
Sen cinsiyetini ögrenmissin bile burda söylemiyorlar bende cok merak ediorum. Bebegimle konusurken kizim oglum diye hitap etmek istiorum neyse hayirlisi olsun saglikli olsun o yeter:1rolleyes:
uzman kadın doğumculara taş çıkarırız valla,mesela dr gidiyoz kaptırıyom bazen plasentadan giriyom amniyosentezden çıkıyom annem diyo gelme ne halt yemeye geliyon buraya kes çeneni diyo banakaydirigubbakcemile3sen buraya birkaç gün takıl herbişeyi öğrenirsin canım kaydirigubbakcemile3
bizim de coğumuzun ilk hamileliği ama her bi haltı öğrendik valla kaydirigubbakcemile3
bende çatlamadım henüz kaydirigubbakcemile3
Ama annem çatlamış kesin çatlarım kaydirigubbakcemile3
aaa evet mini makineden bende düşünüyorum ...benim çam. makinem. 7kiloluk nasıl doldurucam bebek giyisileriyle bekletmekde istemiyorum.....
uzman kadın doğumculara taş çıkarırız valla,mesela dr gidiyoz kaptırıyom bazen plasentadan giriyom amniyosentezden çıkıyom annem diyo gelme ne halt yemeye geliyon buraya kes çeneni diyo banakaydirigubbakcemile3
ne zaman söyleyecekler orada..
söyleyen hiç mi yer yok
Offffffff hayirlisiyla bebisimi bi kucaklasaydim o daha dogmadan özledim bileee bide size sormak istedigim bisi var ben finlandiyada kaliyorum yazin turkiyeye gelmek istiyorum 40 gunluk bebekle turkiyeye ucakla yolculuk yapsam bebegime zarari olurmu bide yolculugun verdigi yorgunlukla sutum kesilirmi?
ya o karnından sıvı alma olayına eşim çok karşı benim... Bence çok zararlı diyor... Suyun içine metal girecek diyor.. Hem sonuç kötü çıksa bile ben bebeğime kıyamam aldıramam onu, onun için olmaz diyor...
ofisteki arkadaş kullanmış önceden öyle bir makina. ama bu hani sıkmayan eski tip makinalardan.
çamaşırların ağzını burnunu yamulttu dedi. senin alacağın otomatik tip makina mı bilmiyorum.
nerdesin kız senngünaydın
canım valla ilk defa bilmediğimiz bir konuya parmak bastın kaydirigubbakcemile3Offffffff hayirlisiyla bebisimi bi kucaklasaydim o daha dogmadan özledim bileee bide size sormak istedigim bisi var ben finlandiyada kaliyorum yazin turkiyeye gelmek istiyorum 40 gunluk bebekle turkiyeye ucakla yolculuk yapsam bebegime zarari olurmu bide yolculugun verdigi yorgunlukla sutum kesilirmi?
ama o makinalar baya küçük banyonun bi köşesine koyarsın..ben de kiracı olduğum için bebek odası düşünmüyom mesela:)daha doğrusu 1 yıl kadar düşünmüyom..recepivedik kuzum aslında lazım dedğin makina ama ben kiracıyım fazla eşyaya sıcak bakmıyom
Hatta bebeğimin odasını bile napsam diye düşünüyom ama yaptırıcam tabi
iki tipini gördüm internette biri yıkıyo sonra sen sıkıyosun (yıkama süresi 15 dakika) biri de yıkayıp durulayıp sıkıyo..ofisteki arkadaş kullanmış önceden öyle bir makina. ama bu hani sıkmayan eski tip makinalardan.
çamaşırların ağzını burnunu yamulttu dedi. senin alacağın otomatik tip makina mı bilmiyorum.
ben bebeğim tvde doğumları izliyorum hepsi doğunca öğreniyolar cinsiyeti..ben de şaşırmıştım..ne zaman söyleyecekler orada..
söyleyen hiç mi yer yok
günaydın nerdesin be kuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?