2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım ben de 15 haftalık hamileyim..
bende sanki inceden içerde böyle garip bişiler hissediyorum gibi geliyo ama daha erken diyorlar.
sanırım 2 haftamız faln var daha tam hissetmek için.

ayy kızlar bugün kasık ağrılarım var benim.. içerde kendine yer açıyo benim kız herhalde[/QUOTE]

Sen cinsiyetini ögrenmissin bile burda söylemiyorlar bende cok merak ediorum. Bebegimle konusurken kizim oglum diye hitap etmek istiorum neyse hayirlisi olsun saglikli olsun o yeter:1rolleyes:

valla mini makina hakkında hiç bir bilgim yok..
benim makinem 5 kiloluk, biz de niye küçük almışız diye yakınıyorduk.. iyi olmus sanırım..

ben de badem yağı kullanıyom krem almicam..
yannız kızlar benim bu mini çamaşır makinesi sorusu da güme gitti klava:

ofisteki arkadaş kullanmış önceden öyle bir makina. ama bu hani sıkmayan eski tip makinalardan.
çamaşırların ağzını burnunu yamulttu dedi. senin alacağın otomatik tip makina mı bilmiyorum.

Sen cinsiyetini ögrenmissin bile burda söylemiyorlar bende cok merak ediorum. Bebegimle konusurken kizim oglum diye hitap etmek istiorum neyse hayirlisi olsun saglikli olsun o yeter:1rolleyes:

ne zaman söyleyecekler orada..
söyleyen hiç mi yer yok

sen buraya birkaç gün takıl herbişeyi öğrenirsin canım kaydirigubbakcemile3
bizim de coğumuzun ilk hamileliği ama her bi haltı öğrendik valla kaydirigubbakcemile3
uzman kadın doğumculara taş çıkarırız valla,mesela dr gidiyoz kaptırıyom bazen plasentadan giriyom amniyosentezden çıkıyom annem diyo gelme ne halt yemeye geliyon buraya kes çeneni diyo banakaydirigubbakcemile3

bende çatlamadım henüz kaydirigubbakcemile3
Ama annem çatlamış kesin çatlarım kaydirigubbakcemile3

Offffffff hayirlisiyla bebisimi bi kucaklasaydim o daha dogmadan özledim bileee bide size sormak istedigim bisi var ben finlandiyada kaliyorum yazin turkiyeye gelmek istiyorum 40 gunluk bebekle turkiyeye ucakla yolculuk yapsam bebegime zarari olurmu bide yolculugun verdigi yorgunlukla sutum kesilirmi?

bende çatlamadım henüz kaydirigubbakcemile3
Ama annem çatlamış kesin çatlarım kaydirigubbakcemile3

bende geçen gün yana yakıla annemi aradım. dedim sende çatlak oldu mu??
meğerse annemin çatlağı yokmuş bu habere çok sevindim hihoyyyt

aaa evet mini makineden bende düşünüyorum ...benim çam. makinem. 7kiloluk nasıl doldurucam bebek giyisileriyle bekletmekde istemiyorum.....

Kislar öncelikle slm herkese.

Mini camasir makinesine inanin hic gerek kalmicak cunki insan hem hevesle hemde bebegim azcikda lekeli olsa öyle gezmesin diye durmadan ust degistirceksiniz.Zaten birde cok camasiri varsa hic sorun olmaz degisik degisik giydirin iste bebeklerinizi zemuszemus
Bende diyodum dolmaz makine diye ana bi baktim camasir yetistiremez oldum delikafadulden

uzman kadın doğumculara taş çıkarırız valla,mesela dr gidiyoz kaptırıyom bazen plasentadan giriyom amniyosentezden çıkıyom annem diyo gelme ne halt yemeye geliyon buraya kes çeneni diyo banakaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3
valla öyle... bana da bazen garip garip bakıyo doktor..
hata öğrendiklerimi kocişe de söylüyorum..
onun da kalmış aklında bişiler.. o gün doktora soruyo.. kaydirigubbakcemile3
doktor kakıldı kaldı bişi diyemedi kaydirigubbakcemile3

birşey olmaz herhalde ama doktoruna danış.
bir çok ünlü yurtdışında doğurup 2 hafta sonra bebekleriyle geliyorlar Türkiye'ye
zararlı birşey olsa uçağa binmezlerdi.

allah kimseye yaşatmasın güzelim zor bir şey bu ama emin ol bu durumu yaşayan herkezin yaptırdığı birşey yani keyifle yapılan bir işlem değil bu tamamen mevcburiyetten..........
çünkü ben sakatsa ileride ona bakamayacağım için kaçtığımdan yatırmıyoorumki bu işlemi ileride o bana kızmasın diye yaptırıyorummm
ayrıca bebeğine kıyamamakla pek bir alakası yok bu durumun
inşallahh başınıza gelmez ve görmezsiniz
ve şuna emin olsun ki eşiniz kimse bebeğine kıyamazzzzz

ofisteki arkadaş kullanmış önceden öyle bir makina. ama bu hani sıkmayan eski tip makinalardan.
çamaşırların ağzını burnunu yamulttu dedi. senin alacağın otomatik tip makina mı bilmiyorum.

sıkmalı kurutmalı olanları da var..yorumlar güzel yazılmış..bak şimdi herşeyi yamultursa yandık..

nerdesin kız senn

canım valla ilk defa bilmediğimiz bir konuya parmak bastın kaydirigubbakcemile3
onu en iyi doktor bilir sanırım..
doğduktan sonra senin ve bebeğin durumuna göre de karar verebilir

recepivedik kuzum aslında lazım dedğin makina ama ben kiracıyım fazla eşyaya sıcak bakmıyom
Hatta bebeğimin odasını bile napsam diye düşünüyom ama yaptırıcam tabi
ama o makinalar baya küçük banyonun bi köşesine koyarsın..ben de kiracı olduğum için bebek odası düşünmüyom mesela:)daha doğrusu 1 yıl kadar düşünmüyom..
iki tipini gördüm internette biri yıkıyo sonra sen sıkıyosun (yıkama süresi 15 dakika) biri de yıkayıp durulayıp sıkıyo..
ne zaman söyleyecekler orada..
söyleyen hiç mi yer yok
ben bebeğim tvde doğumları izliyorum hepsi doğunca öğreniyolar cinsiyeti..ben de şaşırmıştım..

meraba güzel göbüşler. nasılsınız bakalım bugün?
dün eşimle kavga ettik. benim sancım tuttu. evde değildik. arkadaşımdaydık. o yüzden doktoruma ihanet edip akşamın 9 unda başka bi doktora gittik. allaha şükür herşey normal çıktı.doktor cinsiyeti için büyük ihtimalle erkek dedi. ayyy bi oğluş daha geliyooo :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…