2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sıkmalı kurutmalı olanları da var..yorumlar güzel yazılmış..bak şimdi herşeyi yamultursa yandık..

benim dediğim eski modeller tabi. belki senin beğendiğin öyle birşey yapmıyordur.
en iyisi dediğin gibi yorumlara bak. satıcısıyla konuş.

bz kaçıyoruz kızlar karmnımızı bir doyuralım bakalım ne yiyeceksen bugün. çok döktürmeyin mola verin bakem yetişemiyorum sonra

kızlar benım net gıttı yaff... bızde acıktık yemek yıyelım ole gelelım..

çok sağol rapunzel teyzesi..
bahtları güsel olsun inşalla meleklerimizin..
evet sor bakalım dr.una ne diyecek.. opuyorumnanaktan
ozgecım ınsallah canım bahtları sansları hep guzel olsun..ıyı ınsanlarla karsılassın yavrularımız..
bugun bıraz daha ıyım ama devam ederse sıkayetler dr danısmam gerekecek
slm rapum nasılsın oğluşun nasıl. ne güzel bulantılrın geçmiş canım. benimki halen devam bulanmaklada kalmıyo sadece kusmadığım günüm yok benim. ama elbet geçer heralde

casperım sevımlı hayaletım..oglşus ıyıdır ınsallah..
ıkı hafta sonra gorcem..
ama dayanamıyp gıderım gorumcemın oraya tup bebkde olunca her turlu cıhazları vvar orda
efet cok sukur gectı bulantılarda ınsan tedırgın oluyor.basımdan uzucu bır olay gectı sankı hep aynı olacakmıs gıbımafoldumben
neten okuudgum kadarıyla 14-16 haftalrda gecrmıs bulantılar senınde gecsın bır an once cok berbat bulantı ve kusmalar..yedıgın seydende zevk alamıyorsuncokacimcoook
senın az kalmıs oykunu gormeye 1 hafta sonra gorcen kızını.kaydirigubbakcemile2

aynen canım benim de mide bulantısı geçti şükür ama senin gibi acaba bir problem varda ondan mı diye yine sıkıntı yapıyorum...bneimde riskli gidince hamilelik buluttan nem kapıyorum...
mafoldumbenmafoldumben
cok zor bır durum.
kan sulandırcı ıgne ve aspıırn kullanıyorum bende
mıdem bulansa sevınıyorum oh cok sukur bulanıyor dıye:kedi:
sımdıye kadr 15 gunde bır randevu verıyordu dr..sımdı ılk defa 1 aya gun attı kafayı yıcem gunlerde gecmıyor:kedi:

elhamra resım cekmek ıcın ne yapmak gerek bılmıyorumkı canım ya kameranın bı programı olması lazım sanıyorum ordan gırebılırsın heralde..

Hani bazi insanlar cocuklarinin cinsiyetini begenmedigi icin aldiriolar onun korkusuyla göstermiolar diolar ama bazi doktorlar söyluor ins öle iyi bi doktora denk gelirim subatta kontrölum ins söylerler.

hmm anladım canım...
sizin kontrolleriniz kaç haftada bir?
biz 3 haftada bir falan gidiyoruz..

kızlar bu cumartesi kociş doktora benim için uzun zaman görmeyince bebegini özlüyor dedi..
doktor da diğer kontrole 3 hafta sonraya çağırdı ama dedi ki yaw ne özlüyosun istersen gel her hafta göstereyim elime mi yapışır zaten burada calışıyosun dedi..

ahanda bir oğlan daha alkisalkisalkis
aman sende sancılanacak kadar canını niye sıkıyorsun. bebeğine yazık, ben artık daha relax olmaya çalışıyorum ama
arada cinnet geçirdiğimde olmuyor değil :jeyyar:

geçmiş olsun ..bebeğinin iyi olmaına sevindim...
hadi hayırlısı canım...oğliş geliyor bir tane daha...

Alatariellll, oleeyy bi oğluş daha geliyo yaa yine eşitlendi cinsiyetler kaydirigubbakcemile2

O testi yaptirmak dusuk riskini arttiriyormus ablam söyledi Allah yardimcinin olsun Hakkinda hayirlisi ne ise o olsun canim

23 Kayıtlı kullanıcı ve 4 Misafir

maaşallah maaşallahhh

ahanda bir oğlan daha alkisalkisalkis
aman sende sancılanacak kadar canını niye sıkıyorsun. bebeğine yazık, ben artık daha relax olmaya çalışıyorum ama
arada cinnet geçirdiğimde olmuyor değil :jeyyar:

kocam bazen ağzından çıkanı denetleyemiyo.... ben de alıngan oldum çok tabi...

zaten kötü kötü rüyalar görüyodum. panik yaptım sancı tutunca bişey hissetmiyorum diye. hemen koştuk. bizimki küsmüş bize arkası dönük yatıyodu. doktor baya bi salladı göbüşümü dönmesi için.baya iyi bi doktormuş cinsiyet konusunda. 9 haftalık bebeğin cinsiyetini görmüş. biraz da ondan gittim o doktorakaydirigubbakcemile2

kızlar benım net gıttı yaff... bızde acıktık yemek yıyelım ole gelelım..

mafoldumbenben ne yiyicam oğluşum artık zeytin istemiyo reçelde istemiyo peynirde istemiyor yumurta zaten hiç istemedi ya ben bu oğluşuma niye yaranamıyorum kışın ortasında karpuz ekmek istiyo nasıl bulucam yaa sabah kahvaltımız yok artıkkksenağlama

cok zor bır durum.
kan sulandırcı ıgne ve aspıırn kullanıyorum bende
mıdem bulansa sevınıyorum oh cok sukur bulanıyor dıye:kedi:
sımdıye kadr 15 gunde bır randevu verıyordu dr..sımdı ılk defa 1 aya gun attı kafayı yıcem gunlerde gecmıyor:kedi:
[/QUOTE]

aynı durumdayız canım bende iğne kullanıyorum...yakın zamana kadar kanama falan zor geçiyor...aynen son gidişte dr 1 ay verdi hep 15 günde gidiyordum ....ama dr ''sen çok evhamlısın istersen sen bekleme 15 gün sonra gel'' dedi...

inşallah allahım sağlıkla verecek kucağımıza sağlıkla hayırlısıyla büyütmek nasip etsin..

Özele gidersen 100 ile 150 euro arasi ama saglik ocagina her ay gidiyorum bebegimin kalp atislarini, kan tahlili, idrar ve benzeri tahliller veriyorum. Ultrasyona 3 aylik hamileyken gidiliyor bide 5 aylikken gidiliyor bide sonlarda yani 9 ay icinde 3 kere:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…