sıkmalı kurutmalı olanları da var..yorumlar güzel yazılmış..bak şimdi herşeyi yamultursa yandık..
ozgecım ınsallah canım bahtları sansları hep guzel olsun..ıyı ınsanlarla karsılassın yavrularımız..çok sağol rapunzel teyzesi..
bahtları güsel olsun inşalla meleklerimizin..
evet sor bakalım dr.una ne diyecek.. opuyorumnanaktan
slm rapum nasılsın oğluşun nasıl. ne güzel bulantılrın geçmiş canım. benimki halen devam bulanmaklada kalmıyo sadece kusmadığım günüm yok benim. ama elbet geçer heralde
mafoldumbenmafoldumbenaynen canım benim de mide bulantısı geçti şükür ama senin gibi acaba bir problem varda ondan mı diye yine sıkıntı yapıyorum...bneimde riskli gidince hamilelik buluttan nem kapıyorum...
Hani bazi insanlar cocuklarinin cinsiyetini begenmedigi icin aldiriolar onun korkusuyla göstermiolar diolar ama bazi doktorlar söyluor ins öle iyi bi doktora denk gelirim subatta kontrölum ins söylerler.
meraba güzel göbüşler. nasılsınız bakalım bugün?
dün eşimle kavga ettik. benim sancım tuttu. evde değildik. arkadaşımdaydık. o yüzden doktoruma ihanet edip akşamın 9 unda başka bi doktora gittik. allaha şükür herşey normal çıktı.doktor cinsiyeti için büyük ihtimalle erkek dedi. ayyybi oğluş daha geliyooo :dance:
geçmiş olsun ..bebeğinin iyi olmaına sevindim...meraba güzel göbüşler. nasılsınız bakalım bugün?
dün eşimle kavga ettik. benim sancım tuttu. evde değildik. arkadaşımdaydık. o yüzden doktoruma ihanet edip akşamın 9 unda başka bi doktora gittik. allaha şükür herşey normal çıktı.doktor cinsiyeti için büyük ihtimalle erkek dedi. ayyybi oğluş daha geliyooo :dance:
allah kimseye yaşatmasın güzelim zor bir şey bu ama emin ol bu durumu yaşayan herkezin yaptırdığı birşey yani keyifle yapılan bir işlem değil bu tamamen mevcburiyetten..........
çünkü ben sakatsa ileride ona bakamayacağım için kaçtığımdan yatırmıyoorumki bu işlemi ileride o bana kızmasın diye yaptırıyorummm
ayrıca bebeğine kıyamamakla pek bir alakası yok bu durumun
inşallahh başınıza gelmez ve görmezsiniz
ve şuna emin olsun ki eşiniz kimse bebeğine kıyamazzzzz
ahanda bir oğlan daha alkisalkisalkis
aman sende sancılanacak kadar canını niye sıkıyorsun. bebeğine yazık, ben artık daha relax olmaya çalışıyorum ama
arada cinnet geçirdiğimde olmuyor değil :jeyyar:
kızlar benım net gıttı yaff... bızde acıktık yemek yıyelım ole gelelım..
Yukle.TC | Resim | Resim Galerisi | Resimler | Resim Yükle
aha hallettim daemonum nasıllarkaydirigubbakcemile3
o testi yaptirmak dusuk riskini arttiriyormus ablam söyledi allah yardimcinin olsun hakkinda hayirlisi ne ise o olsun canim
hmm anladım canım...
sizin kontrolleriniz kaç haftada bir?
biz 3 haftada bir falan gidiyoruz..
kızlar bu cumartesi kociş doktora benim için uzun zaman görmeyince bebegini özlüyor dedi..
doktor da diğer kontrole 3 hafta sonraya çağırdı ama dedi ki yaw ne özlüyosun istersen gel her hafta göstereyim elime mi yapışır zaten burada calışıyosun dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?