- Konu Sahibi daemon
-
- #20.641
kocam bazen ağzından çıkanı denetleyemiyo.... ben de alıngan oldum çok tabi...
zaten kötü kötü rüyalar görüyodum. panik yaptım sancı tutunca bişey hissetmiyorum diye. hemen koştuk. bizimki küsmüş bize arkası dönük yatıyodu. doktor baya bi salladı göbüşümü dönmesi için.baya iyi bi doktormuş cinsiyet konusunda. 9 haftalık bebeğin cinsiyetini görmüş. biraz da ondan gittim o doktorakaydirigubbakcemile2
mafoldumbenben ne yiyicam oğluşum artık zeytin istemiyo reçelde istemiyo peynirde istemiyor yumurta zaten hiç istemedi ya ben bu oğluşuma niye yaranamıyorum kışın ortasında karpuz ekmek istiyo nasıl bulucam yaa sabah kahvaltımız yok artıkkksenağlama
mafoldumbenben ne yiyicam oğluşum artık zeytin istemiyo reçelde istemiyo peynirde istemiyor yumurta zaten hiç istemedi ya ben bu oğluşuma niye yaranamıyorum kışın ortasında karpuz ekmek istiyo nasıl bulucam yaa sabah kahvaltımız yok artıkkksenağlama
Yukle.TC | Resim | Resim Galerisi | Resimler | Resim Yükle
aha hallettim daemonum nasıllarkaydirigubbakcemile3
hahahahaahahYukle.TC | Resim | Resim Galerisi | Resimler | Resim Yükle
anam yirim onları tıpe bak yaaaa.. süper valllaa
Yukle.TC | Resim | Resim Galerisi | Resimler | Resim Yükle
kocam bazen ağzından çıkanı denetleyemiyo.... ben de alıngan oldum çok tabi...
zaten kötü kötü rüyalar görüyodum. panik yaptım sancı tutunca bişey hissetmiyorum diye. hemen koştuk. bizimki küsmüş bize arkası dönük yatıyodu. doktor baya bi salladı göbüşümü dönmesi için.baya iyi bi doktormuş cinsiyet konusunda. 9 haftalık bebeğin cinsiyetini görmüş. biraz da ondan gittim o doktorakaydirigubbakcemile2
bebişimmmm hosgeldın hedıyerın geldı canım az once bayıldımmm yaa hele o opme benı varya yirimm ben onu opmemm ama=))
esımı aradım hemen anlattım onada oglusumuzun ılk cıcıslerı geldı dıye tek tek tarıf ettım esımde ayrıca teskkur ettii.. cok resekkurler kusum ya hepsı bırbırınden guzelll
nerde bu doktorun yeri . bende mi gitsem acaba yaa meraktan öleceğim yoksa
herkes öğrendi ben kaldım offf:çok üzgünüm:
Özele gidersen 100 ile 150 euro arasi ama saglik ocagina her ay gidiyorum bebegimin kalp atislarini, kan tahlili, idrar ve benzeri tahliller veriyorum. Ultrasyona 3 aylik hamileyken gidiliyor bide 5 aylikken gidiliyor bide sonlarda yani 9 ay icinde 3 kere:sinifsinif:
dün bitirdim SENİN ONLAAARkaydirigubbakcemile3
beğendiğine sevindimm eşimin zevki çünkü ben çok evhalmı ve kararsızım adamı bunalttım iyi günlerde giyinsin bebişindelikafadulden
şaka yapıyosunn.. ay bayıldım yaa gözlerınıde devırmıs bunun adı şukufe modelı olsunnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?