2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
topiğe koy demisşiniz nasıl yapıcam ben onu yafCADIARZU

hepinize yaparım şekerim nolcak elimemi yapışcak,yalnız çalışıyorumya yavaaaş yavaaaş örücem kızlarım

OZGECİM YA HARİKASIN SEN BENİM GÖZÜMDEN BİR BAKIŞ DAHA GÖRDÜM
SAĞOL CANIMM ÇOK MUTLU ETTİN BENİİİ
ÖPTÜM ÇOK KOCAMAN TATLIMMMopuyorumnanaktan

arkadaşlar ben eşime park yataklarını gösterdim eşim bir katliam dedi bebğimizi naylon bir kutunun mu içine koymayı düşünüyorsun dedi asla almam bunu diyo kafayı yiycam bu adam beni delirtiyorr

arkadaşlar ben eşime park yataklarını gösterdim eşim bir katliam dedi bebğimizi naylon bir kutunun mu içine koymayı düşünüyorsun dedi asla almam bunu diyo kafayı yiycam bu adam beni delirtiyorr

heheheh doğru demiş vallaalkisalkisalkis
bende hiç sevmiyorum o yatakları

OZGECİM YA HARİKASIN SEN BENİM GÖZÜMDEN BİR BAKIŞ DAHA GÖRDÜM
SAĞOL CANIMM ÇOK MUTLU ETTİN BENİİİ
ÖPTÜM ÇOK KOCAMAN TATLIMMMopuyorumnanaktan
:1hug:

boşveeerr dinle eşini
adam oğluşunun doğru düzgün bir karyolası olsun istiyor demekki..
ne yalan söyleyeyim benim de düşüncem öyle..

valla eşin haklı kuşum
çocukları al töbe yarabbi cesed poşeti gibi
töbe töbeee

ay benim annemde ne biçim bunlar naylon..hemde ne süslenebilir ne örtü yaptırılır buna diyor...ama bende park yatak istiyorum..belkide üst kata yatak alt kata park yatak olabilir ...kararszım...

slm kızlar nabersinizz???yetişemiorum yine yazdıklarınıza :)

bu arada kız erkek karışık herkes öğrenmiş nerdeyse cinsiyetleri,hepinize hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün..

slm kızlar nabersinizz???yetişemiorum yine yazdıklarınıza :)

bu arada kız erkek karışık herkes öğrenmiş nerdeyse cinsiyetleri,hepinize hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün..

hoşqeldin canımcım.. kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…