ayhh doyduk cok sukur..
kızlar bana bişey diyin ya...yaramazlıktan sonra bel ağrısı oluomu sizde de??sordum bi cevap yazmadınız...
Canım senin risk devam ediyormuydu doktor izin vermişmiydi birlikteliğe. Vermişse bi sorun yoktur ağrı normal bu arada . Fazla evham yapma bence.
Bu arada bizim doktorumuz hiçbir zaman ilişkiyi yasaklamadı hiç bir riskimiz olmadığı için Aksine teşfik etti ama benim korkak kocam bırak ilişkiyi sarılamıyor bile bana doğru düzgün. Bu adam elimde kalacak benim yaaaa sanırsın hamile olan o benden çok uyuyor herşeyden ödü kopuyor offf offff
kızlar bana bişey diyin ya...yaramazlıktan sonra bel ağrısı oluomu sizde de??sordum bi cevap yazmadınız...
Canım senin risk devam ediyormuydu doktor izin vermişmiydi birlikteliğe. Vermişse bi sorun yoktur ağrı normal bu arada . Fazla evham yapma bence.
Bu arada bizim doktorumuz hiçbir zaman ilişkiyi yasaklamadı hiç bir riskimiz olmadığı için Aksine teşfik etti ama benim korkak kocam bırak ilişkiyi sarılamıyor bile bana doğru düzgün. Bu adam elimde kalacak benim yaaaa sanırsın hamile olan o benden çok uyuyor herşeyden ödü kopuyor offf offff
kızlarr bişi sorucam..yarın akşam misafirim gelicekmiş yemeğe balık yapıcakmışız yanına çorba salata yaparım,başka bişi yapmam gerekiomu ne yapabilirim ???????????
yardım lütfennnnnlaelaelaelaelae
kızlarr bişi sorucam..yarın akşam misafirim gelicekmiş yemeğe balık yapıcakmışız yanına çorba salata yaparım,başka bişi yapmam gerekiomu ne yapabilirim ???????????
genelde zaten salata ve çorba olur salata çeidini çoğalt yanına börekte yapabilirsinfisfisfis
kaydirigubbakcemile3:roflol:üstüne kusarım bak:umursamaz:
afiyet bal şakar olsun oğluşuna lop lop et olsun kamek olsun sağlık olsuna.s.
bence tarhana çorbası yap. ya da başka çorba da yapabilirsin.
ben balıkla en çok çorbayı seviyorum cokacimcoook
üstüne kusarım bak:umursamaz:
acıktımm yaa ne yesemm
tünaydın annişler
benimde aklıma börek geldi...salata çeşidini nasıl çoğaltım semizotu salatası falan olurmu ??
:roflol::roflol::roflol:
tehdidin de böylesi görülmemiştir. bence topuklara sıkmaktan daha korkutucu.
:hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?