2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlarr bişi sorucam..yarın akşam misafirim gelicekmiş yemeğe balık yapıcakmışız yanına çorba salata yaparım,başka bişi yapmam gerekiomu ne yapabilirim ???????????

yardım lütfennnnnlaelaelaelaelae

kızlar bana bişey diyin ya...yaramazlıktan sonra bel ağrısı oluomu sizde de??sordum bi cevap yazmadınız...

canım evhamlanma benım kasık ve bel agrım oluyo normalmıs bu da korkmak yol aynı sekıl devam kaydirigubbakcemile3

doktor bana da yasaklamıştı. şimdi düşük riskim azaldı ama ben korkuyorum açıkçası.
o yüzden kardeş kardeş yaşamaya devam ediyoruz:1hug:

kızlar bana bişey diyin ya...yaramazlıktan sonra bel ağrısı oluomu sizde de??sordum bi cevap yazmadınız...

canım bel ağrısı bende her zaman var. sen herhalde dünkü olaydan ötürü daha çok kendini dinledin ondan daha fazla da ağrı hissedebilirsin.
kanaman yoksa çok fazla tedirgin olma bence

canım son kontrolde artık herşey serbest demişti..ondan sonra eşim dürtüklüyordu her ne kadar ısrarla kaynanam bize ayrı yatak yapıp ayrı yatın desede....:S bugün artık eşimin ısrarından bıktım oldu gitti..

genelde zaten salata ve çorba olur salata çeidini çoğalt yanına börekte yapabilirsinfisfisfis

bence tarhana çorbası yap. ya da başka çorba da yapabilirsin.
ben balıkla en çok çorbayı seviyorum cokacimcoook

benimde aklıma börek geldi...salata çeşidini nasıl çoğaltım semizotu salatası falan olurmu ??

havuç zalatası soğan salatası zaten milli salatadır birazda akdenizi karıştırırsan bi tabağa olurr genelde çorba olarak ta tarhana veya mercimek çorbası yapılır eğer börek yapıcaksan balığı ızgarada yap ağır olmasın ayran colaa bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…