2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim de bebeğim erkek :)
deamon listeye benide eklermisin, mesaj sayım yetmiyor özel mesaj göndermeye
sat:28.08.2009
muhtemel doğum: 04.06.2010
bebeğimin adı: Efe Kemal

:1shok::1shok::tomato::tomato:

ben acıkcası burada 7/24 geyik yapıldıgını düşünmüyorum
arada bir yapılıyor o ayrı..
burada çok yararlı bilgiler de paylaşıyorz bu sayede herşeyi öğreniyoruz biz..
bizim gibi gece gündüz sitede olmayan, sadece geyik anlarına denk gelenlerin de böyle düşünmesi normaldir diyorum ve özür dileyecek bir şey de oldugunu düşünmüyorum..

vallahi haklısın. ben kendi adıma özür dilerim a.s.

yok ben özür dilemiyorum
burda özür dilenecek bişey yok
ilk kez forumda geyik yaptık
illa biri çıkıp kursağımızda bırakacağı belliydi zaten
herkesin konumuna işine zamanına göre bir format oluşturulamaz
gelen herkes arkadaşımızdır
buraya gelen herkişi ilk mesajından itibaren aynı samimiyetle karşılanır
bilgilendirme konusunda daha bugün konustuk yeni bır arkadasla
uzman olduk artık paylasa paylasa
siz yanlış bir günde geldiniz,hoşgeldiniz...

archımım ozur dılemıssın ama ben ozur dılenecek bısey gormuyorum acıkcası. bız burda cogunluk olarak bu muhabbetlerden memnun ve mutluyuz tamm zor gırıyor olabılırsın ama gecmısı okumak zorunda degılsın sende slm verıp gırdıgınde senın sorunada cevap verılecektır bızler 10 gun sonrası ıcın bır bulusma bıle ayarladık resmı sureklı sıkıcı konusmalrın gectıgı bır topıcte bu mumkun olamzdı yada ole bır forumun ardından duzenlenen bı etkınlıge kımse katılmak ıstemezdı ben sahsım adına bole eglencelı muhabbetlerı olmayan herseyı konusamdıgım ınsanların yanıana gıtmezdım. benım en yakın arkadaslarım bazı ınternet sıtelerınden o yuzden bunda bı tuhaflık gormuyorum benım bılmıyrum belkıde bana ozgu ama ne eskı mahlle nede okul arkadasım kalmadı ama netten ortak yonlerımın oldugu ınsanları bulup onlarla gercekten kıymetlı olan zamanını gecııryorum bu da benı hıc rahatsız etmıyor aksın cok mutlu oluyorumm..

beni eklemeyeni, benden habersiz daemon u ekleyeni ben hiç eklemem :dilcikar:

çişş :dilcikar:
ben onu ekledım kısss
selam kizlarr nasilsiniz?

ayrıca nadiren yerine gelen keyfimin de tekrar kaçtıgını belirterek biraz şuradan uzaklaşıyorum..

+1 diyorum

hosgeldin canim,saglikla kucagina alirsin insallah.

beni kimse duymuyomuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu senağlama klava: klava: klava:

kızlar benide ekleyin facebookta opuyorumnanaktan
ADINI YOLL ACANIM OZELDEN EKLEYELIMM
ayrıca nadiren yerine gelen keyfimin de tekrar kaçtıgını belirterek biraz şuradan uzaklaşıyorum..
aa canım olar mı hıcc daha sana elhamranın yapacagı tısort baskısından bahsedıp catlatıcaktımm
sizi sevıyorumm
ortakımıda sevıyorum
daemon seninle tarihlerimiz aynı :)
evet canımm hosgeldın lısteye ekledım senıdee

leylacımm hosgeldınn kuuzmmm

ben simnile şu yönden katılıyorum . o bu yazıyı yazmadan önce baktım ki dediği gibi 4-5 kişi haricinde yazı yazan yok. bende diğer arkadaşlar rahatsız olabilir diye düşünürken simnil bu yazıyı yazdı.
sonuçta biraz geyik yaptığımızı ben kabul ediyorum. kimse kimseye bu konuda darılmasın lütfen. tabiki isteyen istediğini yazabilir. benim fikrim bu yöndeydi belirteyim dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…