ben acıkcası burada 7/24 geyik yapıldıgını düşünmüyorum
arada bir yapılıyor o ayrı..
burada çok yararlı bilgiler de paylaşıyorz bu sayede herşeyi öğreniyoruz biz..
bizim gibi gece gündüz sitede olmayan, sadece geyik anlarına denk gelenlerin de böyle düşünmesi normaldir diyorum ve özür dileyecek bir şey de oldugunu düşünmüyorum..
leylacım msn kullanıyosan ozelden yollarmısın bısey sorcam sanahosgeldin canim,saglikla kucagina alirsin insallah.
beni kimse duymuyomuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu senağlamaklava: klava: klava:
özelden at canım isminii banadaakızlar benide ekleyin facebookta opuyorumnanaktan
kizlarrrrrrrrrrrrrrr sakinnnnnnnnnn olunnnnnnn bebelerinizi düsünün.:smiley-cool:
canım sana bısey demıyorum ama burası bı ınternet ortamı burda akasam kadar yerı gelıyo herbısyeımızı paylasıyoruz dogumdan bebeklerden kocalardan herseyden yerı gelıyo cok ozel seylerımızı paylasıyoruz rahatsız olan ona gore yolunu alır kımse kusura bakamsınnben simnile şu yönden katılıyorum . o bu yazıyı yazmadan önce baktım ki dediği gibi 4-5 kişi haricinde yazı yazan yok. bende diğer arkadaşlar rahatsız olabilir diye düşünürken simnil bu yazıyı yazdı.
sonuçta biraz geyik yaptığımızı ben kabul ediyorum. kimse kimseye bu konuda darılmasın lütfen. tabiki isteyen istediğini yazabilir. benim fikrim bu yöndeydi belirteyim dedim.
tekrar belirtirim, benim ortamımda 7/24 girmek imkansız hanımefendi.
sayfalarca geri giderseniz ne demek istediğimi anlarsınız,
özrünüzü beklemedim.
Sadece birazcık düşünmeye davet ettim.
hareketleriniz, davranışlarınız, kişiliğiniz sizi bağlar.
Sizinle yaşadığımız son polemikten sonra, en ufak bir muhabbeti sizle paylaşmadığıma dikkat çekerim. Fakat, burası sizin şahsınıza ait bir forum değil, bunu farketmeye davet ederim.
yok ben yanlışsam, rahatsızlık veriyorsam ben genelden özür dileyerek, gönül rahatlığı ile aranızdan ayrılabilirim.
Meleksultan
shadowhearts
hoŞgeldİnİzzzzz hayırlı olsun İnŞallah
çok kibarsınıztekrar belirtirim, benim ortamımda 7/24 girmek imkansız hanımefendi.
özrünüzü beklemedim.
Sizinle yaşadığımız son polemikten sonra, en ufak bir muhabbeti sizle paylaşmadığıma dikkat çekerim. Fakat, burası sizin şahsınıza ait bir forum değil, bunu farketmeye davet ederim.
yok ben yanlışsam, rahatsızlık veriyorsam ben genelden özür dileyerek, gönül rahatlığı ile aranızdan ayrılabilirim.
NeolmuŞ kıslarrrrrrrrrrrrrrr burdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaa
çok muhabbet tez ayrılık getirir durumu oldu güneşcim
insanları bozmaya devam ediceksen gönül rahatlığıyla aramızdan ayrılabilirsiniz ki aramızda zaten değildiniz...tekrar belirtirim, benim ortamımda 7/24 girmek imkansız hanımefendi.
özrünüzü beklemedim.
kızgerginliğin ortasında güldürdün beni :))
archımım ozur dılemıssın ama ben ozur dılenecek bısey gormuyorum acıkcası. bız burda cogunluk olarak bu muhabbetlerden memnun ve mutluyuz tamm zor gırıyor olabılırsın ama gecmısı okumak zorunda degılsın sende slm verıp gırdıgınde senın sorunada cevap verılecektır bızler 10 gun sonrası ıcın bır bulusma bıle ayarladık resmı sureklı sıkıcı konusmalrın gectıgı bır topıcte bu mumkun olamzdı yada ole bır forumun ardından duzenlenen bı etkınlıge kımse katılmak ıstemezdı ben sahsım adına bole eglencelı muhabbetlerı olmayan herseyı konusamdıgım ınsanların yanıana gıtmezdım. benım en yakın arkadaslarım bazı ınternet sıtelerınden o yuzden bunda bı tuhaflık gormuyorum benım bılmıyrum belkıde bana ozgu ama ne eskı mahlle nede okul arkadasım kalmadı ama netten ortak yonlerımın oldugu ınsanları bulup onlarla gercekten kıymetlı olan zamanını gecııryorum bu da benı hıc rahatsız etmıyor aksın cok mutlu oluyorumm..
Dediğim gibi derdim rahatsızlık yaratmak değil, hissettiklerimi ifade etmekti. Kimsenin hevesini kursağında bırakmak ta istemedim. Farkında mısınız bilmiyorum ama o buluşma listesinde daha bu fikir ilk ortaya atıldğında Zeynep tarafından ben de dahil olmuştum.
Ancak görünen o ki, sadece kendi üzerine alınıp, gocunanlar cevap vermişler.
Daemon güzelim, seni de kimseyi de burdaki yazışmalar dışında tanımam.
Tabiki hep ciddi olalım demiyorum. Lütfen yazımı baştan sona dikkatli oku, kimse hedef alınmış değil. Ben de burda kayınvalidemden sıkıntılarımı paylaştım, geyikse bu da geyik. Ama ben inan günlerdir farklı bir muhabbete rastlamıyorum. Haksız olduğumu da düşünmüyorum.
Neden benim ne demek istediğim üzerinde ilk yazımı daha dikkatli okuyarak, azıcık, birazcık düşünme gereği duymuyorsunuz.
Eğer bu yazdıklarım sizi düşündürmek yerine, benim dışlanmama vesile olacaksa, bu da sizin tercihinizdir. Ama doğrucular, her zaman anında anlaşılmazlar, bunu da unutmayın. Cidden sıkıntı yarattıysam liste orda Daeomon kardeşim, silebilirsin.
Allah evlatlarınızı sizlere bağışlasın.
archımım kibar davranışın için çok teşekkür ederim.
çok muhabbet tez ayrılık getirir durumu oldu güneşcim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?