2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tekrar belirtirim, benim ortamımda 7/24 girmek imkansız hanımefendi.
sayfalarca geri giderseniz ne demek istediğimi anlarsınız,
özrünüzü beklemedim.
Sadece birazcık düşünmeye davet ettim.
hareketleriniz, davranışlarınız, kişiliğiniz sizi bağlar.
Sizinle yaşadığımız son polemikten sonra, en ufak bir muhabbeti sizle paylaşmadığıma dikkat çekerim. Fakat, burası sizin şahsınıza ait bir forum değil, bunu farketmeye davet ederim.
yok ben yanlışsam, rahatsızlık veriyorsam ben genelden özür dileyerek, gönül rahatlığı ile aranızdan ayrılabilirim.

VALLA BEN GEÇMıŞE BAKAMIYORUM KIZLAR ıŞLER COK YOUN COK SEY KACIRYRM FARKINDYM ARADA YETıŞMEYE CALISIYRM AMA BUHAZIRAN ANALARIIIIII NEYMıŞ BÖLEE NE MÜMKÜN SıZLERE YETıŞMEK AMANINNNNNNNNNNNNNNNNN:d

canım sana bısey demıyorum ama burası bı ınternet ortamı burda akasam kadar yerı gelıyo herbısyeımızı paylasıyoruz dogumdan bebeklerden kocalardan herseyden yerı gelıyo cok ozel seylerımızı paylasıyoruz rahatsız olan ona gore yolunu alır kımse kusura bakamsınn

aramızdan ayrılmanızı bız teklıf etmıyoruz ma bız mutluyuz farkındaysanızz.. gunun her dakıkası geyık yapmıyoruzz burda eglenmemızın kıme ne zararı var burası sanal oldugundanmı ıstedıgımız yapmaya hakımız yok buyrun sızde hazıran annelerı topıcı acıp yalnızca dogumdan bahsedınn..

çok kibarsınız
çok utandım..
asıl sizin hareketleriniz sizi baglar..
ortamda eğlenen insanları bozmaya calışmak çok mu kibardır..
ben düşünebiliyorum teşekkür ederim..
eve son polemikten sonra ben sizi görmedim bile hatta.. hiçbir yazdıgınızı da dikkate almadım..
pardon beni neye davet ediyorsunuz anlayamadım..
bakın ne siz burada annesiniz ne biz cocuklarız..
kimi uyarıyorsunuz..
ben de bunu düşünmeye davet ederim.

NeolmuŞ kıslarrrrrrrrrrrrrrr burdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaa

sakin olun kızlar.. isteyen istdiği şeyi yapabilir.. ( bence)

aman kızlar ne gergınlıgı her yerde cıkıyo arada bolee

insanları bozmaya devam ediceksen gönül rahatlığıyla aramızdan ayrılabilirsiniz ki aramızda zaten değildiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…