- Konu Sahibi daemon
-
- #21.161
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
hosbulduk cnmADINI YOLL ACANIM OZELDEN EKLEYELIMM
aa canım olar mı hıcc daha sana elhamranın yapacagı tısort baskısından bahsedıp catlatıcaktımm
sizi sevıyorumm
ortakımıda sevıyorum
evet canımm hosgeldın lısteye ekledım senıdee
leylacımm hosgeldınn kuuzmmm
NeolmuŞ kıslarrrrrrrrrrrrrrr burdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaa
bayanlar lütfen, bu topic bildiğim kadarıyla herkese açık.
barış elçisi değilim ama bu konuyu uzatmayalım bence daha fazla kalp kırılmasın.
öncelıkle uslubunu duzeltmen konusunda senı uyarıyorumm aksıne bu sohbet kotu yerlere varacakk.. sana bısey acıklamk zorunda hıssetmıyorum kendımı ama emegıne saygı duyuyorum vaktı olmayan bırının bu kadar uzun yazıları yazması ıcın epey emek sarfetmesı gerekır yoo lısteden sılmem zaten ılerleyen gunlerde aramıza bı kere gırıp cıkmıs kıısler dıısndakılerı eleyerek tarıh sırasına gore duzenlıycem gereklı duzenlemeyı o zamn yaparım.. dusunmeye gerek duymuyorum cunkı okudugumu anlayabılme ozellıgıne sahıbımm.. he bu arada guzelım lafındanda hıc ama hıc hoslanmam arkadasım armızda olmak zorunda degılsın kii anladıgım kadarıyla topicten memnun degılsın bız senı tutmayalım derimm.. burdakı yuzu askın hamıleyı strese sokma luksune sahıp olmazsın dımı bence ayıp ediyosunDediğim gibi derdim rahatsızlık yaratmak değil, hissettiklerimi ifade etmekti. Kimsenin hevesini kursağında bırakmak ta istemedim. Farkında mısınız bilmiyorum ama o buluşma listesinde daha bu fikir ilk ortaya atıldğında Zeynep tarafından ben de dahil olmuştum.
Ancak görünen o ki, sadece kendi üzerine alınıp, gocunanlar cevap vermişler.
Daemon güzelim, seni de kimseyi de burdaki yazışmalar dışında tanımam.
Tabiki hep ciddi olalım demiyorum. Lütfen yazımı baştan sona dikkatli oku, kimse hedef alınmış değil. Ben de burda kayınvalidemden sıkıntılarımı paylaştım, geyikse bu da geyik. Ama ben inan günlerdir farklı bir muhabbete rastlamıyorum. Haksız olduğumu da düşünmüyorum.
Neden benim ne demek istediğim üzerinde ilk yazımı daha dikkatli okuyarak, azıcık, birazcık düşünme gereği duymuyorsunuz.
Eğer bu yazdıklarım sizi düşündürmek yerine, benim dışlanmama vesile olacaksa, bu da sizin tercihinizdir. Ama doğrucular, her zaman anında anlaşılmazlar, bunu da unutmayın. Cidden sıkıntı yarattıysam liste orda Daeomon kardeşim, silebilirsin.
Allah evlatlarınızı sizlere bağışlasın.
archımım kibar davranışın için çok teşekkür ederim.
bencedee katiliyorum sana canimbayanlar lütfen, bu topic bildiğim kadarıyla herkese açık.
barış elçisi değilim ama bu konuyu uzatmayalım bence daha fazla kalp kırılmasın.
öncelıkle uslubunu duzeltmen konusunda senı uyarıyorumm aksıne bu sohbet kotu yerlere varacakk.. sana bısey acıklamk zorunda hıssetmıyorum kendımı ama emegıne saygı duyuyorum vaktı olmayan bırının bu kadar uzun yazıları yazması ıcın epey emek sarfetmesı gerekır yoo lısteden sılmem zaten ılerleyen gunlerde aramıza bı kere gırıp cıkmıs kıısler dıısndakılerı eleyerek tarıh sırasına gore duzenlıycem gereklı duzenlemeyı o zamn yaparım.. dusunmeye gerek duymuyorum cunkı okudugumu anlayabılme ozellıgıne sahıbımm.. he bu arada guzelım lafındanda hıc ama hıc hoslanmam arkadasım armızda olmak zorunda degılsın kii anladıgım kadarıyla topicten memnun degılsın bız senı tutmayalım derimm.. burdakı yuzu askın hamıleyı strese sokma luksune sahıp olmazsın dımı bence ayıp ediyosun
leylacim hosgeldin dedim ama görmedin sanirimhosbulduk cnm
ben de senin gibiyim gunesim valla bon bon ekrana bakiyorum.bisey olmus belli lülülülülülü
öncelıkle uslubunu duzeltmen konusunda senı uyarıyorumm aksıne bu sohbet kotu yerlere varacakk.. sana bısey acıklamk zorunda hıssetmıyorum kendımı ama emegıne saygı duyuyorum vaktı olmayan bırının bu kadar uzun yazıları yazması ıcın epey emek sarfetmesı gerekır yoo lısteden sılmem zaten ılerleyen gunlerde aramıza bı kere gırıp cıkmıs kıısler dıısndakılerı eleyerek tarıh sırasına gore duzenlıycem gereklı duzenlemeyı o zamn yaparım.. dusunmeye gerek duymuyorum cunkı okudugumu anlayabılme ozellıgıne sahıbımm.. he bu arada guzelım lafındanda hıc ama hıc hoslanmam arkadasım armızda olmak zorunda degılsın kii anladıgım kadarıyla topicten memnun degılsın bız senı tutmayalım derimm.. burdakı yuzu askın hamıleyı strese sokma luksune sahıp olmazsın dımı bence ayıp ediyosun
Selam ben geldim:hulya:
aman doktor ne bılırmıs bebek o bebek bende hıssedıyorumkaydirigubbakcemile3boşverin keyfimizi kaçırmıyalım bizlerden keyiflisimi var Allah aşkına hamileyizzzz bizzz :))))17+3 oldu bugün bebeğim... bebeğiniz hareket etmeye başladı mı... benim bazen kanat çırpması gibi şeyler oluyor ama doktorum bebek değil o dedi moralim bozuldu...offfff ne zaman hissedeceğim yaaaa..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?