2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
pıŞtttttttttt neoluyor ya Şekerler
bır ara gırdım muhabbet hırla
gıttım geldım ortam kapkara
aman sakın olun ya
bızler robotmuyuz kı sÜreklı doktor gıbı konuŞalım
herkesın arada bır gÜlmeye
kafasını daĞıtmaya ıhtıyacı var
kaldıkı 2,5-3 aydır bu topıĞe gırıyoruz bır ÇoĞumuz
ben ılk kez bÖyle geyık muhabbetı gÖrdÜm
bunun kıme ne zararı var ben anlamıyorum
benım ıŞım olmasa bende dahıl olurdum

bayanlar lütfen, bu topic bildiğim kadarıyla herkese açık.
barış elçisi değilim ama bu konuyu uzatmayalım bence daha fazla kalp kırılmasın.

hosbulduk cnm

NeolmuŞ kıslarrrrrrrrrrrrrrr burdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaa

ben de senin gibiyim gunesim valla bon bon ekrana bakiyorum.bisey olmus belli lülülülülülü

öncelıkle uslubunu duzeltmen konusunda senı uyarıyorumm aksıne bu sohbet kotu yerlere varacakk.. sana bısey acıklamk zorunda hıssetmıyorum kendımı ama emegıne saygı duyuyorum vaktı olmayan bırının bu kadar uzun yazıları yazması ıcın epey emek sarfetmesı gerekır yoo lısteden sılmem zaten ılerleyen gunlerde aramıza bı kere gırıp cıkmıs kıısler dıısndakılerı eleyerek tarıh sırasına gore duzenlıycem gereklı duzenlemeyı o zamn yaparım.. dusunmeye gerek duymuyorum cunkı okudugumu anlayabılme ozellıgıne sahıbımm.. he bu arada guzelım lafındanda hıc ama hıc hoslanmam arkadasım armızda olmak zorunda degılsın kii anladıgım kadarıyla topicten memnun degılsın bız senı tutmayalım derimm.. burdakı yuzu askın hamıleyı strese sokma luksune sahıp olmazsın dımı bence ayıp ediyosun

Kızlar sakın olunnnnn hormonlarımız bızlerle oynuyor herkes bıraz daha sakın ve anlayıŞlı olsn boŞverın takıln ıŞteee

++++1

a.s.:lepi: +++++++100

boşverin keyfimizi kaçırmıyalım bizlerden keyiflisimi var Allah aşkına hamileyizzzz bizzz :))))17+3 oldu bugün bebeğim... bebeğiniz hareket etmeye başladı mı... benim bazen kanat çırpması gibi şeyler oluyor ama doktorum bebek değil o dedi moralim bozuldu... offfff ne zaman hissedeceğim yaaaa..........

aman doktor ne bılırmıs bebek o bebek bende hıssedıyorumkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…