boşverin keyfimizi kaçırmıyalım bizlerden keyiflisimi var Allah aşkına hamileyizzzz bizzz :))))17+3 oldu bugün bebeğim... bebeğiniz hareket etmeye başladı mı... benim bazen kanat çırpması gibi şeyler oluyor ama doktorum bebek değil o dedi moralim bozuldu...offfff ne zaman hissedeceğim yaaaa..........
hoşgeldin canım kaydirigubbakcemile2Selam ben geldim:hulya:
kızlar canım pancar turşusu istiyor
ayy canımmmm a.s. çok sağol.. dökülmesin kız nasıl tasıyacan onu.. bana da kayınvalidem yolladı gecenlerde.. bitmesin diye günde 1 tane yiyorum kaydirigubbakcemile3 sanki alamayacam birdaha kaydirigubbakcemile3
dün evdeki pancar turşusunu gördüm aklıma sen geldin
ben sana getireceğim buluşmada merak etme yerimseniben
cokacimcoookdedigin an agzim sulandicokacimcoooközgecayyyyyyyyy ne yaptin
kızlar avatara giden oldumu
biz cumartesi gidecektik yer kalmamıştı
pazara alalım dedik
sadece önlerden bikaç yer kalmış
çok merak ediyorum, gidenler anlata anlata bitiremiyor
en iyisi hafta içi akşam gitmek
kızlar avatara giden oldumu
biz cumartesi gidecektik yer kalmamıştı
pazara alalım dedik
sadece önlerden bikaç yer kalmış
çok merak ediyorum, gidenler anlata anlata bitiremiyor
en iyisi hafta içi akşam gitmek
özgeeekızlar canım pancar turşusu istiyor
geçenlerde finlandiya ile ilgili bir program varıd. her hamile bayana bebekle ilgili bir büyük koli yapıp gönderiyormuş hükümet. sana da geldi mi bu paketlerden merak ettim.
yaşasın fin-lan-diiii-yaaa
aman doktor ne bılırmıs bebek o bebek bende hıssedıyorumkaydirigubbakcemile3
oh olsun.. hep sen mi yapacan..aha ben sana ne diyeyim eşeğin aklına karpuz kabuğu getirilir mi aha da benim de canım istiyorrklava:
öncelıkle uslubunu duzeltmen konusunda senı uyarıyorumm aksıne bu sohbet kotu yerlere varacakk.. sana bısey acıklamk zorunda hıssetmıyorum kendımı ama emegıne saygı duyuyorum vaktı olmayan bırının bu kadar uzun yazıları yazması ıcın epey emek sarfetmesı gerekır yoo lısteden sılmem zaten ılerleyen gunlerde aramıza bı kere gırıp cıkmıs kıısler dıısndakılerı eleyerek tarıh sırasına gore duzenlıycem gereklı duzenlemeyı o zamn yaparım.. dusunmeye gerek duymuyorum cunkı okudugumu anlayabılme ozellıgıne sahıbımm.. he bu arada guzelım lafındanda hıc ama hıc hoslanmam arkadasım armızda olmak zorunda degılsın kii anladıgım kadarıyla topicten memnun degılsın bız senı tutmayalım derimm.. burdakı yuzu askın hamıleyı strese sokma luksune sahıp olmazsın dımı bence ayıp ediyosun
cinsiyeti belli oldumu canim.bendede oluyor o kanat cirpmasi gibi zaten öyle olurmus yani bu sekilde hissedebilirmisiz.bence bebegindirboşverin keyfimizi kaçırmıyalım bizlerden keyiflisimi var Allah aşkına hamileyizzzz bizzz :))))17+3 oldu bugün bebeğim... bebeğiniz hareket etmeye başladı mı... benim bazen kanat çırpması gibi şeyler oluyor ama doktorum bebek değil o dedi moralim bozuldu...offfff ne zaman hissedeceğim yaaaa..........
ayy canımmmm a.s. çok sağol.. dökülmesin kız nasıl tasıyacan onu.. bana da kayınvalidem yolladı gecenlerde.. bitmesin diye günde 1 tane yiyorum kaydirigubbakcemile3 sanki alamayacam birdaha kaydirigubbakcemile3
cokacimcoook
boşverin keyfimizi kaçırmıyalım bizlerden keyiflisimi var Allah aşkına hamileyizzzz bizzz :))))17+3 oldu bugün bebeğim... bebeğiniz hareket etmeye başladı mı... benim bazen kanat çırpması gibi şeyler oluyor ama doktorum bebek değil o dedi moralim bozuldu...offfff ne zaman hissedeceğim yaaaa..........
özge alabiliyorsan şalgam suyu al
ne zamandır canım turşu istiyordu, vücutta su tutar diye yemiyorum
dün şalgam içtim biraz hemen geçti istediğim
aynı turşu suyu gibi tadı
tamamm alkisalkisalkiskavanoza koyacağım dökülmez merak etme. hatta 2 kavanoz yapacağım birisi sana diğer kavanozda buluşmadaki diğer hamilelere.
yaff ben dabbe 2 ye gitmek istiyorum ama eşim izin vermiyor kafamçokkarıştı
gitmedik ama arkadaşlar gitmiş çok beğenmişler.
bizde gideceğiz pek yakında. sende git mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?