kızlar avatara giden oldumu
biz cumartesi gidecektik yer kalmamıştı
pazara alalım dedik
sadece önlerden bikaç yer kalmış
çok merak ediyorum, gidenler anlata anlata bitiremiyor
en iyisi hafta içi akşam gitmek
kız salgamı alana kadar tursu suyuda bulurum herhalde..
ben üşengeçlikten almaya fln gidemiyorum
aslında süper bi tursucu var bakırköyde bilirsiniz belki.. meydanda sol tarafta
cinsiyeti belli oldumu canim.bendede oluyor o kanat cirpmasi gibi zaten öyle olurmus yani bu sekilde hissedebilirmisiz.bence bebegindir
offf dimiofff ben biliyorum orayı. dersanaye giderken önünden geçerdik hep ağzım sulanırdı.
içim bir hoş oldu valla
cinsiyeti belli oldumu canim.bendede oluyor o kanat cirpmasi gibi zaten öyle olurmus yani bu sekilde hissedebilirmisiz.bence bebegindir
su ice ice bi hos oldumdelikafadulden
kız salgamı alana kadar tursu suyuda bulurum herhalde..
ben üşengeçlikten almaya fln gidemiyorum
aslında süper bi tursucu var bakırköyde bilirsiniz belki.. meydanda sol tarafta
bence de bebegindirbebeğim erkek... bencede bebğimdir
evet bendede kanat çırpması gibi oluyor canım gaz hareketlerini bilmeyecek ne var ayırt edebiliyoruz bebeğimi ben hissediyorumm
:1hug:en son 2012 filmine gittim,kıyamet falan, baya bi içim fena oldu aslında kasvetli şeyler izlememk lazım
bide kızlar ben daha önce hiç kabak tatlısı yapmadım
aman amanda sevmem ama ikramlarda biraz yerim
dün haber dinliyorduk eşimle
kabak tatlısını gösterdiler
eşimde aşerdi sanırsam kaydirigubbakcemile3 içi gtti
yılbaşında yapayım diyorum
internetten tariflere bakacam ama iyi yapan varsa anlatsın bana
Haklısınız zamanı olmayan biri için çok emek var, anlayana bu yazılarda.
Ancak, düşündüğünüzün aksine okuduğunuzu maalesef hiç anlamamışsınız hanım efendi.
Yazık, hepimiz anne olacağız, allah nasip ederse,
halbuki size ulaşabilsem, muhabbetiniz arasına girebilsem,
ne kadar güçlükle hamile kalabildiğimi,
bu sıkıntılarımı hep buradaki forumlarda yazan (Allah onlardan razı olsun) kişilerin tecrübelerini okudukça aşabildiğimi, (ne yapmam gerektiği konusunda bana rehber oldular), hamileliğim ilk 3 aynda yaşadığım sıkıntıları, düşük tehlikesi içindeyken, bu forumlarda moral bulduğumu, sevincimi sizlerle paylaştıkça, tansiyon sıkıntımı aşabildiğimi söylemek isterdim.
Ben tansiyon hastası, 34 yaşında bir anne adayıyım. Şu bana yaşattıklarınızın bana ve bebeğime daha fazla zarar vermesini istemiyorum.
Uzatırsam buna da demagoji diyeceksiniz.
Haklısınız hep ciddi şeyler konuşulmaz, ama tüm sayfalar dolusu da face deki yazışmalarınız buralara uzatılmaz.
Sanırım ben yanlış biliyorum. Silin hanımefendi beni listeden. Bundan sonra gireceğimi sanmıyorum.
Bugüne kadar bana kattığınız şeyler için çok teşekkür ederim.
Tüm iyi dileklerim sizinle.
boşverin keyfimizi kaçırmıyalım bizlerden keyiflisimi var Allah aşkına hamileyizzzz bizzz :))))17+3 oldu bugün bebeğim... bebeğiniz hareket etmeye başladı mı... benim bazen kanat çırpması gibi şeyler oluyor ama doktorum bebek değil o dedi moralim bozuldu...offfff ne zaman hissedeceğim yaaaa..........
evet değil mi ya...gaz hareketi farklı oluyor,ısrarla bebeğim o birkere dedim zaten son randevuda,güldü doktorum...bebeğim işte bebeğim :))))
áranizda idrara sik sik cikan cokmu ben uykuda bile uyanip idrara cikiorum buda benim guzel uykumun kacmasina sebep oluoo cok su icmektenmi kaynaklanio
bir de başka dilde ask diye bir film var arkadaşlar. ona da güzel diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?