2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar avatara giden oldumu
biz cumartesi gidecektik yer kalmamıştı
pazara alalım dedik
sadece önlerden bikaç yer kalmış
çok merak ediyorum, gidenler anlata anlata bitiremiyor
en iyisi hafta içi akşam gitmek

bizde dun gıttık butun seanslar dolu malesef giremedık saatı en uygun olan fılma cı aşk tı girdigimize girecegıme pişman olduk bence tamamen fıyasko bı fılm coks acmaydı yaaaa valla verdgm paraya acıdm

kız salgamı alana kadar tursu suyuda bulurum herhalde..
ben üşengeçlikten almaya fln gidemiyorum
aslında süper bi tursucu var bakırköyde bilirsiniz belki.. meydanda sol tarafta

offf ben biliyorum orayı. dersanaye giderken önünden geçerdik hep ağzım sulanırdı.
içim bir hoş oldu valla

cinsiyeti belli oldumu canim.bendede oluyor o kanat cirpmasi gibi zaten öyle olurmus yani bu sekilde hissedebilirmisiz.bence bebegindir

evet bendede kanat çırpması gibi oluyor canım gaz hareketlerini bilmeyecek ne var ayırt edebiliyoruz bebeğimi ben hissediyorumm

Bnmde ılk defa cnm tursu ıstedı kızlr sayenzde aslnda tursu hastasydm hamıle oldum tursudan tıksınmeye basldm mıdemdede yıyemyrdm suyunuda ıcemyrdum kııı cok severım bugn sankı ıstedı ama ben yedıktn ıctkden sonra mıdemdn olyrm

su ice ice bi hos oldumdelikafadulden

günde 2 litre içmek lazımmış hamileykende
önceden olsa 3 lt ye kadar içerdim
ama şimdi almıyor miğdem
1-1,5 lt yi geçemiyorum
ama son kontrolümüzde bebeğin sıvısı iyi dedi doktor

kız salgamı alana kadar tursu suyuda bulurum herhalde..
ben üşengeçlikten almaya fln gidemiyorum
aslında süper bi tursucu var bakırköyde bilirsiniz belki.. meydanda sol tarafta

ne bileyim bakkal falan varsa etrafta diye dedim
cık bakırköyü hiç bilmem

bir de başka dilde ask diye bir film var arkadaşlar. ona da güzel diyorlar

evet bendede kanat çırpması gibi oluyor canım gaz hareketlerini bilmeyecek ne var ayırt edebiliyoruz bebeğimi ben hissediyorumm

evet değil mi ya...gaz hareketi farklı oluyor,ısrarla bebeğim o birkere dedim zaten son randevuda,güldü doktorum...bebeğim işte bebeğim :))))

en son 2012 filmine gittim,kıyamet falan, baya bi içim fena oldu aslında kasvetli şeyler izlememk lazım

áranizda idrara sik sik cikan cokmu ben uykuda bile uyanip idrara cikiorum buda benim guzel uykumun kacmasina sebep oluoo cok su icmektenmi kaynaklanio

Gören oldumu bunuuu :gitme:

size cevap vermem buradakı arkadaslarımında sınırlerını bozdugundan yazacagınız herseye son cevabım olarak kabul edın lutfen.. sşlecegım zamanı yazdımm tekrar tekrar lıste duzenlemek ıstemıyorum.. demagoji demedım ama aslında olabılır ne dıyeyımm.. emegınıze gercekten saygı duyuyorum ama keske ugrasmasaydınızz.. bosu bosun avakıt kaybı bıze laf anlatmak. ne hıkmetse bı sızı yanlıs anladım bu forumda demekkı hepımızde var bı problem sıze sorunsuz hamılelıkler dılıyorum allah bebegınızı saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın umarım ıyı bır evlat olur.. hoscakalınn.. egerkı mutsuzsanız burda gercekten gırmeyın bencede bosuna sınrılerınızı bozmanıza sebep olmayalımm..

niye canım bebek olabilir.bende geçen haftadan bu yana seyirme gibi hissediyorum.hatta perşembe doktora gittiğimde doktor kendisi sordu hissetmeye başladınmı diye.

evet değil mi ya...gaz hareketi farklı oluyor,ısrarla bebeğim o birkere dedim zaten son randevuda,güldü doktorum...bebeğim işte bebeğim :))))

ana benim dktorda habire gittiğimde hadi artık şu bebeği hisset yaf dedi ama artık hissediyorum geçen daemona hediye almaya giderken caddenin ortasında durdum eşime bağırıyorum hissettim hissettim diye ay ama çok güzeldi yaffff:icecream:

bir de başka dilde ask diye bir film var arkadaşlar. ona da güzel diyorlar

ben kanama yaptım 2.ayın sonunda o sebeple benim pek fazla dışarı çıktığım yok maalesef, ama arkadaşlar gitti beyenmişler, ben onu değilde acı aşkı merak ediyorum,ona giden var mı?

Stella avatar ıda çok iyi demiyolar.. benim eşim film manyağı emin ol her gün kesin bir iki film izler acaip takip eder ben sıkılırım. ama dedim nasıl bu film fiyasko çıktı diyolar. okdar para harcanmış bide. biz çoğu filmi indiriyoruz netten kociş saolsun. biliyo bu işleri dvd kalitesinden bile güzel oluyo. çok nadir sinemaya giderim böyle güzel bi film olursa. mesela ben new moon a gidemedim. kociş sinemalık değil indircem dedi bekliyorum halaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…