2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
áranizda idrara sik sik cikan cokmu ben uykuda bile uyanip idrara cikiorum buda benim guzel uykumun kacmasina sebep oluoo cok su icmektenmi kaynaklanio

ay evet tuvalet deme bana yaaa.ben de cok sik cikiyorum.disari cikamaz oldum bu yuzden yaa.sanki simdi patliycakmisim gibi geliyor ama gittigimde az bisey.

pardon canim,gormemisim,hosbulduk.nasilsin?

ben tursu yedim dun gece ve yattim,sabahin 5-30-da ayaktaydim canim suuu istiyodu coook.ama tembelligimden gidip icmedim susuz kaldim :)))

ben artık yanıma su koyuyorum yatarken. her gece wc ye kalkıp yatağa gelincede suyumu içiyorum. sonra gene aynı fasıl delikafadulden
böyle bir kısır döngü içine girdik

ŞEKERLER
BEN ÇIKIYORUM
BUGÜN PEK UZAK KALDIM AMA
ıNŞALLAH YARIN TELAFı EDERıM
KENDıNıZE ıYı BAKIN ıYı AKŞAMLAR

ÜZMEYıN CANINIZI
ÜŞÜTÜRSÜNÜZ PATLICANINIZI lülülülülülü

tabiki canım :))) göreceli bişi bu.herkes beğenmicek diye bi kaide yok :))) istiyosan git tabiki :))))

kızlar avatara giden oldumu
biz cumartesi gidecektik yer kalmamıştı
pazara alalım dedik
sadece önlerden bikaç yer kalmış
çok merak ediyorum, gidenler anlata anlata bitiremiyor
en iyisi hafta içi akşam gitmek

canım biz cumartesi 00:30 seansına gittik.güzel film bence.çok para harcandığı belli.bir ara da korktum acaba bebeğim sesden falan etkilenirmi diye?CADIARZU

Tursu tursu dediniz canim tursu cekti offf burda turkiyeninki gibi tursu yokki buranin tursulari tatli ahhhh canim turkiyem simdi trde olcaktim valla tum gunumu carsida yemekle gecirirdim

ben artık yanıma su koyuyorum yatarken. her gece wc ye kalkıp yatağa gelincede suyumu içiyorum. sonra gene aynı fasıl delikafadulden

ÇİİİİŞŞŞŞŞŞ liiiiiiiiiiiiiiiiiii

:roflol::roflol::roflol:
bu laf nerden aklına geldi esmer

kızlar özellikle son 3 ayınızda turşudan tuzdan uzak durmalıyız
sonra balon gibi şişer kalırız

aynen bende su icmeye ayri kalk,tuvalete ayri.akannehirfenalik geciriyodum artik.simdi yanima suyu koyuyorum.cok da su ictigimden benim icin iyi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…