2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
áranizda idrara sik sik cikan cokmu ben uykuda bile uyanip idrara cikiorum buda benim guzel uykumun kacmasina sebep oluoo cok su icmektenmi kaynaklanio

ay hiç sorma sabahı sabah yapıyorum tuvalette,gün geçtikçe dahada artıyo

áranizda idrara sik sik cikan cokmu ben uykuda bile uyanip idrara cikiorum buda benim guzel uykumun kacmasina sebep oluoo cok su icmektenmi kaynaklanio

bende en az 1 kere kalkıyorum malesef yapılacak birşey yok
su içmesek de olmuyor mecburen tuvalet molası vereceğiz.

Gören oldumu bunuuu :gitme:

canım kabak tatlısı hakkında hiçbir bilgim yok
ben yiyiciyim, kaynanam güzel yapar. o da nasıl yapıyor bilmiyorum.

bu arada bende sinemaya gidemiyorum :S domuz gribi korkusundan kalabalık sonuçta. dikkat edin hamişler :))))

önceden 2 kereye kadar kalkıyordum
uyku diye birşey kalmıyordu
son 3 haftadır yatmadan yaklaşık 3 saat öncesinden sıvı almıyorum
daha rahatım

cnm bnmde cok sık gelıyor hatta dun sınemada rezıl oldm zor tuttm kendımı kac kere gıttm yaaa ama ben cok su içemyrm bilee

ay hiç sorma sabahı sabah yapıyorum tuvalette,gün geçtikçe dahada artıyo

bende fenayım o konuda...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
birde su içmeye özen gösterelim.. idararınız koyuysa su tüketmediğimizdenmiş. sonucta iki canlıyız saatte bir wc ye de taşınsak içelim. mesela benım pc nin yanında 1 litre su var. sürekli elimde.. unutuyorum yoksa:)

ben kanama yaptım 2.ayın sonunda o sebeple benim pek fazla dışarı çıktığım yok maalesef, ama arkadaşlar gitti beyenmişler, ben onu değilde acı aşkı merak ediyorum,ona giden var mı?

WALLA COK SACMA GEREKSIZ BİR FİLMDİ BENM SAHSI FIRKM COK SINR OLDM VERDIGM PARAYA ACIDM OTURP EVDE ESKI TURK FILMLERINDN BIRI IZLESEM DAHADA GUZEL OLRDU BNCE:d

pardon canim,gormemisim,hosbulduk.nasilsin?

ben tursu yedim dun gece ve yattim,sabahin 5-30-da ayaktaydim canim suuu istiyodu coook.ama tembelligimden gidip icmedim susuz kaldim :)))

hehehe hay allahım kaydirigubbakcemile3

kankimi üzmeyin nan,ben sana bi tane daha patik örcem hemide davşannıkaydirigubbakcemile3

benim eşim dün saydı tam 12 defa lavoboya gitmişim çok utandım ahada ben çıkıyorum eşim yolda ancak yemek hazırlarım relax arkadaşlar miniklerinizi öpüyorummm mucukkk

canım ilk defa kötü bir yorum duydum
eşimde sürekli film indirir takip eder bulursak
hatta yurt dışından 3 boyutlu gözlük siparişi bile vermişti
linki varsa 3 boyutluda dahil bizde evimizde izleriz
ama bu film için çok övgü duyduk
bakalım inşallah beğeniriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…