áranizda idrara sik sik cikan cokmu ben uykuda bile uyanip idrara cikiorum buda benim guzel uykumun kacmasina sebep oluoo cok su icmektenmi kaynaklanio
áranizda idrara sik sik cikan cokmu ben uykuda bile uyanip idrara cikiorum buda benim guzel uykumun kacmasina sebep oluoo cok su icmektenmi kaynaklanio
Gören oldumu bunuuu :gitme:
leylacim hosgeldin dedim ama görmedin sanirim
ben tursu yedim dun gece ve yattim,sabahin 5-30-da ayaktaydim canim suuu istiyodu coook.ama tembelligimden gidip icmedim susuz kaldim :)))kızlar canım pancar turşusu istiyor
ay hiç sorma sabahı sabah yapıyorum tuvalette,gün geçtikçe dahada artıyo
ay hiç sorma sabahı sabah yapıyorum tuvalette,gün geçtikçe dahada artıyo
ben kanama yaptım 2.ayın sonunda o sebeple benim pek fazla dışarı çıktığım yok maalesef, ama arkadaşlar gitti beyenmişler, ben onu değilde acı aşkı merak ediyorum,ona giden var mı?
pardon canim,gormemisim,hosbulduk.nasilsin?
ben tursu yedim dun gece ve yattim,sabahin 5-30-da ayaktaydim canim suuu istiyodu coook.ama tembelligimden gidip icmedim susuz kaldim :)))
size cevap vermem buradakı arkadaslarımında sınırlerını bozdugundan yazacagınız herseye son cevabım olarak kabul edın lutfen.. sşlecegım zamanı yazdımm tekrar tekrar lıste duzenlemek ıstemıyorum.. demagoji demedım ama aslında olabılır ne dıyeyımm.. emegınıze gercekten saygı duyuyorum ama keske ugrasmasaydınızz.. bosu bosun avakıt kaybı bıze laf anlatmak. ne hıkmetse bı sızı yanlıs anladım bu forumda demekkı hepımızde var bı problem sıze sorunsuz hamılelıkler dılıyorum allah bebegınızı saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın umarım ıyı bır evlat olur.. hoscakalınn.. egerkı mutsuzsanız burda gercekten gırmeyın bencede bosuna sınrılerınızı bozmanıza sebep olmayalımm..
kankimi üzmeyin nan,ben sana bi tane daha patik örcem hemide davşannıkaydirigubbakcemile3
tabiki sen birde 17.haftandasin.ben 16 yken hissediyorum.gaz ayri oluyor o cirpinma ayri.evet bendede kanat çırpması gibi oluyor canım gaz hareketlerini bilmeyecek ne var ayırt edebiliyoruz bebeğimi ben hissediyorumm
Stella avatar ıda çok iyi demiyolar.. benim eşim film manyağı emin ol her gün kesin bir iki film izler acaip takip eder ben sıkılırım. ama dedim nasıl bu film fiyasko çıktı diyolar. okdar para harcanmış bide. biz çoğu filmi indiriyoruz netten kociş saolsun. biliyo bu işleri dvd kalitesinden bile güzel oluyo. çok nadir sinemaya giderim böyle güzel bi film olursa. mesela ben new moon a gidemedim. kociş sinemalık değil indircem dedibekliyorum halaaaaa
WALLA COK SACMA GEREKSIZ BİR FİLMDİ BENM SAHSI FIRKM COK SINR OLDM VERDIGM PARAYA ACIDM OTURP EVDE ESKI TURK FILMLERINDN BIRI IZLESEM DAHADA GUZEL OLRDU BNCE:d
kankimi üzmeyin nan,ben sana bi tane daha patik örcem hemide davşannıkaydirigubbakcemile3
iyiyim canim sen nasilsin yoktun kac gündür hersey yolunda degilmipardon canim,gormemisim,hosbulduk.nasilsin?
ben tursu yedim dun gece ve yattim,sabahin 5-30-da ayaktaydim canim suuu istiyodu coook.ama tembelligimden gidip icmedim susuz kaldim :)))
benim eşim dün saydı tam 12 defa lavoboya gitmişim çok utandım ahada ben çıkıyorum eşim yolda ancak yemek hazırlarım relax arkadaşlar miniklerinizi öpüyorummm mucukkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?