- Konu Sahibi daemon
-
- #22.321
HOŞGELDİN LEYLA İYİYİZZZ BİZ SEN NSLSINNNNNN:ecrin_bebek:
hosgeldın leylacımm senın hedıyerını verdım ama sanırım yılbasından sonrakı hafta elınde olcak ee yenı yıl hedıyesı yenı yılda verılır dımı kendımı nasıl aklıyorum ama heh ehehehehe
bende yarın sorcam canım benımkının rengı koyulastı ve acayıp yogundu bugune kadar bırde tortulu yarın sorucam bakalım sanada bılgı verırımmerhabalar kızlar yaa ben bugun dr u arıyıp sorcaktım ama cekındım bu sarı akıntı neyın nesı sızdede oluyormu tekrar soruyorum ama napıyım yaa pazartesıye kadar mecburum beklemeye cok acıl durum olmadıkca tabıkı
tesekkur ederim canim.
o siteden mi gonderdin? yani eger teslim gecikirse kendim gidip alicam da bileyim nereye geldigini.yuzsuzluk dizboyu bende yahuuuukaydirigubbakcemile3
hosgeldıınnnbende geldim.sositosositoherkese iyiaksamlar
bende yarın sorcam canım benımkının rengı koyulastı ve acayıp yogundu bugune kadar bırde tortulu yarın sorucam bakalım sanada bılgı verırım
ben yuzsuz sen yuzsuz nolcak halımız yok canım ptt kargoyla gonderdım
ay allah razı olsun ıyı denk geldın valla yoksa catlayıverıcem orta yerımden koyu derken kahverengı falanmı oldu benımkısı acık sarı boyle pelte gıbı:1shok:
hosbuldukhihoyyythosgeldıınnn
benimde hamileligimin basinda oldu.dr a gittim ve vajina tableti verdi.yok canım tuhaf bı renk oldu yesılımsı dıyolar ya öle gıbı bırde tortulu sekılde dokuluyo resmen ama bugun daha ıyı gıbı yarın sorucam ogleden sonra gıtcem doktora aksama ben gelınce foruma yazarım buralarda olmazsan sen geldıgınde bana ozelden msj at belkı ben unutabılrıım cunkı ordan yazarım son durumu
yok canım tuhaf bı renk oldu yesılımsı dıyolar ya öle gıbı bırde tortulu sekılde dokuluyo resmen ama bugun daha ıyı gıbı yarın sorucam ogleden sonra gıtcem doktora aksama ben gelınce foruma yazarım buralarda olmazsan sen geldıgınde bana ozelden msj at belkı ben unutabılrıım cunkı ordan yazarım son durumu
canım bence sen eşini dinle gitme... mahkemeden sonra ablan yanına gelsin buluşup gidin... sürekli telefonla taciz et için rahat etmicekse ama gerileceğin ortamlardan uzak durmalısnbir degıl adamın hayata gelmesı zaten baslı basına bı hata dıyorum ben amaaann bak ya onun yuzunden kramp gırdı yıne kasıklarıma o adamı benım elıme verecekler cezasını ben verıcem ama olmuyo ıste
evet bırde o var ama normal akıntıyı kokusuz ve koyu renk olmazsa cok onemlı degıl dıyolar ben yınede sorar solerım sana ama endıselenmetamam canım anladım.bı sorda rahatlayalım yaw stres yaptım kendıme aramayada cekınıyorum dr u.normal hamılelık akıntısı derse rahatlarım bıraz pazartesıye kadar.gıdıncede sorarım benım durumu .tabı yınede herkesın akıntısı farklı olabılır dımı.lmaz:
canım bence sen eşini dinle gitme... mahkemeden sonra ablan yanına gelsin buluşup gidin... sürekli telefonla taciz et için rahat etmicekse ama gerileceğin ortamlardan uzak durmalısn
bende de sari akinti canim.boooole beyazzla karisik sari koyu kivamli.gunluk pedim sapsari oluyo.bazen hafif yesile benziyo.oyle yani.normal o akinti,merhabalar kızlar yaa ben bugun dr u arıyıp sorcaktım ama cekındım bu sarı akıntı neyın nesı sızdede oluyormu tekrar soruyorum ama napıyım yaa pazartesıye kadar mecburum beklemeye cok acıl durum olmadıkca tabıkı
hosgeldin.nasilsin?bende geldim.sositosositoherkese iyiaksamlar
bende yarın sorcam canım benımkının rengı koyulastı ve acayıp yogundu bugune kadar bırde tortulu yarın sorucam bakalım sanada bılgı verırım
ben yuzsuz sen yuzsuz nolcak halımız yok canım ptt kargoyla gonderdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?