2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlarrrrrrrrrrrr 5 AYLIK OLMUŞUMMMMMMMMMMMMMMM delikafadulden

Ayy allah bidaha yaaştmasın ben nasıl korktum burdan
Sen nasıl oldun kimbilir görünce
Canım yaaaa

günaydın güzel annişler...

Valla öleee.. Ben bide bebişin ağırlığını hissediyorum artık
Mesela yataktan kalkarken eğilip doğrulurken falan sanki benle beraber oynuyo yerinden karnımda, yada bana öle geliyo kaydirigubbakcemile3

evet yaa benimde öyle oluyor.. çoğunluklada eğilip kalkarken çok zorlanıyorum bazen...

Dileğimizin zilli kızı midesine su doldurmuş canım onu konuşuyoduk

nasıl başarmış onu cadı ya,bak şimdi evham yaptım acaba bendede öle bişi olablirmi diye zaten 3 gündür seyreme kıpraşma çok az var yok denecek kadar of

ayy büyümüş annesi bebeğin ne güzel maşallah

ayy çok şükür yaa
bide sağlıklı bir şekilde doğursamda rahatlasam vallahi..
2 düşüğün üstüne bu bebiş bana ilaç qeliyor
bu kadar büyümesine bile çok şaşırıyorum
:Saruboceq:

yaa evet bunlar zaten suda yaşıyorlar, nasıl olmuş anlamadım, ilginç birşey. ama aklımızda bulunsun, bize de olursa korkmayız!

evet aslında normal bi durum ama benimki biraz fazlaca su yutmuş nerdeyse midesinin yarısı su ile dolmuş boşaltamasaydı müdaha ederlerdi bebk kendiliğinden boşaltamazsa bi sorun olduğunu gösteriyormuş fakat ALLAHA şükür o gergin bekleyiş sonrası boşalttı kendiliğinden şu zilliyi bi an önce sağlıklı bi şeklide kucağıma alsaydım ALLAHIMMMM ömrümden ömür gidiyor her seferinde ona bişey olucak diye ya kızlar iki dakkada piskolojim bozuldu neler düşünüyorum bi bilseniz bebeğimi almaya kalkarlarsa nasıl kaçarım planları yapıyorum okadar yani :gitme: ama ALLHA şükür bişey olmadı zaten okadar ciddi bi durumda değilmiş

çok geçmiş olsun canım:Saruboceq:

nasıl başarmış onu cadı ya,bak şimdi evham yaptım acaba bendede öle bişi olablirmi diye zaten 3 gündür seyreme kıpraşma çok az var yok denecek kadar of

şımarık işte ne olucak kaydirigubbakcemile3 canı sıkıldı heralde kaydirigubbakcemile3 sen neden tellaş yapıypsunki hem olsa bile normal bi durum kendliğinden boşaltır merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…