2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

amanınnnn ne süpris ama...bizim kide öyle olmasın sakın ne kadarlık senin sıpa

ozamn erkektir o asya sen almaya başla kıyaftlerini hehehehe

dılek görsen patık ördüm suanda yelek örüyorum beyaz ve sarı kullanmıstım
kız olsada gıyer erkek olsada gıyer dıye düşündüm
ama gıdıp hemen mavı ıp alıpo yenıden örücem
yelek cok az kaldı bıtınce patıklerle eklıcem resımlerını :hulya:

teşekkürler canım ay sorma ne susamak ne susamak nerdeyse midesinin yarısı su ile dolmuş görende aç bırakıyoz bişey vermiyoz sanıcak kaydirigubbakcemile3

neyse allahtan doldurdugu gıbıde bosalttı mıdeyı akıllı kız o annesı.pekı canım nasıl gordu dr detaylı ultrasonmu yapmıstı

Günaydın güzel anneler ve tatlışşş bebişş lerrr :)Hepinize en az bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alacağınız zamandaki kadar güzel gececek mutlu bir yıl diliyoruummm

neyse allahtan doldurdugu gıbıde bosalttı mıdeyı akıllı kız o annesı.pekı canım nasıl gordu dr detaylı ultrasonmu yapmıstı

detaylı derken herzmanki ulturasyon işte canım ama görülmiek gibi değildiki kocaman simsiyah bişey var karnında doldurmuş kıpırdaamıyor bile bizede gösterdi biz çok heyecanlandık tabi ama neyseki boşalttı eğerki çocuk kendiliinden boşaltamıyorsa 12 parmak bağırsağından bi problem tıkanıkık olduğunun gösteresiymiş ve çok az rastlanan bi hastalıkmış ki ALLAHTAN öle bişey çıkmadı

arkadaslar ben sımdılık cıkıyorum bırseyler atıstırayım
sımdıden huzurlu mutlu sevgı dolu bebeklerınınz ve ailenızle mutlu yıllar gecırmanızı dılerım.. neselı yıllar..

ekle canım ekle bizde örnek alırız ne güzel bizde sanki hisseder gbi dha hamile kalmadan önce hep kız yelekleri ördü annem ben etek aldım annem küçük bi kapri bi görsen hihoyyyt herşeyin küçüğü güzel ya aslında fazlada yünlü ufak bişey ördürmek istemiyorum nasıl olsa yaz çocuğu olucak inşallah

cok sukur ya valla ınsan zaten cok endıselı oluyor su gunlerde bıde boyle bısey ınsanı dahada endıselendırıyor.ne yapcaz 5 bucuk ay bılmem valla ayda 1 cagırıyor dr lar.yandık yanı sabır tasına donucez.bende pazartesı gıdıcem dr a cok sabırsızım merak endıse ne ararsan var yanı durum vahım bende.

amanınnnn ne süpris ama...bizim kide öyle olmasın sakın ne kadarlık senin sıpa

pipisinin resmini albümüne yerleştirmiştim bile :) ondan geçtim babası oğlumun pipisini arkadaşlarıma götürüp göstercem dir tutturmuştu öylece kaynamıştı konu dur bi emin olalım demiştik :) şimdide kız çıkıyo usg görüntülerinde bugün 14+5 olduk canım bakalım hafta sonu tekrar bakcaz cinsiyetine :) ama benim oğlan kıza döndü :) hayırlısı olsun inşallah ama benimde eşiminde gönlü hep kızdan yana gerçi oğlanada alıştırmıştık kendimizi :)

o Minik bedenler ALLAHA emanet canım sen içini ferah tut hiç korkma ben eminimki annesini üzücek bişey yapmaz hayata sıkı sıkı tutunutlar sen yeterki moraliini yüksek tut üzülme ALLAH bebeğinede sanada şifa versin ben biraz kestireyim erken kalktım kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…