- Konu Sahibi daemon
-
- #23.561
bu arada herkese bebişleriyle mutlu yıllaaaarrrrrrr
kızlar bu arada benim oğlan kız çıktı :))) iki ayrı dr a gittim ikiside erkek dedi biri pipisinin resmini bile çekti bana verdi ama dün tekrar kontrole gittiğimde bu erkek deyil bütün görüntüler kızı gösteriyo dedi oysa 3 haftadır oğlum oğlum die seviom karnımı şimdide kıza döndük hem oğlum hem kızım var gibi hissediyorum
ozamn erkektir o asya sen almaya başla kıyaftlerini hehehehe
teşekkürler canım ay sorma ne susamak ne susamak nerdeyse midesinin yarısı su ile dolmuş görende aç bırakıyoz bişey vermiyoz sanıcak kaydirigubbakcemile3
çok tatlıııı gerçektennn :) bu arada günaydın gebişler....
yaaaaaaa bebişim hadi tekmele yaaaaaa =((
benimkinde de 2 günür tık yok yaaaaaaa offfffffff
neyse allahtan doldurdugu gıbıde bosalttı mıdeyı akıllı kız o annesı.pekı canım nasıl gordu dr detaylı ultrasonmu yapmıstı
Günaydın güzel anneler ve tatlışşş bebişş lerrr :)Hepinize en az bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alacağınız zamandaki kadar güzel gececek mutlu bir yıl diliyoruummm
ne oldu bu bebişlere anlamıorum yaa
elhamraa nın bebişide bikaç qündür hiç denilecek kadar az oynuyormuş:bbo:
ya ben çok meraklanıyorum ama yaa :gitme:
dılek görsen patık ördüm suanda yelek örüyorum beyaz ve sarı kullanmıstım
kız olsada gıyer erkek olsada gıyer dıye düşündüm
ama gıdıp hemen mavı ıp alıpo yenıden örücem
yelek cok az kaldı bıtınce patıklerle eklıcem resımlerını :hulya:
detaylı derken herzmanki ulturasyon işte canım ama görülmiek gibi değildiki kocaman simsiyah bişey var karnında doldurmuş kıpırdaamıyor bile bizede gösterdi biz çok heyecanlandık tabi ama neyseki boşalttı eğerki çocuk kendiliinden boşaltamıyorsa 12 parmak bağırsağından bi problem tıkanıkık olduğunun gösteresiymiş ve çok az rastlanan bi hastalıkmış ki ALLAHTAN öle bişey çıkmadı
ne oldu bu bebişlere anlamıorum yaa
elhamraa nın bebişide bikaç qündür hiç denilecek kadar az oynuyormuş:bbo:
ya ben çok meraklanıyorum ama yaa :gitme:
amanınnnnne süpris ama...bizim kide öyle olmasın sakın ne kadarlık senin sıpa
cok sukur ya valla ınsan zaten cok endıselı oluyor su gunlerde bıde boyle bısey ınsanı dahada endıselendırıyor.ne yapcaz 5 bucuk ay bılmem valla ayda 1 cagırıyor dr lar.yandık yanı sabır tasına donucez.bende pazartesı gıdıcem dr a cok sabırsızım merak endıse ne ararsan var yanı durum vahım bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?