2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nasıl başarmış onu cadı ya,bak şimdi evham yaptım acaba bendede öle bişi olablirmi diye zaten 3 gündür seyreme kıpraşma çok az var yok denecek kadar of

aynen benimkide şu 3 qündür hiç denilcek kadar bile
kımıldaması yOk çok meraklanıyorum yaa senağlama

hanımlar günaydın bebegımın cınsıyetı %80 erkek ama %20 yanılma payı olabılırmıs
ama esımde erkek o erkek dıyor ) hayırlısı olsun hersey önce saglıklı vatana mıllete aileye faydalı bır ınsan olsun saglıklı olsun bahtı güzel olsun kız erkek ayrım yapmam valla

ahuhayat, asyam21, cosmopoli+, gunesim, leach, lovfun, shadowhearts, suulee kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile yukarıya çıkın bakim nerlerdesiniz

ben diğer konuları inceliorum burdaim canım =D

benim oğluş %100 erkek dedi dr yanılma payın bile yok dedi
arsız bacaklarını her qittiğimizde kocaman açıo

slm kızlaaarrrrr ben geldim 20 gün aradan sonra ammada şey kouşmuşsunuzdur cesaret edipte geçmişe dönemedim doğum zamanına kadar ancak çıkabilirdim heralde :) hepiniz iyisiniz diye umuyorum ters giden bişi yok dimi herkes iyi bebişler iyi bir,ler, bana önemli haberleri versiinnnn

16 +4 ama doktor tam emın olmadan söylemek ıstemıyor sanırım
2 hafta sonra kesın bellı olur dedı.
ablam doktorun yanında calısıyo dıyor erkek ama yınede doktor emın olmak
ıcın kesın demıyor dıyo

saolu kızlar fazlas sürüklememe gerek kalmado çıktınız hemen kaydirigubbakcemile3 benim kızım hakkındada kesin gibi konuştu hemde iki kez sorum kızz dedi olabilir demdi yani

slm kızlarr benımde karnım aagrıdıda uzandım bıraz.

ay kızlar tickerime baktığımda 5. aya qirdiğimizi qörüyorum ya
nasıl mutlu oluyorum anlatamam yaaaaaaaaa hihoyyyt

kızlar bu arada benim oğlan kız çıktı :))) iki ayrı dr a gittim ikiside erkek dedi biri pipisinin resmini bile çekti bana verdi ama dün tekrar kontrole gittiğimde bu erkek deyil bütün görüntüler kızı gösteriyo dedi oysa 3 haftadır oğlum oğlum die seviom karnımı şimdide kıza döndük hem oğlum hem kızım var gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…