- Konu Sahibi daemon
-
- #26.901
selam kızlar bnde medicana çamlıca hastanesi sibel hanıma gidiyorum doğum yeni yıl zammıyla normal:1250tl
sezaryen:2250tl +epidural istersen +470tl weriomuşsun.
sibel hanımdan çok memnunum ama benim sıkıntım doğum konusunda normal doğum istiyorum fakat ocak anneleri topicine bakarsanız 35i doğurmuş we yalnızca 2 normal doğum war hastaneler artık sezaryen mafyası olmuş durumda son anda hadi sezaryen demelerinden korkuyorum. umarım sibel hanım beni sezaryene mahkum etmez... hepinize hayırlı doğumlaropuyorumnanaktan
ay evet benimki de ole diyor yaa.henuz kucuk olcemiyoruz diyeeee.bi de eski olmasa da fonksiyon meselesi var.cep telefonu alirken de eski olmasa da birinde diyelim ki kamera 5mp,digerinde 3.2 ama fiyatlar ayni.ondan da olabilir ne dersin :))) bu fonksiyonu yok heralde bizimkilerde.ama gittigi yer eski bir hastane de degil,hersey yepyeni.LEYLACIM BENİMDE GRAMI VERMİYOR ONDAN MI ACABA
HENÜZ KÜÇÜK DİYOR
lmaz:
iyi geceler kızlar bir bakayım dedim birazdan cıkıp arkadaşlarımıza gidecez.
asyam oğluşunu tebrik ederim.. süper..
zeyhatcım bu arada sen ilk sayfadaki listeye bakmadın galiba son zamanlarda, cinsiyetlere..kaydirigubbakcemile3
valla en son dün kızlar 24 / 19 fln öndeydi.. sonra birkaç oğluş geldi şimdi başabaş gibi olmuşlardır herhalde kaydirigubbakcemile3
yani bizim kızlar fena cıktı eylülde ehehehaklinialirimsmile
tsk ederım arkadasım ..bu bebegı 4 sene bekledım. kızmda olsa oglumda olsa cok sevınırdım.
hepımız ıcın herseyın hayırlısıD
gorusuruz canim.aaa ben gelene kadar zeyhat gitmiş.. hehhehee
neyse ben de cıkıyorum kızlar.. çıkıyoruz şimdi..
öpüyorum hepinizi
evet yaaa ama zama cok hizli geciyor bilmem belki de benim icin oyle.az kaldi kucaklamaya minikerimizi.cok saol leyla bır an önce zman gecsede kucaklarımza alsak keske :)):ecrin_bebek:
:lepi:yok canım bakmadım minik cadılar demek oğlanalrı sollamış ben hep erkek haberine ratladım leyla hariç ondan böyle düşündüm demekki :)
tsk ederım özge .. burdan duyurulur benden cok ıyı kaynana olur valla
hıc bıseye karısmaz sınırlı deyılım hatta gelınım bana fırca bıle cekebılır :))
Kızlar doğum hepimizin korkusu şimdiden bende strese giriyorum eşimde bana kızıyo herkes nasıl doğuruyosa sende doğurursun korkma dua et diyo ben de normal doğumu çok istiyorum inşallah normal doğum olur hepimizinki sağlıkla epidural anestezi ile benim amcamın hanımı normal doğum yaptı oda ıkınamamış hissetmediği için ıkınma problemi çekmiş sonra bebeği vakumla çekmişlerdi bakalım hayırlısı olsun hakkımızda...
evt özgecaycim kizlar baskin cikti.sanirim kizlar yine önde:ecrin_bebek:iyi geceler kızlar bir bakayım dedim birazdan cıkıp arkadaşlarımıza gidecez.
asyam oğluşunu tebrik ederim.. süper..
zeyhatcım bu arada sen ilk sayfadaki listeye bakmadın galiba son zamanlarda, cinsiyetlere..kaydirigubbakcemile3
valla en son dün kızlar 24 / 19 fln öndeydi.. sonra birkaç oğluş geldi şimdi başabaş gibi olmuşlardır herhalde kaydirigubbakcemile3
yani bizim kızlar fena cıktı eylülde ehehehaklinialirimsmile
ben muhtemelen normal doğum yapamıcam.cünkü astım nefes darlığı ve nefes açlığı var bende.korktuğum zaman nefes almakta gucluk cekiyorum.oksijen maskesi ile bu durumu kurtarabilirler belki ama o anda nefesim de kesilirse sancılar bir yandan korku bir yandan iyice kötüleşirim diye cok korkuyorum.henüz düşünmek için erken ama bile bile de cesaret edemiyorum normal doğuma..
amin canim. benimde insaallah normal olur.esracim simdiden beynine yerlestirme korkuyu.ne kadar korkarsan o kadar aci cekermissin.her sey beyinde bitiyor biliyorsun.kendini normal doguma hazirla.cekecegimiz agri sadece dogururken hic birsey hissetmiyormussun.geneli böyle söylüyor.korkmanin bize faydasi olmayacak eninde sonunda bir sekilde cikacak artik bunlar.hepimiz Allaha emanetiz.Rabbim hepimizi bir avaz da doguttursun.:Saruboceq:Kızlar doğum hepimizin korkusu şimdiden bende strese giriyorum eşimde bana kızıyo herkes nasıl doğuruyosa sende doğurursun korkma dua et diyo ben de normal doğumu çok istiyorum inşallah normal doğum olur hepimizinki sağlıkla epidural anestezi ile benim amcamın hanımı normal doğum yaptı oda ıkınamamış hissetmediği için ıkınma problemi çekmiş sonra bebeği vakumla çekmişlerdi bakalım hayırlısı olsun hakkımızda...
:a015:canim sende kendine ve minigine iyi bakneyse cancagızlarım ben cıkıyorum sener senın fılmı var onu ızlıcem kendınıze mınıkleırnıze
ıyı bakın ıyı kasamlar:CüvCüv:
sılam canım ilk doğumu sezaryen yapanların ikincisi de çok çok büyük ihtimal sezaryen olması gerekiyor diye biliyorum. sen yine de sorarsın doktoruna. bak benim doktorumun şöyle bir yazısı var okuyabilirsin;Slm kizlar bakiyorumda konu gene doguma gelmis bence simdiden dusunup kendinize bosuna stres yapmayim benim ilk oglumda dogum tarihi 5 gun gecti bekledim normal olucak diye ve son ana kadar hersey normaldi ve nisan kanamam geldi hastaneye gittik ve doktor kontrol etti hemen sezeryana aldilar 1 saat icinde sezeryan ameliyati oldum.
Ben bile birsey anlamadim neye ugradigimi sasirdim.Yani son ana kadar normal desede doktor dogum sartlari neyi getirir bilemiyoruz.Bu oglusumdada normal olsun istiyorum ama insallah gene son anda bi supriz olup sezeryana almazlar sezeryan dogum yapmak istemiyorum cunki hem cok zor hemde hic birsey anlamiyosun dogumdan laelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?