2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cok gazim var benim yaaa deminden berii.karnim sanci dolu.oluyooooooom yardim.
dereotu cayi ictim simdi insallh faydasi olur.offffffffffffffffffffff offfffffffffffffff

dilekcim naber?burdamisin canim?

sorma canım burdaydım ama eşim başımda kulağımdan çekiyor içeriye gir diye
alsanaalsanasmile kaydirigubbakcemile3 benim lap topun internet ayarları bozuldu
format atıcam diye bende onun masa üstü pcsini bastım girmek için internete amma velakin burası yani bu pcnin olduğu 0da buz giğbi eşimde kzıyor içeriye gir diye bende dedim leylaya cevap yazmadan şurdan şuraya gitmem :jeyyar:

leylaaaaaaaaaa bacımn çıkmam lazım eyvahedigeldismile kızıyor eşim kusura bakmma anca bir iki güne laptop olur heralde sizi özlicemmmm girebilirsem arada bu soğuk odadaki pcden girerim ama giremezsemde öpüyorum şimdiden sizi olumunekankayizsmile

hadi hadi esini dinle sen dileeeeem.usutursun sonra zaten zor toparladin.
ben de seni opuyorum coook cooook.
kndine ve bebegine iyi bak tatlim.gorusurz

bende yeni katıldım aranıza arkadaşlar yas 22 son sat 14 eylül muhtemel dogum 21 haziran benide alın aranıza:)

medipolde kime gidiyorsun canım?? ben hakan beye yaptırdım 2 li testimi çok tonton bi adam birde sema hanım var bildiğim...
bu arada benim abim de orada dr.

ukla ben medipolde leyla hanıma gidiyorum.çok tatlı çok güleryüzlü bi bayan.o rahatsızken seval hanıma gitmiştim o da çok ilgili ve ayrıntılı anlatıyor.şimdilik leylaya devam edeceğim.sema hanım için forumlarda pek hoş şeyler okumadım o yüzden onu hiç denemedim.ben de renkli ultrason için gideceğim hakan beye...

Günaydın kızlar, uzun zaman ayrı kaldım topicten (işlerden dolayı). Şimdi geri göndüm. ınşallah gününüz aydın ve güzel geçer.

bu sabah bayagı erkencı forumm..

günaydın minikler ve annişleri..

canım söylediğin drları ben hiç bilmiyorum benim dr medipolde değil kendi kliniği var
hakan beyi tanıdığı için birde medipolde 2 li test daha uygun olduğu için hakan bey yapsın demişti kendi kliniğinde daha pahalıydı fiyat çünkü, birde benim özel sigortam bu ay karşılamaya başladı rutin kontrollerimi, 3 lü testimi kendi dr yaptı pztesi
ama eğer aykut beye gitmeseydim kesin hakan beye giderdim çok güleryüzlü ve anlayışlı...benim iş yerimden bir arkadaşım şuan sema hanıma gidiyor çok memnun ben hiç gitmedim açıkcası belki diğerleride iyidir dediğin gibi...

ben normalden korkmuyorum ama canak meselesi var.benimki dar.he bi de afedersiniz bende hemoroid var da.oyle feci bi sekilde degil ama kucuk de olsa var.arada bi kendini gosteriyor.onun daha da beter olmasindan korkuyorum yaa
ah ah bende var o dert hemde ileri derecede ne zaman wc ye çıksam ozaman oluyor yani hergün hiç gitmeyen ağrılı hemeroih üstelik bende çatlakta var orda ne yesem ne etsem fayda etmedi dr bile gittim yok yok bende normal doğum istiyorum ama hemeroidden korkuyorum yani düşünün doğumdan değil hemeroidden korkuyorum mafoldumben

yevrum hospitallium a ben kayınpederimi götürmüştüm 1 yıl önce, çok rahatsızlanmıltı çok afedersin prostatdan sonra oraya götürdük testler, kontroller felan sonra oradaki drlar k.pederime kanser dediler hemen ameliyat dediler, şok olduk sonra ben başka dr buldum dışardan testlerini felan tekrarladılar hiç alakası bile yokmuşşşş düşün yaniiii
kanser felan yok, ilaç verdiler aradan zaman geçti parça alındı temiz çıktı salak herifler işte, o günden sonra bir dahada oraya gitmedim...

daemon sen niye medipole gitmiyorsun kuşum ???

bende yaptırıcam 26 ocakdaaahihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…