- Konu Sahibi daemon
-
- #26.921
dilekcim naber?burdamisin canim?
leylaaaaaaaaaa bacımn çıkmam lazım eyvahedigeldismile kızıyor eşim kusura bakmma anca bir iki güne laptop olur heralde sizi özlicemmmm girebilirsem arada bu soğuk odadaki pcden girerim ama giremezsemde öpüyorum şimdiden sizi olumunekankayizsmile
noldu leylacımm
medipolde kime gidiyorsun canım?? ben hakan beye yaptırdım 2 li testimi çok tonton bi adam birde sema hanım var bildiğim...
bu arada benim abim de orada dr.
bencedehihoyyytbirdahakini taksimde fln da yapabiliriz. herkese uyar hem..
canım söylediğin drları ben hiç bilmiyorum benim dr medipolde değil kendi kliniği varukla ben medipolde leyla hanıma gidiyorum.çok tatlı çok güleryüzlü bi bayan.o rahatsızken seval hanıma gitmiştim o da çok ilgili ve ayrıntılı anlatıyor.şimdilik leylaya devam edeceğim.sema hanım için forumlarda pek hoş şeyler okumadım o yüzden onu hiç denemedim.ben de renkli ultrason için gideceğim hakan beye...
ah ah bende var o dert hemde ileri derecede ne zaman wc ye çıksam ozaman oluyor yani hergün hiç gitmeyen ağrılı hemeroih üstelik bende çatlakta var orda ne yesem ne etsem fayda etmedi dr bile gittim yok yok bende normal doğum istiyorum ama hemeroidden korkuyorum yani düşünün doğumdan değil hemeroidden korkuyorum mafoldumbenben normalden korkmuyorum ama canak meselesi var.benimki dar.he bi de afedersiniz bende hemoroid var da.oyle feci bi sekilde degil ama kucuk de olsa var.arada bi kendini gosteriyor.onun daha da beter olmasindan korkuyorum yaa
yevrum hospitallium a ben kayınpederimi götürmüştüm 1 yıl önce, çok rahatsızlanmıltı çok afedersin prostatdan sonra oraya götürdük testler, kontroller felan sonra oradaki drlar k.pederime kanser dediler hemen ameliyat dediler, şok olduk sonra ben başka dr buldum dışardan testlerini felan tekrarladılar hiç alakası bile yokmuşşşş düşün yaniiiihımm bende doktorumdan memnunum ama hastaneden pek memnun degılım bılıyosundur hospıtallıum mıdıcananın yanında ama bugunde hastaneneın ultrason cıkahzlarının eskı oldugunu ogrendım oek ıcıme sınmedı bırde doktorun asıstanından nefret eder derecedeyım doktor tatlı bı kadın ama senın bı dahakı randevun ne zamn dogum fıyatlarnı bı sorarmısın ssk lıya
bende yaptırıcam 26 ocakdaaahihoyyytmerhaba kızlar ben geldim
pazartesi 3 lü testi yaptırdık bebiş sağelini yanağına koymu duruyor bacakalrda hareket halinde dr bile haline maşallah dedi :)
çok moral buldum dr bana zayıflamışsın elinin yüzünün şişi inmiş kendine gelmişsin şekerin düşmesiyle dedi yeni ilaçla verdi bir ay sonra detaylı ultrason yapılacakmış sizden istedimi dr unuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?