2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın anneler,
uykumu alamadım gözlerim kapanıyor. keşke bugün tatil olsa:1no2:

bende yaptırıcam 26 ocakdaaahihoyyyt

Benim detaylı ulturasonum bu pazartesi . Gerçi geçen kontroldede detaylı ulturason yapıldı ama bu sefer ekstra kan akımı hızı falan bakılacakmış saydı birsürü şey ama unuttum ben. 20 24. haftalar arası herkese yapılıyormuş zaten.

Bu arada günaydın herkeseeeeeeeeeeee

akannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehir

ya bende hastaneden hıc memenun degılım aslında off yaaa hastaneyle ılgılı olumlu bısey yok gıbı nerdeyseboshayallersmile

herkese günaydınnn...
kaç gündür giremiyordum işler çok yoğun :gitme:
nasılsınız herkes iyi değilmi??

Keşke bugün Cumartesi olsa , geç kalksam, gidip bebeğimi görsem

ayyy aynen canım yaa cumartesi benimde kontrolüm var bebişimi görcem.. hihoyyyt çok özledim onu zaten.. hem bu sefer gösterirse cinsiyeti de belli olcak iple çekiyorum valla :CüvCüv:

bu arada göbeğinizde kahverengi çizgi oluştu mu ??
gebeliğin ilk haftasında vardı sonra kayboldu.bende bugün farkettimCADIARZU

senin bebe seni gene mi rahat bırakmadı. bu oğlan doğsun sana kök söktürecek.

ben artık uyumaktan ümidimi kestım desem yerıdır gozumun onunden yemekler gecıyo sadece butun gece sabahta 6.30 da yataktan fırlıyorum sabaha kadar sabah olsada sıgara böregı yapıp yesem dıye bekledım uyku gırmedı kocısı uyandırdım unutma sabah kalkar kalkmaz gıt yufka al dedım sonra calar saatten once kalktım kocısıde kaldırdım gıttı aldı geldı sardım yedıkkk.. sabah sabah yaglı yaglı mıdemı eksıttı sımdıde:sinifsinif:

ben ölmüşüm aglayanım yokohaoldumsmile

günaydın kızlarr..
bugün güne 7.30da toplantıyla başladım..
erkenden buralarda hortlayamadım delikafadulden

ayyy aynen canım yaa cumartesi benimde kontrolüm var bebişimi görcem.. hihoyyyt çok özledim onu zaten.. hem bu sefer gösterirse cinsiyeti de belli olcak iple çekiyorum valla :CüvCüv:

bende haftaya cumartesi gideceğim bebeğimi görmeye. umarım cinsiyetini de görürüz.
çok merak ediyorum kendisini :asigim:

bu cumartesı epey bulusma var desenekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlarrrrrr nasılsınz bakalım sabah geç kalmışım nasıl fırladım yataktn bılmıyom

allah allah ya karnında tazmanya canavarı falan mı var nesırnaşık şey
ne iştahlı oğlun var öyle . ben bu aralar ayı yogi iştahımı kaybettim ama.
öğünlerin dışında pek yemek yemiyorum. daha önceleri sürekli açtım. şimdi geçti biraz.

günaydın anneler,
uykumu alamadım gözlerim kapanıyor. keşke bugün tatil olsa:1no2:

günaydın kızlarr
zeynepcim bana p.tesi dr ayrıntılı baktı ama biz 2. bir göz daha baksın istiyoruz
eğer benim göremediğim bir şey varsa başka biri bunu görebilir o yüzden başka bir riskli doğum dr u daha bakıcak 26 ocakda drumun kliniğinde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…