günaydın canımmherkese günaydın kızlarrr
bende yaptırıcam 26 ocakdaaahihoyyyt
akannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehiryevrum hospitallium a ben kayınpederimi götürmüştüm 1 yıl önce, çok rahatsızlanmıltı çok afedersin prostatdan sonra oraya götürdük testler, kontroller felan sonra oradaki drlar k.pederime kanser dediler hemen ameliyat dediler, şok olduk sonra ben başka dr buldum dışardan testlerini felan tekrarladılar hiç alakası bile yokmuşşşş düşün yaniiii
kanser felan yok, ilaç verdiler aradan zaman geçti parça alındı temiz çıktı salak herifler işte, o günden sonra bir dahada oraya gitmedim...
daemon sen niye medipole gitmiyorsun kuşum ???
günaydın anneler,
uykumu alamadım gözlerim kapanıyor. keşke bugün tatil olsa:1no2:
bende uyuyamadım yıne ne tesaduf amaeyvahedigeldismile
Keşke bugün Cumartesi olsa , geç kalksam, gidip bebeğimi görsem
senin bebe seni gene mi rahat bırakmadı. bu oğlan doğsun sana kök söktürecek.
ayyy aynen canım yaa cumartesi benimde kontrolüm var bebişimi görcem.. hihoyyyt çok özledim onu zaten.. hem bu sefer gösterirse cinsiyeti de belli olcak iple çekiyorum valla :CüvCüv:
bende haftaya cumartesi gideceğim bebeğimi görmeye. umarım cinsiyetini de görürüz.
çok merak ediyorum kendisini :asigim:
günaydın kızlarr..
bugün güne 7.30da toplantıyla başladım..
erkenden buralarda hortlayamadım delikafadulden
ben artık uyumaktan ümidimi kestım desem yerıdır gozumun onunden yemekler gecıyo sadece butun gece sabahta 6.30 da yataktan fırlıyorum sabaha kadar sabah olsada sıgara böregı yapıp yesem dıye bekledım uyku gırmedı kocısı uyandırdım unutma sabah kalkar kalkmaz gıt yufka al dedım sonra calar saatten once kalktım kocısıde kaldırdım gıttı aldı geldı sardım yedıkkk.. sabah sabah yaglı yaglı mıdemı eksıttı sımdıde:sinifsinif:
ben ölmüşüm aglayanım yokohaoldumsmile
günaydın anneler,
uykumu alamadım gözlerim kapanıyor. keşke bugün tatil olsa:1no2:
günaydın kızlarrBenim detaylı ulturasonum bu pazartesi . Gerçi geçen kontroldede detaylı ulturason yapıldı ama bu sefer ekstra kan akımı hızı falan bakılacakmış saydı birsürü şey ama unuttum ben. 20 24. haftalar arası herkese yapılıyormuş zaten.
Bu arada günaydın herkeseeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?