2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
akannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehir

ya bende hastaneden hıc memenun degılım aslında off yaaa hastaneyle ılgılı olumlu bısey yok gıbı nerdeyseboshayallersmile
canım medipol bize yakın gitsene oraya arkadan kadıköy minibüse bin e5 de önünde indiriyorya ...

günaydın kızlarr..
bugün güne 7.30da toplantıyla başladım..
erkenden buralarda hortlayamadım delikafadulden

7,30 da yatakta pirelerle boğuşuyordum :roflol:
sizinkilerde kargalar kahvaltısını yapmadan toplantı yapıyorlar.

bu cumartesı epey bulusma var desenekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

benimki haftaya , keşke bu hafta gitseydim :1no2:

ben dıyorum bu ınsan yavrusu kesınlıkel değill töbe töbeeee..

ben sureklı bıseyler atıstırma ıhtıyacı hıssedıyorum gece acım dıye agladım kocıste bır suru sey sayıyo ben yemıycem dıye bagırıyorum onu getıreyımmı bunu getıreyımmı sonra mıde krampı yasıyorum anlamıyokiisenağlama acaba uykusuz kalmaya ne kadar dayanıcam

7,30 da yatakta pirelerle boğuşuyordum :roflol:
sizinkilerde kargalar kahvaltısını yapmadan toplantı yapıyorlar.
evet aynen öyle.. ben yola çıktığımda kargalar daha kakalarını yapıyo oluyolar, yemeden önce kaydirigubbakcemile3

neyse toplantıda kahvaltı ettik bari,, yoksa geberirdim ben

gunaydın ozasfa.. kızlar yegenım bızde kaldı sımdı uyandı kahvaltısı yapıım onlada

ay bu hero dan bana da kitapçık gelmiş.. ay sağolsunlar :umursamaz:

kızlar ya 3 lü testi yaptıran varmı aranızda ne kadar ödediniz birde hangi hastanede benim bi arkadaş yaptıracakta fiyat soruyorlar ben yaptırdım ama benim ki kendi drdaydı

Gunaydin kizlar nasilsiniz? olumunekankayizsmile
Tatilim bitti bende evime dondum.
Bugun doktora gidecegim bakalim bende
cinsiyetini ogrenebilecek miyim.
Zeka testi yaptiran var mi nedemek oluyor,
doktorum dondugunde yapacagiz demisti.

Canım işte 26 ocak senin 20. haftan ya o yüzden ayrıntılı ulturasonun o tarihte. doktorların çoğu 20. hafta ayrıntılı ulturason randevusu için başka doktora gönderir. Çünkü o inceleme o konuda uzman kişi (perinatalog) tarafından yapılması gerekiyor. Bu nedenle kendi doktorun muaynesinde bakar bide ikinci bir göz görsün der çünkü hem gerçekten gözünden bişey kaçması ihtimaline karşı ikinci göz şart hemde dediğim gibi uzman gerekli. Benim kendi doktorum perinatalog o yüzden kendi bakacak. Ama muaynehanesini paylaştığı diğer hocayada gösterebilir aynı zamanda.

Gunaydin kizlar nasilsiniz? olumunekankayizsmile
Tatilim bitti bende evime dondum.
Bugun doktora gidecegim bakalim bende
cinsiyetini ogrenebilecek miyim.
Zeka testi yaptiran var mi nedemek oluyor,
doktorum dondugunde yapacagiz demisti.
hoşgeldin sensiii... olumunekankayizsmile
bence senin kızın olacak delikafadulden

kızlar ya 3 lü testi yaptıran varmı aranızda ne kadar ödediniz birde hangi hastanede benim bi arkadaş yaptıracakta fiyat soruyorlar ben yaptırdım ama benim ki kendi drdaydı

günaydın arkadaşlar
ben üçlü testimi 50 TL yaptırdım. 23 ocakda da ayrıntılı ultrasonum var zaman geçsinde bebişimi göreyim istiyorum bide 7 aylık olayımda şu lanet yerden çıkayım diye gün sayıyorum.

Günaydınn annecikklerrrrrrr karnım fena acıktı bugun kahvaltıdan sonra görüşrüzz öpüldünüz :)

HIMMM bilmiyorumkismile

nerde yaptırdın canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…