ben de oluşmadı CADIARZUbu arada göbeğinizde kahverengi çizgi oluştu mu ??
gebeliğin ilk haftasında vardı sonra kayboldu.bende bugün farkettimCADIARZU
olumunekankayizsmileaaa olmuyo ama ıhmal edıyosun buraları.. gunaydın dünürüm:1hug:
canım medipol bize yakın gitsene oraya arkadan kadıköy minibüse bin e5 de önünde indiriyorya ...akannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehirakannehir
ya bende hastaneden hıc memenun degılım aslında off yaaa hastaneyle ılgılı olumlu bısey yok gıbı nerdeyseboshayallersmile
gunaydın gunesım hosgeldınn
günaydın kızlarr..
bugün güne 7.30da toplantıyla başladım..
erkenden buralarda hortlayamadım delikafadulden
bu cumartesı epey bulusma var desenekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
allah allah ya karnında tazmanya canavarı falan mı var nesırnaşık şey
ne iştahlı oğlun var öyle. ben bu aralar ayı yogi iştahımı kaybettim ama.
öğünlerin dışında pek yemek yemiyorum. daha önceleri sürekli açtım. şimdi geçti biraz.
Şenizolumunekankayizsmile
bılıyorum canım mıdemle ılgılı oraya gıdıyorum zaten. bılmıyorum ya ahh akılsız kafam yaptırmazsan saglık sıgortanı bole olur ıstecanım medipol bize yakın gitsene oraya arkadan kadıköy minibüse bin e5 de önünde indiriyorya ...
malesefmafoldumbenhoşbuldk cnmmmm yınemı uyuyamadınnn:):jeyyar:
evet aynen öyle.. ben yola çıktığımda kargalar daha kakalarını yapıyo oluyolar, yemeden önce kaydirigubbakcemile37,30 da yatakta pirelerle boğuşuyordum :roflol:
sizinkilerde kargalar kahvaltısını yapmadan toplantı yapıyorlar.
günaydın kızlarr
zeynepcim bana p.tesi dr ayrıntılı baktı ama biz 2. bir göz daha baksın istiyoruz
eğer benim göremediğim bir şey varsa başka biri bunu görebilir o yüzden başka bir riskli doğum dr u daha bakıcak 26 ocakda drumun kliniğinde..
hoşgeldin sensiii... olumunekankayizsmileGunaydin kizlar nasilsiniz? olumunekankayizsmile
Tatilim bitti bende evime dondum.
Bugun doktora gidecegim bakalim bende
cinsiyetini ogrenebilecek miyim.
Zeka testi yaptiran var mi nedemek oluyor,
doktorum dondugunde yapacagiz demisti.
kızlar ya 3 lü testi yaptıran varmı aranızda ne kadar ödediniz birde hangi hastanede benim bi arkadaş yaptıracakta fiyat soruyorlar ben yaptırdım ama benim ki kendi drdaydı
HIMMM bilmiyorumkismileCanım işte 26 ocak senin 20. haftan ya o yüzden ayrıntılı ulturasonun o tarihte. doktorların çoğu 20. hafta ayrıntılı ulturason randevusu için başka doktora gönderir. Çünkü o inceleme o konuda uzman kişi (perinatalog) tarafından yapılması gerekiyor. Bu nedenle kendi doktorun muaynesinde bakar bide ikinci bir göz görsün der çünkü hem gerçekten gözünden bişey kaçması ihtimaline karşı ikinci göz şart hemde dediğim gibi uzman gerekli. Benim kendi doktorum perinatalog o yüzden kendi bakacak. Ama muaynehanesini paylaştığı diğer hocayada gösterebilir aynı zamanda.
ay bu hero dan bana da kitapçık gelmiş.. ay sağolsunlar :umursamaz:
nerde yaptırdın canım?günaydın arkadaşlar
ben üçlü testimi 50 TL yaptırdım. 23 ocakda da ayrıntılı ultrasonum var zaman geçsinde bebişimi göreyim istiyorum bide 7 aylık olayımda şu lanet yerden çıkayım diye gün sayıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?