2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hoşgeldin sensiii... olumunekankayizsmile
bence senin kızın olacak delikafadulden

Hakkatten mi, herkes senin kesin oglun olacak diyor biliyor musun.
Bende kizi cook istiyordum sonra herkes oglun olucak deyince biraz ona alismaya basladim.

Bana da milupadan hamileyim seti geldi. Ama dikkat ettim sağlık ocağına çağrıldıktan sonra geldi. Ki çok önceden başvurmuştum. ıçinden 1 adet Huggies yenidoğan bebek bezi, Nivea ıslak mendil (azaltılmış boy), buzdolabı süsü (içine resim konulabiliyor), kitapçık, eğitim CDsi, süt arttırıcı çay (tek poşet), bir sürü de indirim kuponu çıktı. Ama en çok CD'yi beğendim. Nasıl alt değiştirilir, nasıl banyo yaptırılır anlatılıyor

Bu arada kizlar ben kilo almiyorum karnim da buyumuyor
o yuzden hep endise icindeyim bebegim gelisiyor mu diye.
Neyse ben bi hazirlanayim doktora gideyim de bakalim bebis ne durumda.
Artik birdahaki yazmama oglum veya kizim ne durumda diye yazarim insAllah. :asigim:kaydirigubbakcemile3

Bende kizi cook istiyordum sonra herkes oglun olucak deyince biraz ona alismaya basladim.
hehe ben de aynı durumdaydım.. direkt erkeğe alıştırmıstım kendimi hep içimden kız geçtiği halde..
hatta doktor kız deyince şaşırdım kaydirigubbakcemile3 insanlar o kdr kanıma girmişti ki..

artık hayırlısı olsun bakalım haberlerini hemen yaz

Kizlar sizler uye oldunuz da mi gonderdiler? Ben hicbiryere uye olmadim da.

Kizlar sizler uye oldunuz da mi gonderdiler? Ben hicbiryere uye olmadim da.

Evet canım, bi ara topicte bebek ürünlerine üyelik furyası vardı, milupa haricindeki diğer ürünlere o zaman üye olmuştum, milupadaki üyeliğimi de o zaman yenilemiştim.

Yaaa benimki ne olcak acaba:)) 18 haftalığım hala göstermedi kendini ilkönce erkek dedi doktor şimdide kıza benzetiyorum dedi öff ya daha 2 hafta daha beklicem.

Yaaa benimki ne olcak acaba:)) 18 haftalığım hala göstermedi kendini ilkönce erkek dedi doktor şimdide kıza benzetiyorum dedi öff ya daha 2 hafta daha beklicem.
ya kocaman olmus nası anlamamış.. sağlık ocağına fln mı gitsen acaba

kızlar ben de gecen sefer %95 demişti ya cinsiyete.. acaba erkek olma ihtimali var mıdır, bu gidişimde ya erkek derse diye düşünüyorum..
bide kız cicileri de aldı bizimkiler, fırfırlı bodyler fln kaydirigubbakcemile3

Evet canım, bi ara topicte bebek ürünlerine üyelik furyası vardı, milupa haricindeki diğer ürünlere o zaman üye olmuştum, milupadaki üyeliğimi de o zaman yenilemiştim.

Canim linki varsa gonderir misin bende bir bakayim.

Sensi ben de aynı senin durumdayım.etraftaki herkes erkek diyor.eşim rüyasında erkek bebek gördü,ben de ismini ahmet koyduğumuzu gördüm.İlk çocuğum kız olsun isterdim hep ama biz de erkek fikrine çok alıştık artık.Dr kız derse çok büyük süpriz olur heralde...Ctesi gösterirse öğreneceğiz bakalım.Senin için de hayırlısı olsun.

bu son attığım link ülker hero baby.. ama sadece kitapçık gönderdikleri için tavsiye etmiyorum :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…