hoşgeldin sensiii... olumunekankayizsmile
bence senin kızın olacak delikafadulden
nerde yaptırdın canım?
evet yanii. rezalet.. :mymeka:göndere göndere 1 tanecik kitapçık mı göndermişler yani :umursamaz:
hehe ben de aynı durumdaydım.. direkt erkeğe alıştırmıstım kendimi hep içimden kız geçtiği halde..Hakkatten mi, herkes senin kesin oglun olacak diyor biliyor musun.
Bende kizi cook istiyordum sonra herkes oglun olucak deyince biraz ona alismaya basladim.
Kizlar sizler uye oldunuz da mi gonderdiler? Ben hicbiryere uye olmadim da.
ya kocaman olmus nası anlamamış.. sağlık ocağına fln mı gitsen acabaYaaa benimki ne olcak acaba:)) 18 haftalığım hala göstermedi kendini ilkönce erkek dedi doktor şimdide kıza benzetiyorum dedi öff ya daha 2 hafta daha beklicem.
Evet canım, bi ara topicte bebek ürünlerine üyelik furyası vardı, milupa haricindeki diğer ürünlere o zaman üye olmuştum, milupadaki üyeliğimi de o zaman yenilemiştim.
Hakkatten mi, herkes senin kesin oglun olacak diyor biliyor musun.
Bende kizi cook istiyordum sonra herkes oglun olucak deyince biraz ona alismaya basladim.
Canim linki varsa gonderir misin bende bir bakayim.
ya kocaman olmus nası anlamamış.. sağlık ocağına fln mı gitsen acaba
BENCE KIZbayanssulusmileYaaa benimki ne olcak acaba:)) 18 haftalığım hala göstermedi kendini ilkönce erkek dedi doktor şimdide kıza benzetiyorum dedi öff ya daha 2 hafta daha beklicem.
ay bu hero dan bana da kitapçık gelmiş.. ay sağolsunlar :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?