Canım hatırlarsan geçen benim kuzenler %90 kız demişlerdi dr daha görmemiştikızlar ben de gecen sefer %95 demişti ya cinsiyete.. acaba erkek olma ihtimali var mıdır, bu gidişimde ya erkek derse diye düşünüyorum..
bide kız cicileri de aldı bizimkiler, fırfırlı bodyler fln kaydirigubbakcemile3
hehehehe.. bakalım evet..Canım hatırlarsan geçen benim kuzenler %90 kız demişlerdi dr daha görmemişti
dr da pztesi bakınca kız dedi kızdır merak etme bende belki erkek dermi dedim ama demedikaydirigubbakcemile3
BENCE KIZbayanssulusmile
canım bişi olmaz korkma.. çok var uyusmazlıgı olan..kızlarrr günaydın.naber,nasılsınız?
ben 2 gündür doğru düzgün giremiyorum.hem işler yoğun hem de hastaneye gidip geliyorum.
kan uyuşmazlığımız çıktı
yıllardır ARH+ bildiğim kanım ARH - çıktı.
varmı aranızda kan uyuşmazlığı olan.2 gündür huzursuzum,korkuyorum bebeğime bişi olur diye.
kaydirigubbakcemile3qünaydınnnnnnnnnnnnnnnn
uyumaktan şişmiş bir halde aranıza qeldimmmmmmm kaydirigubbakcemile3
kızlarrr günaydın.naber,nasılsınız?
ben 2 gündür doğru düzgün giremiyorum.hem işler yoğun hem de hastaneye gidip geliyorum.
kan uyuşmazlığımız çıktı
varmı aranızda kan uyuşmazlığı olan.2 gündür huzursuzum,korkuyorum bebeğime bişi olur diye.
kızlarrr günaydın.naber,nasılsınız?
kan uyuşmazlığımız çıktı
kaydirigubbakcemile3
sus kız kıskandırma.. uyuyan var uyuyamayan var..
zaten çok zor kalktım sabah
bende de ara ara oluyo ama geçen ay mantar olmuştu 1 tane fitil kullanmıştım simir yaptır bi istersen...hehehehe.. bakalım evet..
ben de bu Cumartesi gidecem bakalım doktor buradaysa.. hem bi görürüm minişi.. hem de cinsiyeti kesinleştiririz.. hem de akıntım bi fazlalaştı onu konusacam bende de cıkmasın mantar enfeksiyon fln..
kaydirigubbakcemile3
sus kız kıskandırma.. uyuyan var uyuyamayan var..
zaten çok zor kalktım sabah
canım benim de negatif eşim pozitif ama bu tam kan uyuşmazlığı olmuyor colums testi pozitifmi negatifmi ??kızlarrr günaydın.naber,nasılsınız?
kan uyuşmazlığımız çıktı
günaydın uyuyanlar uyumayanlar sevgili bayanlarrr
canım bişi olmaz korkma.. çok var uyusmazlıgı olan..
canım benim çok geçmiş olsun korkma bence bişey olmaz a.s.
Allah baska sıkıntı vermesin bunlar hallolacak sorunlar..üzme kendini hiç
qünaydın canımm hoşqeldinn:1hug:günaydın uyuyanlar uyumayanlar sevgili bayanlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?