2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım hatırlarsan geçen benim kuzenler %90 kız demişlerdi dr daha görmemişti
dr da pztesi bakınca kız dedi kızdır merak etme bende belki erkek dermi dedim ama demedikaydirigubbakcemile3

GÜNAYDIN KIZLAR..bana da kesin bişey demedi doktor 23ünde bir daha gidicem o zaman kesinleşirmiş ama büyük ihtimal kız dedi..bana en basından beri hep kız gibi geliyordu zaten.rüyamda da gördüm.hamile olduğumu da rüyamda görmüştüm.rüyalarım hep düz cıkar yani benim..hala kıyafet almadım.ama annem ve kayınvalidem de kız hissettikleri icin kız kıyafetleri almaya baslamıslardı coktan :)umarım hevesleri kursaklarında kalmaz..

Canım hatırlarsan geçen benim kuzenler %90 kız demişlerdi dr daha görmemişti
dr da pztesi bakınca kız dedi kızdır merak etme bende belki erkek dermi dedim ama demedikaydirigubbakcemile3
hehehehe.. bakalım evet..
ben de bu Cumartesi gidecem bakalım doktor buradaysa.. hem bi görürüm minişi.. hem de cinsiyeti kesinleştiririz.. hem de akıntım bi fazlalaştı onu konusacam bende de cıkmasın mantar enfeksiyon fln..

kızlarrr günaydın.naber,nasılsınız?
ben 2 gündür doğru düzgün giremiyorum.hem işler yoğun hem de hastaneye gidip geliyorum.
kan uyuşmazlığımız çıktı
yıllardır ARH+ bildiğim kanım ARH - çıktı.
varmı aranızda kan uyuşmazlığı olan.2 gündür huzursuzum,korkuyorum bebeğime bişi olur diye.

qünaydınnnnnnnnnnnnnnnn
uyumaktan şişmiş bir halde aranıza qeldimmmmmmm kaydirigubbakcemile3

canım bişi olmaz korkma.. çok var uyusmazlıgı olan..

canım benim çok geçmiş olsun korkma bence bişey olmaz a.s.

Allah baska sıkıntı vermesin bunlar hallolacak sorunlar..üzme kendini hiç

kaydirigubbakcemile3

sus kız kıskandırma.. uyuyan var uyuyamayan var..
zaten çok zor kalktım sabah

uyuyun kıs
uyuyunda bebişlerinizi ve qöbüşlerinizi büyütün :CüvCüv::ecrin_bebek:

günaydın uyuyanlar uyumayanlar sevgili bayanlarrr

bende de ara ara oluyo ama geçen ay mantar olmuştu 1 tane fitil kullanmıştım simir yaptır bi istersen...

canım benim de negatif eşim pozitif ama bu tam kan uyuşmazlığı olmuyor colums testi pozitifmi negatifmi ??

gece 1 sabah 6 ayaktayım bi ben uyuyamıyorum sanıyodumbilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…