canım benim de negatif eşim pozitif ama bu tam kan uyuşmazlığı olmuyor colums testi pozitifmi negatifmi ??
sağolun arkadaşlar.inşallah bişey olmaz.allaha emanet hepimizin bebeği :Saruboceq:
uyuyun kıs
uyuyunda bebişlerinizi ve qöbüşlerinizi büyütün :CüvCüv::ecrin_bebek:
günaydın uyuyanlar uyumayanlar sevgili bayanlarrr
evet bakalım söylerim doktora ne derse yparım sonra boshayallersmilebende de ara ara oluyo ama geçen ay mantar olmuştu 1 tane fitil kullanmıştım simir yaptır bi istersen...
kıyamam olmaz bişi kuşum bende bu sabah tam 1 saat ağladım vicdan azabı çekiyorum bebeğime bişi olcak diye ama seninde dediğin gibi Allah korur onları...
günaydıın elhamra..kıyamam olmaz bişi kuşum bende bu sabah tam 1 saat ağladım vicdan azabı çekiyorum bebeğime bişi olcak diye ama seninde dediğin gibi Allah korur onları...
kıyamam olmaz bişi kuşum bende bu sabah tam 1 saat ağladım vicdan azabı çekiyorum bebeğime bişi olcak diye ama seninde dediğin gibi Allah korur onları...
sana ne oldun canım.geçmişi okuyamadım ben.direk açtım ve yazdım.hayırdır?
günaydıın elhamra..
sen niye vicdan azabı cekiyon yaw
ağladığın için mi bişey olacağını düşünüp vicdan azabı cekiyorsun?anlamadım eğer öyle ise ben o kadar cok ağlıyorum ki bir basladığım zaman susmam cok uzun zaman alıyor yaniiiii..bişey olmaz canım ya..tabi kendimizi hırpalamamak lazım elde mi ama dimii
ay kıyamam boşver yaaağladım ya bişi olcak kuşuma diye vicdan azabı çekiyorum
ay sormayın sabah sabah annemin menopozu tuttu
bi laf söledi
normalde takmazdım ama
şuan hormonlar işte biliyosunuz
bi ağladım bi ağladım
susamadımda
sonra annem alttan aldı susabildim
ağladım ya bişi olcak kuşuma diye vicdan azabı çekiyorum
ay sormayın sabah sabah annemin menopozu tuttu
bi laf söledi
normalde takmazdım ama
şuan hormonlar işte biliyosunuz
bi ağladım bi ağladım
susamadımda
sonra annem alttan aldı susabildim
kızlar dün yazmıştım kociş hastalanmış eve geldi, akşamda ateşi yükselince kolan hastanesine gittik,bende kadın doğuma kayıt yaptırdım gelmişken bebeğe bakalım diye,45 dk.muayne sırası bekledim tam sıra bana geldi,doktorun teli çaldı,sohbet muhabbet yarım saate görüşürüz dedi telefondakine.sonra asistanı çıktı doktor hanımın 1 saat işi var onu halledip gelicek 1 saat sonra bakıcak size dedi,bir ben varım birde bir kadıncağız daha var,bu kadar saygısızlık olur mu.bağrındım çağırındım indim aşağı tutturdum paramı geri alıcam diye,eşim bırak deymez gidelim dedi, çirkefe bağladım valla,normal ücreti iade edelim ama katkı payını şuan edemeyiz dediler,kattım birbirine hastaneyi aldım paramı....manyaklara bak ya,para kalsın yarın gelin doktor hanım baksın diyorlar,ben bir daha o karıya gidermiyim,2 tane hasta kalmış başka yok,bildir aşağıya 1 saat kayıt almayın de, bize bak sonra defol git,akşamm coştum anlayacağınız psikopata bağladım,iyi yaptım ohhhhhhhh
kızlar dün yazmıştım kociş hastalanmış eve geldi, akşamda ateşi yükselince kolan hastanesine gittik,bende kadın doğuma kayıt yaptırdım gelmişken bebeğe bakalım diye,45 dk.muayne sırası bekledim tam sıra bana geldi,doktorun teli çaldı,sohbet muhabbet yarım saate görüşürüz dedi telefondakine.sonra asistanı çıktı doktor hanımın 1 saat işi var onu halledip gelicek 1 saat sonra bakıcak size dedi,bir ben varım birde bir kadıncağız daha var,bu kadar saygısızlık olur mu.bağrındım çağırındım indim aşağı tutturdum paramı geri alıcam diye,eşim bırak deymez gidelim dedi, çirkefe bağladım valla,normal ücreti iade edelim ama katkı payını şuan edemeyiz dediler,kattım birbirine hastaneyi aldım paramı....manyaklara bak ya,para kalsın yarın gelin doktor hanım baksın diyorlar,ben bir daha o karıya gidermiyim,2 tane hasta kalmış başka yok,bildir aşağıya 1 saat kayıt almayın de, bize bak sonra defol git,akşamm coştum anlayacağınız psikopata bağladım,iyi yaptım ohhhhhhhh
bende B pozitif sanıyordum hastanede B negatif çıktıbugün sabahtan kan verdim o test için.öğleden sonra çıkacak sonuç.senin sürekli yapılıyomu o test.doktorun ne diyor?ben sonucu alınca doktoruma göstercem bakalım.28.haftada ve doğumda aşı yapılıyomuş sanırım.
:)))bence de iyi yapmıssın saygısızlık bu yanii..esin nasıl oldu?yeşilkent ne tarafta kalıyor diye dün sordum sana ama cıkmıssın.esenyurta gelirken mi?
di mi tatlım di mi :sm_cool:ooohh iyi yapmıssın canım :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?