- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi daemon
-
- #27.461
evet canım bende oluyo. hatta alttan alttan batıyo bişiler. ama bu hafta şiddetlendi normalmiş dayanamazsan parol iç dedi doktor ama içmiyorum genede. birde magnezyum içiyodum günde 1 tane. şimdi 2 ye çıkardı. bebişler büyüdükçe çekecez canım.
düşüncelidir sevgülüm..Allah yanımdan ayırmasın..
ama seninki de öyledir kesin archimim, sen ona söylemezsen adam nerden bilsin uykusunda ağrın olduğunu..benimki zaten ayaktaydı internete veri girip geç yatıyo maalesef birlikte yatamıyoz bu sıra..yoksa uyusa benimki de hiçbişey duymayabilir a.s
hem bizimkiler istemez hem de kayınbabam darılır bu sefer.
onun adını da koyamam çocuğuma
biz de nadir yapıyoz :kedi:kızlar akşamları yaramazlık yapıyomusunuz yada ne sıklıkla?
geçen bi yaramazlık yapalım dedik
ama acıdı be sankim dün evlendim
düşüncelidir sevgülüm..Allah yanımdan ayırmasın..
ama seninki de öyledir kesin archimim, sen ona söylemezsen adam nerden bilsin uykusunda ağrın olduğunu..benimki zaten ayaktaydı internete veri girip geç yatıyo maalesef birlikte yatamıyoz bu sıra..yoksa uyusa benimki de hiçbişey duymayabilir a.s
kız seni ne zaman görsem aklıma recep ivedik gelio gülmekten ölüorum :roflol: özellikle seye hani 2.sinde dioya kadına abur cuburu ye sonra koltuktan kalkama neden 1000 kilo oldum :roflol:
kızlar akşamları yaramazlık yapıyomusunuz yada ne sıklıkla?
aliş koyun siz de şifreli olsun kaydirigubbakcemile3
yada alican alihan mertali vs. kaydirigubbakcemile3
kızlar bugün 3lü test için doktora gittik. haftaya sonucunu alıcam nşallah iyi çıkar. bebişimin gelişimi gayet iyiymiş hatta ben 17+2 yim bugün 17+6 çıktı bücürüğüm. kilomuzda 206 gr. cinsiyet içinde geçen gittiğimde büyük ihtimal kız demişti bugün kesin kız dedi doktorumuz:asigim::asigim:
kendi gönderdiğin msjlarda edit yazar canım. sonradan değişiklik yapabilesin diye.bende edit diye bişiy yazıyo,nedir bilen varmı kızlar?alıntıda yapamıyom.niyekine?
gülme lannn agresifim ve de gompleksliyim haaa kaydirigubbakcemile3
o da iyiymiş kaydirigubbakcemile3yok şekerim uyanıktı da korkudan sesini çıkaramadı sanırım. ben kusup rahatlayınca da iyi misin diyo.
geceyarısı ağrılarından ödü kopuyor. hamileliğimin ilk zamanlarında ağrıdan kıvranıp geceleri acillik olmuştum. gece ağrım olunca hemen yatıyor korkudan :roflol:
hayırlı olsun canım..kızlar bugün 3lü test için doktora gittik. haftaya sonucunu alıcam nşallah iyi çıkar. bebişimin gelişimi gayet iyiymiş hatta ben 17+2 yim bugün 17+6 çıktı bücürüğüm. kilomuzda 206 gr. cinsiyet içinde geçen gittiğimde büyük ihtimal kız demişti bugün kesin kız dedi doktorumuz:asigim::asigim:
kendi gönderdiğin msjlarda edit yazar canım. sonradan değişiklik yapabilesin diye.
bizim mesajlarımızın altında da alıntı yap var ona tıklarsın quote yazısı ve sonrasındaki ] işaretinden sonrasına tıklayarak bir boşluk bırakarak cevabını yazabilirsin
kendi gönderdiğin msjlarda edit yazar canım. sonradan değişiklik yapabilesin diye.
bizim mesajlarımızın altında da alıntı yap var ona tıklarsın quote yazısı ve sonrasındaki ] işaretinden sonrasına tıklayarak bir boşluk bırakarak cevabını yazabilirsin
:mymeka: yardımcı olsana yeni gelen arkadaşına :mymeka:
bilmiş:dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?