2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aman onlar iyi olsundaa biz çekeriz tüm acıyııı ben kendimden geçtim oğlum benim tek varlığımmm

kız seni ne zaman görsem aklıma recep ivedik gelio gülmekten ölüorum :roflol: özellikle seye hani 2.sinde dioya kadına abur cuburu ye sonra koltuktan kalkama neden 1000 kilo oldum :roflol:

kızlar akşamları yaramazlık yapıyomusunuz yada ne sıklıkla?
geçen bi yaramazlık yapalım dedik
ama acıdı be sankim dün evlendim

kızlar bugün 3lü test için doktora gittik. haftaya sonucunu alıcam nşallah iyi çıkar. bebişimin gelişimi gayet iyiymiş hatta ben 17+2 yim bugün 17+6 çıktı bücürüğüm. kilomuzda 206 gr. cinsiyet içinde geçen gittiğimde büyük ihtimal kız demişti bugün kesin kız dedi doktorumuz:asigim::asigim:

yok şekerim uyanıktı da korkudan sesini çıkaramadı sanırım. ben kusup rahatlayınca da iyi misin diyo.
geceyarısı ağrılarından ödü kopuyor. hamileliğimin ilk zamanlarında ağrıdan kıvranıp geceleri acillik olmuştum. gece ağrım olunca hemen yatıyor korkudan :roflol:

bende edit diye bişiy yazıyo,nedir bilen varmı kızlar?alıntıda yapamıyom.niyekine?

kız seni ne zaman görsem aklıma recep ivedik gelio gülmekten ölüorum :roflol: özellikle seye hani 2.sinde dioya kadına abur cuburu ye sonra koltuktan kalkama neden 1000 kilo oldum :roflol:

gülme lannn agresifim ve de gompleksliyim haaa kaydirigubbakcemile3

çok sıklıkla değil canım düşük tehlikeside yaşadımya tamamen kesmedik ama nadir diyebilirim

aliş koyun siz de şifreli olsun kaydirigubbakcemile3
yada alican alihan mertali vs. kaydirigubbakcemile3

hahahah aliş de kedi ismi gibi oldu .
ayy yok ali koymam ısrar etmeyin -tatlicadiarzu- çok isterdim ama malesef bana uymadı o isim :1no2:

maşallah çok iyimişşş özel birşey yapıyormusun bunun için :kedi: ben 17 haftalıkken gittim yani 2 gün önce 164 gr dedi 14 cm boyu dedi ama normal dedi bunlaraa senin kızın maşallahı varrr bu arada kızın hayırlısı olsun inşallah hayırlı sağlıklıbir şeklide dünyaya getirirsin

bende edit diye bişiy yazıyo,nedir bilen varmı kızlar?alıntıda yapamıyom.niyekine?
kendi gönderdiğin msjlarda edit yazar canım. sonradan değişiklik yapabilesin diye.
bizim mesajlarımızın altında da alıntı yap var ona tıklarsın quote yazısı ve sonrasındaki ] işaretinden sonrasına tıklayarak bir boşluk bırakarak cevabını yazabilirsin

gülme lannn agresifim ve de gompleksliyim haaa kaydirigubbakcemile3

5 yasında erkek kardeşim var onun acayip ağzına takılmıs bana gonuşma leynn dedii sus ağzına acı biber sürerim dedim delikafadulden kolaysa sür dio anam içimdeki dayısına çekmesin kaydirigubbakcemile3

sıfır sıklıkla yapıyoruz . önceleri yasaktı şimdi de ben korkuyorum gene birşey olacak diye.
o yüzden hiçbirşey yapmıyoruz

o da iyiymiş kaydirigubbakcemile3

hayırlı olsun canım..

biz de haftada bir filan ama aynı şekilde bende de kuruluk ve dolayısıyla acıma var ben bunu iki şeye bağlıyorum birincisi hamilelikte prolaktin hormonunun artmasına ikincisi de sayının azalmasından dolayı vücudun cinselliğe daha az adapte olmasına..

bilmiş:dilcikar:

sağolasın canım:)ben biraz cahilim bilgisayar konusunda.geebelik haftası göstergesini nasıl yapıcam peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…