:mymeka: yardımcı olsana yeni gelen arkadaşına :mymeka:
biz sana böle mi yaptık alsanaalsanasmile
bilmiş:dilcikar:
ay onun bi linki vardı ama bulamadım :kedi:sağolasın canım:)ben biraz cahilim bilgisayar konusunda.geebelik haftası göstergesini nasıl yapıcam peki?
sağolasın canım:)ben biraz cahilim bilgisayar konusunda.geebelik haftası göstergesini nasıl yapıcam peki?
:roflol:google a tickerfactory yaz orda pregnancy mi ne yazıyo ordan sırayla adımları takip edip çizelgeni oluştur sonra da ordaki linki profilimi düzenle'den gerekli yere yapıştır üff anlamamış olabilirsin ama en kısa böyle bilmiyorumkismile
maşallah çok iyimişşş özel birşey yapıyormusun bunun için :kedi: ben 17 haftalıkken gittim yani 2 gün önce 164 gr dedi 14 cm boyu dedi ama normal dedi bunlaraa senin kızın maşallahı varrr bu arada kızın hayırlısı olsun inşallah hayırlı sağlıklıbir şeklide dünyaya getirirsin
elhamraaa sende izmirlisin hangi hastaneye gidiyorsun ve nerede doğum yapmayı düşünüyorsunnn?
:dilcikar:unuttum napiyimklava:
ay onun bi linki vardı ama bulamadım :kedi:
sat ını ver ve bebeğin beklenen doğum tarihini ver yapayım sana bişiler..
sonra da sana atacağım linki profilimi düzenle kısmına girerek, altlarda bir yerde "çizelge" yazar. onu altındaki boşluga yapıştıracaksın. sonra da kaydedeceksin
o da iyiymiş kaydirigubbakcemile3
hayırlı olsun canım..
biz de haftada bir filan ama aynı şekilde bende de kuruluk ve dolayısıyla acıma var ben bunu iki şeye bağlıyorum birincisi hamilelikte prolaktin hormonunun artmasına ikincisi de sayının azalmasından dolayı vücudun cinselliğe daha az adapte olmasına..
ayy bende en çoık şu şeydeki sahnesinde gülüyorum hani yogaya gidiyoya kadında içinizdeki tüm kötülükleri salın salın diyo oda patlatıypr bi tane allttan sonra buna tepki veriyorlar yanındaki kadına recepte sinirlenip sende durmadan dibine dibine veriyosun bizde duyuyoz burda diyee ayy ne manyak ya ben çok gülüyorum bu adama kaydirigubbakcemile3kız seni ne zaman görsem aklıma recep ivedik gelio gülmekten ölüorum :roflol: özellikle seye hani 2.sinde dioya kadına abur cuburu ye sonra koltuktan kalkama neden 1000 kilo oldum :roflol:
:roflol:
biz pek nadir aralıklarla canım:kedi:kızlar akşamları yaramazlık yapıyomusunuz yada ne sıklıkla?
geçen bi yaramazlık yapalım dedik
ama acıdı be sankim dün evlendim
yupppiii hemşerimmm...olumunekankayizsmile
ben özel metropol tıp merkezinde lale yıldız algül'e gidiyorum
ama doğumu büyük ihtimalle orada yapamıycam
çünkü şuan sgklı sadece kontrol yapıyolar,doğumlar özel...
bende şifada düşünüyorum doğumu
ama
olaki o an yatak yok falan filan durumları olursa
Allah kerim,sen nereye gidiyosun,doğum?
canım yaptım. sana özel mesaj attım linkitamam canım,inşallah becerebilirim.sat 29 ağustos,doğum tarihi 5 haziran,cinsiyeti erkek..teşekkür ederim hamiledaşım:)
kızlar selammm 3 gündür kasıklarım ağrıyorrr çok fena normal dedi doktor ama sizlerede oluyormuu???
hee coh yardımcı olmusun bilgisayara yabancı birine..http://tickers.baby-gaga.com
al:umursamaz:
canım bende 17+2 de gittim 168 gr dı dr gayet iyi gelişimi dedi herkesin farklı kendini başkalarıyla karşılaştırma hem casperin 4 gün önden gidiyormuş bak benimde dr gittiğimde satım 17+2 idi ama dr 17 dedi 2 gün geriden yanimaşallah çok iyimişşş özel birşey yapıyormusun bunun için :kedi: ben 17 haftalıkken gittim yani 2 gün önce 164 gr dedi 14 cm boyu dedi ama normal dedi bunlaraa senin kızın maşallahı varrr bu arada kızın hayırlısı olsun inşallah hayırlı sağlıklıbir şeklide dünyaya getirirsin
çok güzel anlatmışın gerçekten :roflol:len ne gülüyon yardımcı olduk işte alsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?