2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sağolasın canım:)ben biraz cahilim bilgisayar konusunda.geebelik haftası göstergesini nasıl yapıcam peki?
ay onun bi linki vardı ama bulamadım :kedi:
sat ını ver ve bebeğin beklenen doğum tarihini ver yapayım sana bişiler..
sonra da sana atacağım linki profilimi düzenle kısmına girerek, altlarda bir yerde "çizelge" yazar. onu altındaki boşluga yapıştıracaksın. sonra da kaydedeceksin

sağolasın canım:)ben biraz cahilim bilgisayar konusunda.geebelik haftası göstergesini nasıl yapıcam peki?

google a tickerfactory yaz orda pregnancy mi ne yazıyo ordan sırayla adımları takip edip çizelgeni oluştur sonra da ordaki linki profilimi düzenle'den gerekli yere yapıştır üff anlamamış olabilirsin ama en kısa böyle bilmiyorumkismile

:roflol:

yok canım aksine bişi yapamıyorum. benim kusmalar devam çünkü. yemek istediğimi bile yiyemiyorum. meyva yiyorumbol bol

elhamraaa sende izmirlisin hangi hastaneye gidiyorsun ve nerede doğum yapmayı düşünüyorsunnn?

yupppiii hemşerimmm...olumunekankayizsmile
ben özel metropol tıp merkezinde lale yıldız algül'e gidiyorum
ama doğumu büyük ihtimalle orada yapamıycam
çünkü şuan sgklı sadece kontrol yapıyolar,doğumlar özel...
bende şifada düşünüyorum doğumu
ama
olaki o an yatak yok falan filan durumları olursa
Allah kerim,sen nereye gidiyosun,doğum?

tamam canım,inşallah becerebilirim.sat 29 ağustos,doğum tarihi 5 haziran,cinsiyeti erkek..teşekkür ederim hamiledaşım:)

sağol canım

kız seni ne zaman görsem aklıma recep ivedik gelio gülmekten ölüorum :roflol: özellikle seye hani 2.sinde dioya kadına abur cuburu ye sonra koltuktan kalkama neden 1000 kilo oldum :roflol:
ayy bende en çoık şu şeydeki sahnesinde gülüyorum hani yogaya gidiyoya kadında içinizdeki tüm kötülükleri salın salın diyo oda patlatıypr bi tane allttan sonra buna tepki veriyorlar yanındaki kadına recepte sinirlenip sende durmadan dibine dibine veriyosun bizde duyuyoz burda diyee ayy ne manyak ya ben çok gülüyorum bu adama kaydirigubbakcemile3

hımm bende aylin barbarosa gidiyorummm ama kayın validemler tam teşekküllü bir özel hastanede yap dedilerr bende gaziye gitcem 22 sinde randuvu aldımm ayşen hanım ilkkez tanışcazz. şifayı bende düşündüm ama karşı komşumun kuş gözü kadar dikişini açık bırakmışlar çok zor günler geçirdiii iltihaplandı yani pekiyi şeyler duymuyorum şifa ile ilgli tabi kismet işi

kızlar selammm 3 gündür kasıklarım ağrıyorrr çok fena normal dedi doktor ama sizlerede oluyormuu???

Bende de çok sık olamaya başladı, sanki adet oalcakmışım gibi. Cumartesi doktora gidince sormayı düşünüyorum

canım bende 17+2 de gittim 168 gr dı dr gayet iyi gelişimi dedi herkesin farklı kendini başkalarıyla karşılaştırma hem casperin 4 gün önden gidiyormuş bak benimde dr gittiğimde satım 17+2 idi ama dr 17 dedi 2 gün geriden yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…