delikafadulden :roflol:
oo şimdiden ikinci üçüncü için niyeti bozmus seninki..
günaydın yiwrum
slm arkadaşlar size bşy sormak istiyorum.16 haftalık hamileyim karınlarımızın çatlamaması için ne sürmemiz gerekiyor.herkez bşyler söylüyor yardımcı olursanz çok sevinirim by
ben bebe yağı sürüyorum.
henüz özel bir kreme geçmedim
ya oku oku yetemiom gariiii iki dk bıraksam alıp başını gidio sayfalar günaşim canım benim sen gitme ilgilenme eşinede söyle gitmek isterse o gitsin.açık açık zarar vermeye çalışıyolar sana neden izin veresinki buna ben eşimin akrabalarıyla falan görüşmüyordum ki aramızda bu tür sorunlarda olmadı sadece benden hoşlanmadıklarını düşünüyordum tabi buda benim onlardan hoşlanmamama neden oldu kimse kimseyi sevmek zorunda deyil neticede zorla olmaz böyle şeyler bi süre kimseyle görüşmedim aramadım sormadım arandığımda cvp vermedim sonra yavaş yavaş görüşmeye başladık tekrar tabi mesafeli şimdi herkes çok iyi çok seviyeli ve saygılı kayınpeder ve kayınvalidede dahil
ahahahahah yok artık.. kopar valla acıma :roflol:öğrensin diye geçen dedimki
doğumdan 40gün sonra spiral taktırırım en güzeli dedim
o ne dedi anlattım,hayır direk başlarız çalışmalara dedi
ciddi sandım ağlıcaktım nerdeyse
sonra güldü
koparırım pipini bak adam dedim uğraşma benleaklinialirimsmile
günaydın bebiş.huhuuu minikler günaydınnnnn
Merhaba canım ben 15 haftalık hamileyim benimde sırt ağrılarım oluyodu ama geçen haftadan beri fazla kalmadı.Dr. yanlış oturma ve yürümeden olur dikkat et demişti.Sende otururken belinin arkasına yastık felan koy.
slm arkadaşlar size bşy sormak istiyorum.16 haftalık hamileyim karınlarımızın çatlamaması için ne sürmemiz gerekiyor.herkez bşyler söylüyor yardımcı olursanz çok sevinirim by
hee gördüm ben süperkızlar bunu gördünüz mü ???
selam arkadaşlar...
ezcaneden almıstım ben arka yastıgı. çok rahat ettiriyor hakikaten.bel boslugunu dolduruyor. oturarak çalışanlar denesin muhakkak..
bebeyağı ve kakao yağı sürüyorum. başka da krem almayı düşünmüyorum şimdilik
kaydirigubbakcemile5aynen bende...
hemde en zıttırık markadan
çünkü çatlayacağı varsa çatlıcak zaten
hee gördüm ben süper
öğrensin diye geçen dedimki
doğumdan 40gün sonra spiral taktırırım en güzeli dedim
o ne dedi anlattım,hayır direk başlarız çalışmalara dedi
ciddi sandım ağlıcaktım nerdeyse
sonra güldü
koparırım pipini bak adam dedim uğraşma benleaklinialirimsmile
ben de alcam yaa öle yastık..bende 1 yıldır özel yastık aldım onu kullanıyorum. carefourlarda satılıyor oto yastığı diye. çok memnunum. bel ağrım kalmadı onu kullandığımdan beri.
konu cinsiyet ve kardeşler galba
benim kocişte erkek ister gibiydi
sonra kız olduğunu duyunca
oooh çatla bana düşkün olcak dedi:umursamaz:
ama bilmiyoki benim gibi bi cadı anne
2 sinide kendine aşık eder zorlazemuszemus
birde diyoki diğerlerinin ablası geliyo
diğerleri:uhm:
haklsn cnm aslnda bızde bole yuz goz olnck bır oly yoktu ama oldu ansıl oldu anlayamdmofff eşim benı bugn sıkştrmazsa hersey normale doner zamnla enazndn ben resmı olrk mecburen gorsrz okdarını kabllncm ama bu hemen bugn olmazzzzz
ben de valla..açılsa da görsek meraklandım :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?