2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
delikafadulden :roflol:
oo şimdiden ikinci üçüncü için niyeti bozmus seninki..
günaydın yiwrum

öğrensin diye geçen dedimki
doğumdan 40gün sonra spiral taktırırım en güzeli dedim
o ne dedi anlattım,hayır direk başlarız çalışmalara dedi
ciddi sandım ağlıcaktım nerdeyse
sonra güldü
koparırım pipini bak adam dedim uğraşma benleaklinialirimsmile

slm arkadaşlar size bşy sormak istiyorum.16 haftalık hamileyim karınlarımızın çatlamaması için ne sürmemiz gerekiyor.herkez bşyler söylüyor yardımcı olursanz çok sevinirim by

o kadar çok seçenek varki canım dr un ne önerirse onu kullan yada o sen bilirsin derse cildiye dr una git ona sor o ne derse onu kullan hem kozmetik hem tıbbi çooookkk seçenek var ben işi abarttım 5 ayrı yağ birden kullanıyorum mesela

haklsn cnm aslnda bızde bole yuz goz olnck bır oly yoktu ama oldu ansıl oldu anlayamdm offf eşim benı bugn sıkştrmazsa hersey normale doner zamnla enazndn ben resmı olrk mecburen gorsrz okdarını kabllncm ama bu hemen bugn olmazzzzz

ahahahahah yok artık.. kopar valla acıma :roflol:

huhuuu minikler günaydınnnnn
günaydın bebiş.
uykucu oldun artık sen

selam arkadaşlar...

ezcaneden almıstım ben arka yastıgı. çok rahat ettiriyor hakikaten.bel boslugunu dolduruyor. oturarak çalışanlar denesin muhakkak..

slm arkadaşlar size bşy sormak istiyorum.16 haftalık hamileyim karınlarımızın çatlamaması için ne sürmemiz gerekiyor.herkez bşyler söylüyor yardımcı olursanz çok sevinirim by

bebeyağı ve kakao yağı sürüyorum. başka da krem almayı düşünmüyorum şimdilik

çok teşekkür ederim ben kayısı yağıkullanıyorum ama tek başına yeterlimi ki

selam arkadaşlar...

ezcaneden almıstım ben arka yastıgı. çok rahat ettiriyor hakikaten.bel boslugunu dolduruyor. oturarak çalışanlar denesin muhakkak..

bende 1 yıldır özel yastık aldım onu kullanıyorum. carefourlarda satılıyor oto yastığı diye. çok memnunum. bel ağrım kalmadı onu kullandığımdan beri.

delikafadulden

alemsin elhamra. bende bu hamilelik hoşuma gitti hemen tekrar istiyorum dedim. eşimin yüzündeki ifade "gerçekse ben kaçıyorum 3 sn içinde" der gibiydi. hemen şaka dedim uzatamadım...

yazmasamda ara ara okuyorum . ama bu site beni tambel etti valla.. çalışırken bile aklım burda...

bende 1 yıldır özel yastık aldım onu kullanıyorum. carefourlarda satılıyor oto yastığı diye. çok memnunum. bel ağrım kalmadı onu kullandığımdan beri.
ben de alcam yaa öle yastık..
benim işyerindeki koltugum eşşek kadar büyük.. kaykılıp duruyorum üzerinde..
belim hep boşta kalıyor.
ezcaneye sorayım bakayım ben de cok pahalı bişi değilse alırım. yoksa ben de carrefour a bakarım

slm millet

Benim kocişte içten içe erkek istiyodu bana çaktırmıyodu sağlığı daha önemli cinsiyetinden diyodu sonra kız olacağını duyunca bir ara düştü suratı sonra da aynı senin kociş gibi ohhh kızım bana daha düşkün olur diye bana nispet yapmaya başladı ilk şoku atlattı şimdi kızımm kızım diye peşimden ayrılmaz oldu ilk tepkisinden eser yok biz de ikinci için arayı fazla uzatmayı düşünmüyoruz bu ilkini karar verdiğimizde aldığımız bir karardı hepsi aradan çıksın beraber büyüsünler diye düşündük bakalım hayırlısı önce :CüvCüv::CüvCüv:ilkleri doğuralımda ikinciye de Allah kerim

o zaman sende şimdiden başla bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum ay tansiyonummu çıktı ne falan de sessiz sakin yatmak istiyorum de birde bişi rica et eşinden akşam senin için yapmasını iste ne bilim elinden ne geliyosa bitki çayı bile olabilir yadaaa masaj yaptır kendine elimin ayağımın hiiçççç canı yok de o zaman açamaz konuyu böyle böylede konuşamaz işte seninle zaten bayağı zaman geçmiş olur üstünden kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…